طرز تهیه قهوه بستنی آلمانی

قهوه بستنی آلمانی چیست :

قهوه بستنی آلمانی

قهوه بستنی آلمانی ”Eiskaffee” یک دسر فوق العاده و جذاب برای دوست داران قهوه می باشد این نوشیدنی برای مناطق با آب و هوای گرم بسیار عالی است. Eiskaffee در زبان آلمانی به‌ معنای “قهوه بستنی” است که قدمت بسیار طولانی دارد. قهوه بستنی آلمانی یک دسر فوق العاده و خوش طعم است که وجود بستنی در آن باعث ایجاد یک حالت خامه ای جذاب در قهوه می شود که تلخی را می کاهد و باعث می شود طعم آن دلچسب و دل پذیر شود.

از ویژگی های مهم این دسر این موضوع است که می توانید با استفاده از بستنی با طعم های مختلف طعم های ویژه ای را امتحان کنید ولی برای بستنی خود از بستنی خالص و با کیفیت بالا استفاده کنید تا طعم یخ زدگی در بستنی حس نشود. در تهیه این دسر نیاز به تجهیزات خاصی نیست و می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید تهیه این نوشیدنی بسیار ساده است و نهایتاً به 2 الی 3 دقیقه زمان نیاز دارد.

مواد لازم برای تهیه قهوه بستنی آلمانی :

  • نصف فنجان قهوه دم کرده (قهوه فوری یا قهوه دم کرده غلیظ ! اسپرسو غلیظ هم می‌ توانید استفاده کنید)
  • 2 اسکوپ بستنی
  • خامه زده شده تقریبا نصف فنجان
  • شکلات خرد شده (برای تزیین)

طرز تهیه قهوه بستنی آلمانی :

برای تهیه این دسر خوشمزه در ابتدا قهوه را آماده کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

(از اسپرسو و قهوه فوری می‌ توانید استفاده کنید)

قهوه بستنی آلمانی

دو اسکوپ بستنی را در یک لیوان بلند بریزید.

(معمولاً از بستنی وانیلی برای تهیه این نوع دسر قهوه استفاده می شود.)

قهوه بستنی آلمانی

قهوه بستنی آلمانی

بعد از انجام این کار قهوه را به آرامی روی بستنی درون لیوان خود بریزید.

سپس خامه زده شده را بر روی قهوه و بستنی خود بریزید.

و در آخر شکلات خورد شده را بر روی خامه خود به عنوان تزیین و طعم دهنده بریزید و نوشیدنی شما آماده سرو کردن می باشد. (نوش جان!)

روش دیگر در تهیه قهوه بستنی آلمانی :

 مواد لازم :

  • 2 فنجان قهوه سرد
  • 1/4 فنجان شیر جوشیده
  • 2 تا 3 قاشق چای خوری شکر
  • 2 اسکوپ بستنی وانیل
  • شکلات خرد شده (برای تزئین)

در یک کاسه شیشه ای یا فلزی قهوه سرد ، شیر جوشیده و شکر را با هم مخلوط کنید تا ضمن مخلوط شدن، شکر کاملا حل شود. (سپس آن را داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود.)

در لیوان خود 2 اسکوپ بستنی وانیلی قرار دهید.

قهوه بستنی آلمانی

مخلوط سرد قهوه و شیر و شکر را روی آن بریزید و روی آن خامه زده شده اضافه کنید. می توانید شکلات خورد شده را بر روی خامه خود به عنوان تزیین و طعم دهنده بریزید در صورت تمایل بلافاصله با قاشق چای خوری سرو کنید.

نکته :

برای تزیین قهوه بستنی آلمانی می توانید :

  •  مقداری تکه‌های مغز آجیل نظیر فندق، بادام زمینی، بادام و پسته که حالتی ترد و شکننده دارند، بر روی خامه فرم گرفته بریزید.
  • می توانید طعم‌ها و شکل‌های مختلف بستنی‌ها را امتحان کنید.
  • می‌توانید بر روی خامه فرم گرفته از شکلات خرد شده، پودر کاکائو یا دارچین برای تزئین و خوش‌طعم شدن قهوه بستنی آلمانی استفاده کنید.
  • برای تزیین می توانید از سس کارامل هم استفاده کنید.

برای مشاهده محصولات پودر قهوه کلیک کنید

منبع : https://www.internationaldessertsblog.com/eiskaffee-best-coffee-germany/

https://www.thespruceeats.com/eiskaffee-recipe-coffee-and-ice-cream-1446799

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *