طرز تهیه قهوه سرد تایلندی

قهوه تایلندی :

قهوه تایلندی

قهوه تایلندی یا آیس کافی یکی از این نوشیدنی‌های خوشمزه است که می‌ تواند انتخاب مناسبی باشد.  از دسته قهوه‌های دم سرد و خنک است که تهیه آن بسیار ساده و بسیار خوش‌ طعم است. این قهوه دارای طعم، قوی و شیرین است. تایلند پس از ویتنام و اندونزی سومین تولید کننده قهوه در آسیا است. 99٪ قهوه تولید شده در تایلند انواع روبوستا است ، همچنین قهوه ای که در جنوب تولید می شود ، بیشتر در محصولات قهوه فوری استفاده می شود و اغلب به سراسر جهان صادر می شود. باقیمانده 1٪ قهوه عربیکا با کیفیت بالاتر در مقیاس بسیار کمتری در شمال کاشته می شود.

اخیراً ، روند تولید قهوه در پاسخ به تقاضای بازار برای قهوه با کیفیت بالاتر ، از تولید روبوستا به مزارع عربیکا تغییر کرده است این تغییر می تواند برای کشاورزان قهوه در تایلند بسیار بزرگ باشد و به آنها امکان افزایش عملکرد و سود خود را بدهد. فرهنگ قهوه در آسیا بسیار غنی است و قهوه تایلندی نمونه ای عالی از روش منحصر به فرد قهوه است که می تواند از مرزهای جهانی عبور کند تا انواع مختلف مردم در سراسر جهان را به هم متصل کند.

ویژگی ها و مشخصات :

قهوه تایلندی به دلیل درجه پردازش بالا معمولاً تلخ است. ( به احتمال زیاد این امر در تلاش برای ایجاد کشش بیشتر در دانه های قهوه است.) این قهوه در تایلند (Oliang) نام دارد این تلخی با شیر تغلیظ شده شیرین شده و شکر قهوه ای که با هم مخلوط شده و روی تعداد انگشت شماری از یخ ها ریخته می شود ، مقابله می کند. قهوه (Oliang) از مخلوط قهوه روبوستا ، شکر قهوه ای ، و غلات و دانه های مختلف ، به طور کلی ذرت ، سویا ، برنج و کنجد تهیه می شود. این قهوه رایحه بی نظیری دارد ، ترکیبی از رایحه قهوه و رست مخصوص و نت های دودی حاصل از دانه ها و دانه های برشته شده با درجه بالا. سعی کنید نوشیدنی قهوه تایلندی را فقط با قهوه روبوستا تهیه کنید.

برای مشاهده مقاله لانگ بلک کلیک کنید

نوشیدن قهوه در تایلند :

در تایلند ، صبحانه اغلب با یک قهوه گرم همراه است ، اما به طور کلی ، مردم در اکثر ساعات قهوه می نوشند. کافه های سنتی تا دیر وقت ، بعضی از آنها تا نیمه شب باز هستند. عصرها ، به طور کلی قهوه با شیر معمولی تهیه می شود ، اما صبح ها اکثرا قهوه با یک دستور مخصوص که با شیر تغلیظ تهیه شده است می نوشند.

قهوه تایلندی

غالباً در تایلند خرید قهوه در خیابان به این شکل است که به جای یک فنجان پلاستیکی سنتی ، قهوه در یک کیسه پلاستیکی دستی با نی قرار دارد !

 دستور العمل خاص تهیه قهوه در تایلند :

قهوه تایلندی

قهوه تایلندی اغلب به صورت یخ زده سرو می شود این قهوه سنتی که (Oliang) نام دارد با برشته کردن دانه قهوه در یک تابه روی آتش زغال درست می شود سپس مغز ذرت و یا سایر ترکیبات دانه از جمله هل و سویا را اضافه کرده و مخلوط را آسیاب کرده و دوباره تفت می دهند در حین تفت دادن دوم ، شکر و بعضی اوقات کره نیز اضافه می شود. این مخلوط خشک و آسیاب شده را در آب دم کرده ، خنک کرده و روی یخ سرو می کنند. (برای شیرینی  با شیر تغلیظ شده و شیر داغ، ترکیب یا لایه لایه می شود.)

مواد لازم :

  • 2 فنجان بزرگ قهوه دم شده داغ، یا قهوه فوری قوی
  • 4 تا 6 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ و شیرین شده
  • 1/4 فنجان شیر جوشیده شده یا خامه سنگین تازه
  • تکه های یخ

طرز تهیه قهوه سرد تایلندی :

2 فنجان قهوه غلیظ دم کنید ، قهوه را به صورت غلیظ تهیه کنید. هرچه قویتر بهتر! (در صورت تمایل می توانید بعد از دم کشیدن قهوه چند خط هل به آن اضافه کنید تا به نوشیدنی شما طعم تند و شیرینی ببخشد. افزودن هل آن را معتبرتر می کند ، اما لازم نیست و به ترجیح شما بستگی دارد) قهوه دم شده داغ را درون یک ظرف شیشه ای بریزید.

شیر تغلیظ و شیرین شده را به ظرف اضافه کرده و ترکیب را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شود. (نکته کلیدی در تهیه یک قهوه سرد تایلندی ، تهیه قهوه غلیظ برای تعادل شیرینی شیر تغلیظ شده است.)

چند تکه یخ اضافه کنید و به مدت 1 یا چند ساعت در یخچال بذارید تا خنک شود

قهوه تایلندی

هنگام سرو لیوان را با یخ پر کنید ، سپس قهوه را به لیوان اضافه کنید. می توانید روی نوشیدنی را با خامه زده شده تزئین کنید.

منبع : https://www.lannacoffeeco.com/blogs/news/39385921-how-to-make-a-traditional-thai-ice-coffee

http://www.lionbrand.com.au/blog/what-is-oleang-thai-iced-coffee

https://medium.com/@beanvoyagecoffe/coffee-culture-thailand-322390cf624b

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *