لاته کدو حلوایی :
لاته کدو حلوایی یک نوشیدنی بی نظیر است که دارای طعم ملایم و فوق العاده ای می باشد! اسپرسو، شیر و کدو حلوایی مواد اصلی این نوشیدنی هستند. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه ، کدو حلوایی باید پخته شود یا اینکه از پوره کدو حلوایی استفاده کنید. لاته نوعی نوشیدنی است که از ترکیب شیر داغ با قهوه و کف شیر تهیه میشود! در بین نوشیدنی های پر طرفدار که با قهوه تهیه می شود، لاته جزء نوشیدنی های پرطرفدار است.
فصل پاییز که فصل بار آمدن و رشد کدو حلوایی است این طعم به عنوان گزینهای برای طعم دار کردن لاته در کافه ها عرضه می شود. کدو حلوایی هیچ اثر منفی روی لاته ندارد و باعث ایجاد عطر و طعم شیرین می شود در کشور ما نماد پاییز انار است، اما کدو حلوایی هم باید سهم مهمی در آشپزی ما داشته باشد، چرا که جزو موارد بسیار سالم و مغذی و همچنین سرشار از آنتی اکسیدانی به نام کاروتن است.
برای مشاهده مقاله طرز تهیه لاته در خانه کلیک کنید
مواد لازم برای تهیه لاته کدو حلوایی :
- 2 قاشق غذاخوری پوره کدو تنبل یا بیشتر به دلخواه
- 1/2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل ، به علاوه موارد بیشتر برای تزئین
- 1 تا 3 قاشق غذاخوری شکر ، بستگی به میزان شیرینی آن دارد
- 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- 2 فنجان شیر
- 1 تا 2 شات اسپرسو
- خامه زده شده برای سرو
نکته : (در صورت تمایل از شیربادام یا شیرهای طعمدار دیگر استفاده کنید. به جای شربت افرا می توانید از شیرین کننده مورد علاقه خودتان مثل عسل، شیره خرما و یا شکر قهوه ای و یا شکر سفید استفاده کنید.) مخلوط ادویه پای کدو تنبل: ادویه پای کدو تنبل را می توانید از فروشگاه ها تهیه کنید یا آن را در خانه درست کنید. شما برای ساخت آن ادویه های زیر را در ظرف شیشه ادویه مخلوط کنید :
- 1 1/2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
- 2 قاشق چای خوری زنجبیل چرخ شده
- 1/2 قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
- یک حبه میخک آسیاب شده
- نصف قاشق چای خوری هل
زنجبیل ، دارچین ، جوزهندی ، هل و میخک را با هم مخلوط کنید و در یک ظرفی که هوایی در آن نفوذ نداشته باشد ادویه های مخلوط شده را بریزید تا عطر و طعم مواد حفظ شود.
طرز تهیه لاته کدو حلوایی :
در ابتدای کار اسپرسو را آماده کنید و کنار بگذارید.
شیر را درون ظرفی بریزید سپس پوره کدو حلوایی (کدو پخته پوره شده)، شکر، وانیل و دارچین را به شیر اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط نمایید. سپس روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود مخلوط را چند دقیقه یک بار هم بزنید و به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید.
همچنین می توانید برای تهیه لاته کدو حلوایی :
(شیر، پوره کدو حلوایی، شکر، پودر دارچین را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید تا با هم ترکیب شوند ظرف را در مایکروفر قرار دهید پس از 1-2 دقیقه مخلوط غلیظ و خامه ای خواهید داشت.) سپس ظرف مخلوطی را که روی گاز یا داخل مایکروفر قرار داده اید خارج کنید و مخلوط شیر و کدو حلوایی را حدود سی ثانیه با سرعت هم بزنید تا کف کند. (اگر مخلوط کن ندارید از هم زن دستی استفاده کنید)
در مرحله بعدی اسپرسویی که از قبل آماده کرده اید را در لیوان بریزید، و مخلوط شیر و کدو که آماده شده را به آن اضافه کنید.
می توانید روی لاته کدو حلوایی خود را با خامه زده شده و در صورت تمایل ادویه پای کدو تنبل ، دارچین یا جوز هندی بپاشید، تزیین کنید.
لته کدو حلوایی شما آماده است (نوش جان!)
(باقیمانده لاته کدوی خنک شده را می توانید داخل یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید. از آنجایی که پوره کدو و شیر لبنی به طور طبیعی از هم جدا میشوند قبل از سرو کردن یا دوباره گرم کردن آن روی گاز، آن را با همزن هم بزنید.)
منبع : https://minimalistbaker.com/easy-pumpkin-spice-latte/
دیدگاهتان را بنویسید