راههای افزایش درآمد و سود برای رستوران که نمیدانستید!

صاحبان و مدیران رستوران ها همیشه به دنبال راه های خلاقانه و متفاوت برای افزایش درآمد و سود برای رستوران هستند

رقبای شما فقط رستوران های دیگر نیستند.

برای افزایش درآمد و سود برای رستوران  باید به استراتژی های جدید نیز فکر کنید.

در اینجا ایده هایی وجود دارد که می توانید به راههای افزایش درآمد و سود برای رستوران اضافه کنید.

سود برای رستوران

راه های افزایش درآمد و سود برای رستوران

دسترسی آسانتر مشتریان محلی به رستوران شما

 

مشتریان محلی تقریباً  مشتریان اصلی هر رستوران هستند.

آنها وفادارترین و سودآورترین مشتریانی هستند که یک رستوران می تواند داشته باشد.

دسترسی آسان به مشتریان محلی برای کسب اطلاعات در مورد رستوران شما بسیار مهم است.

اصطلاح “کشف” اغلب هنگام تلاش برای طبقه بندی اولین مواجهه مشتری در رستوران استفاده می شود.

این یک تعریف جامع از کشف نیست.

کشف می تواند به جستجوی مشتری برای یافتن رستورانی جدید برای آنها اشاره کند ، اما همچنین شامل یافتن چیزهای جدید در رستورانی است که قبلاً بازدید کرده اند.

منوها و پیشنهادات رستوران به طور مداوم تغییر می کند.

به دست آوردن این اطلاعات برای کسانی که به دنبال آن هستند مهم است.

جستجوی محلی اغلب بهترین راه برای یافتن اطلاعات در مورد رستوران برای مشتریان است.

با مدیریت لیست های خود در ، موتورهای جستجو و سایت های نقشه برداری ، بلافاصله اطلاعات رستوران خود را در دسترس مشتریان قرار می دهید. شروع کار به همین سادگی است…

  • افزودن نام رستوران ، آدرس و شماره تلفن
  • بارگذاری عکس های با کیفیت بالا از رستوران و موارد منوی خود
  • دوبار بررسی کنید که مکان شما به درستی در سایت های نقشه برداری نمایش داده شده است
  • نوشتن شرح مختصری از کسب و کار
  • ارسال مرتب پیام برای اطلاع رسانی به مشتریان محلی

استراتژی سفارش آنلاین خود را ارزیابی کنید

سفارش انلاین

آیا غذا را تحویل می دهید؟ اگر چنین است ، باید سفارش آنلاین را در رستوران خود ارائه دهید.

مزایای آن واضح است: سفارشات آنلاین 26 درصد سودآورتر از سفارشات حضوری یا تلفنی هستند.

علاوه بر این ، یک سوم مشتریان رستوران می گویند گزینه های ،مانند سفارش آنلاین ، باعث می شود که آنها بیشتر سفارش بدهند

به این نیازها توجه کنید.

  • سفارش آنلاین همچنین وفاداری مشتری را افزایش می دهد (علاوه بر اندازه سفارش متوسط ​​شما).
  • مشتریان فعلی شما به دلیل راحتی و کنترل سفارشات آنلاین ، وفادارتر می شوند و بیشتر سفارش می دهند.
  • این کار باعث می شود بار کارکنان که از طریق تلفن سفارش می گیرند ، کاهش یابد.
  • علاوه بر این ، این امکان را به شما می دهد که فروش رستوران را بدون استخدام کارکنان بیشتر یا گسترش رستوران خود برای مدیریت رشد افزایش دهید.

7راهکار برای طراحی یک منوی رستوران خوب را بدانید

برای افزایش درآمد و سود برای رستوران ارتباط با کارکنان را بهبود ببخشید

همه مدیران می خواهند از رستوران سود بیشتری ببرند.

این فرایند با درک اینکه افزایش درآمد و سود برای رستوران همه را درگیر می کند شروع می شود.

جلسات منظمی برگزار کنید و به کارمندان خود اجازه دهید تا برنامه های شما را در جریان بگذارند.

به یاد داشته باشید ، عملکرد کارکنان شما بر افزایش درآمد وسود برای رستوران تأثیر می گذارد.

یک کارمند عالی می تواند یک رستوران عالی بسازد ، یک کارمند ضعیف شما را از تجارت کنار می زند. همه چیز با رهبری شروع می شود.

افزایش درآمد و سود برای رستوران – تمرکز بر عکاسی

 

یکی از بهترین ، سریع ترین و ساده ترین راه برای افزایش درآمد و سود برای رستوران، عکس های غذایی با کیفیت بالا است.

اکثر رستوران ها در حال حاضر مشخصات شبکه های اجتماعی خود را در شبکه های مانند فیس بوک ، اینستاگرام و ثبت کرده اند

اگر شما  تا بحال اینکار را برای رستوران خود نکرده اید  دست به کار شوید.

طرحی ایجاد کنید که با ارسال عکس های بصری و زیبا از نظر مشتریان ، مشتریان را تشویق به بازدید از رستوران شما کند.

مدیریت مدرن رستوران دارای یک لیست عالی از ایده هایی است که هنگام ارسال باید در نظر بگیرید:

  • عکس هایی از فضای داخلی ، امکانات و آشپزخانه محل رستوران شما
  • عکس هایی از سرآشپز و آشپزخانه و کارکنان منتظر
  • مصاحبه پرسش و پاسخ با سرآشپز خود
  • گشت ویدیویی در رستوران خود
  • ویدئویی از پشت صحنه آنچه در آشپزخانه شما می گذرد.

 درآمد وسود برای رستوران

اگر نمیدانید چه مواردی را باید در شروع کار کافه و رستوران رعایت کنید، مقاله راه اندازی کافه رستوران را از دست ندهید.

سعی کنید به مفاهیم متناسب با نام تجاری خود پایبند باشید و متعهد به مالکیت این فرایند باشید. هدف نهایی این است که با عکس ها و محتوای منحصر به فرد خود مشتریان – جدید و قدیمی – را به رستوران خود برسانید.

افزایش درآمد و سود برای رستوران – برترین تکنولوژی باشید

تحقیقات انجمن رستوران های ملی نشان می دهد که فناوری ، از جمله سفارش آنلاین ، نقش مهمی در جذب مشتریان بیشتر رستوران ها دارد.

شما باید فناوری را برای افزایش درآمد و سود برای رستوران در استراتژی خود قرار دهید. موارد زیر را در نظر بگیرید:

36 درصد از مشتریان می گویند بیشتر از دو سال قبل از گزینه های فناوری در رستوران ها استفاده می کنند.

از هر 10 مصرف کننده 8 نفر موافقند که سفارش انلاین  راحتی را افزایش می دهد.

یک سوم می گویند که گزینه های فناوری آنها را مجبور می کند که یک رستوران را بر رستوران دیگر انتخاب کنند.

ما در دنیای دیجیتال هستیم. بنابراین ، استفاده از فناوری برای جذب و حفظ مشتریان برای رستوران شما ضروری است.

قیمت ها را ناگهانی اضافه نکنید

 درآمد وسود برای رستوران

افزایش قیمت منو یک راه منطقی برای افزایش درآمد و سود برای رستوران است – اگر درست انجام شود.

اگر افزایش قیمت را تا زمانی که مجبور نیستید کنار بگذارید ، یکی از دو مورد اتفاق می افتد. 1) یا قادر نخواهید بود قیمت ها را آنقدر بالا ببرید که بتوانید از پس هزینه ها برآیید

یا 2) قیمت ها را بیش از حد افزایش داده و مشتریان را از خود دور خواهید کرد.

بهتر است به طور منظم قیمت ها را افزایش دهید تا با افزایش هزینه ها همگام شوید.

اگر قیمتها به یکباره بیش از حد افزایش یابد ، انجام این کار به این ترتیب باعث ایجاد شوک برچسب برای مشتریان نخواهد شد.

تکنیک  دیگر افزایش درآمد و سود برای رستوران این است که قیمت بخش هایی از منوی خود را افزایش دهید ، نه به طور کلی.

هدف افزایش قیمت ها به گونه ای است که به شما امکان می دهد عملیات خود را حفظ کنید ، در حالی که اصطکاک را برای مشتریان به حداقل می رسانید.

اگر از یک استراتژی مناسب برای افزایش قیمت پیروی کنید ، مشتریانی که از دست می دهید با مشتریانی که حفظ می کنید و هزینه بیشتری خرج می کنند جبران می شود.

 

جمع بندی راههای افزایش درآمد و سود برای رستوران

 

فناوری اغلب می تواند کمک کننده باشد ، زیرا سیستم POS رستوران به صاحبان و اپراتورها کمک می کند تا دقیقاً این کار را انجام دهند.

اما ، همچنین ، هنگامی که شاهد افزایش فروش هستید – دلیل آن را تحلیل کنید.

چه چیزی عملکرد بهنتری داشته ؟ و آیا می توانید آن را دو برابر کنید؟

فقط به دنبال یک چیز برای افزایش فروش در رستوران خود نباشید.

تمام جنبه هایی را که به شما به  افزایش درآمد و سود برای رستوران کمک میکند  ، تحت نظر داشته باشید و شروع به رشد کنید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *