فراپه چیست؟طرز تهیه فراپه و فراپه یونانی

فراپه چیست :

فراپه

فراپه از قهوه فوری، شکر، آب و تکه‌های یخ درست می‌شود و می‌توان آن را با یک شیکر قهوه یا یک همزن دستی درست کرد. آب سرد و تکه‌های یخ در انتهای سرو، به فراپه اضافه می‌ شوند. البته می‌توان از شیر نیز به‌ جای آب خنک، برای تهیه فراپه استفاده کرد فراپه گونه‌ای یخ‌قهوه کف‌دار می‌باشد که همچنین با نام‌های کافه فراپه و فراپه یونانی شناخته می‌ شود. این نوشیدنی در سال 1957 در شهر تسالونیکی یونان نوآفرینی شد.

در قبرس و یونان این نوشیدنی خواهان‌های بسیاری در میان جوانان و گردشگران دارد. البته امروزه آوازه آن به کشورهای دیگر هم گسترش یافته است. فراپه معمولاً با قهوه فوری تهیه می شود همچنین می توان از اسپرسو در تهیه آن استفاده کرد علاوه بر قهوه، در تهیه فراپه از شیر نیز استفاده می شود استفاده از قهوه معمولی باعث می شود فراپه طعم ملایم تری پیدا کند، در حالی که استفاده از قهوه فوری طعم اسیدی تری به فراپه می دهد.

مواد لازم برای تهیه فراپه :

  • قهوه (ترجیحا قهوه فوری)، همچنین می توانید از اسپرسو استفاده کنید ولی طعم متفاوتی خواهید داشت.
  • یک نی برای نوشیدن
  • آب سرد و تکه های یخ به اندازه کافی و یک نی برای نوشیدن.
  • شیرین کننده (اختیاری) : (شکر، شربت و …)
  • شیر، خامه قنادی، بستنی وانیلی، سس (اختیاری)
  •  شیکر : (برای مخلوط کردن مواد)

طرز تهیه فراپه :

 فراپه

_ 2 قاشق چایخوری قهوه ی فوری داخل یک لیوان خالی بریزید

_ مقداری آب یا شیر اضافه کنید.

فراپه

اگه از شکر استفاده می کنید در این مرحله اضافه کنید چون به قهوه کمک می کند تا قهوه حالت فومی پیدا کند.

فراپه

وقتی نوشیدنی قوام گرفت می توانید به آرامی آب یا قهوه بیشتری اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.

 فراپه

 فراپه

چند تکه یخ در یک لیوان بریزید و سپس آب و شیر را به آن اضافه کنید

اگه از خامه روی لیوان استفاده می کنید فقط دو سوم لیوان رو پر کنید

_ می‌توانید قبل از سرو با خامه زده‌ شده، شکلات رنده‌شده یا تکه‌های شکلات تزئین کنید.

_ فراپه شما آماده است آن را سرو کنید. (نوش جان!)

تاریخچه فراپه :

قدمت فراپه به قرن نوزدهم بر می‌ گردد؛ با این حال، فراپه یونانی در سال 1957 اختراع شد و در نمایشگاه بین‌ المللی تسالونیکی (Thessaloniki)، دومین شهر بزرگ یونان ارائه گردید مخترع این نوشیدنی منحصر‌ به‌ فرد و بی‌ نظیر، دیمیتریس واکوندیوس (Dimitris Vakondios)، یکی از نمایندگان کمپانی نستله (Nestle) بود. اختراع این نوشیدنی پرطرفدار یک تصادف بود. در اصل، سرپرست دیمیتریس (جیانیس دریتساس) بدنبال  درست کردن یک محصول جدید برای کودکان بود. او می خواست که یک نوشیدنی شکلاتی فوری را که در درست کردن آن از یک شیکر استفاده شود تهیه کند در زمان استراحت خود، دیمیتریس قصد داشت قهوه فوری درست کند اما دسترسی به آب داغ نداشت. در عوض، از آب سرد و تکه های یخ در شیکر استفاده کرد. نتیجه فراپه بود که هم اکنون یک نوشیدنی محبوب در سراسر جهان به حساب می آید.

مواد لازم برای تهیه فراپه یونانی :

آنچه برای تهیه نیاز دارید شامل قهوه فوری ، شکر ، آب سرد ، شیر و یخ است.

  •  آب سرد
  • شیکر یا یک شیشه با درپوش محکم یا مخلوط کن نوشیدنی
  • 1 قاشق چایخوری قهوه فوری
  • 1 قاشق چایخوری شکر (اختیاری)
  •  شیر تغلیظ شده(همان شیر عسل برای ایجاد طعم)
  • نی برای نوشیدن
  •  تکه های یخ
  • چوب دارچین
  • شیر، خامه قنادی، سس (اختیاری)
  • مقادیر مواد تشکیل دهنده ممکن است بسته به اندازه لیوانی که استفاده می کنید و البته سلیقه شخصی شما متفاوت باشد.

طرز تهیه فراپه یونانی :

فراپه یونانی

شير تغليظ شده را درون ظرف مناسبی بريزيد. (شير تغليظ شده را می توانيد به صورت كنسروی از سوپر ماركتها خريداری كنيد.)

فراپه یونانی

سپس شیر تغلیظ شده (شیر عسل) را بهتر است با مقداری شیر ترکیب کنید که کمی از غلظت آن کاسته شود.

درون آن چوب دارچین را انداخته و روی شعله قرار دهید و حرارت دهید.

مخلوط شير را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود شیر را فقط تا درجه گرم شدن حرارت دهید نباید به جوش بیاید.

_ سپس مقداری قهوه به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.

_ در مرحله بعد داخل پارچ بریزید و بزارید به مدت نیم ساعت خنک شود سپس حدود 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

بعد از سرد شدن، یخ ها را داخل لیوان بریزید.

و در آخر قهوه سرد را روی یخ های داخل لیوان اضافه کنید.

می‌ توانید نوشیدنی را با خامه زده‌شده، شکلات رنده‌شده یا تکه‌های شکلات تزئین کنید.

 نوش جان !

منبع : https://laboratorioespresso.it/en/frappe-coffee-recipe/

https://laboratorioespresso.it/en/frappe-coffee-recipe/

http://myfamilysfooddiary.com/how-to-make-frappe-greek-iced-coffee/

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *