انواع سیروپ ها و معرفی محبوب ترین آن ها

 

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که می توان چه استفاده هایی از انواع سیروپ ها  کرد؟

باید بگوییم شما با انواع سیروپ ها  می توانید به قهوه ها و لاته ها عطر و طعم اضافه کنید ،کیک ها و کلوچه ها را

خوشمزه کرده و  شربت های طعم دار شده متنوعی را ایحاد کنید.

وجود شربت های طعم دهنده  مختلف در رستوران ، بار یا کافی شاپ ها به مشتریان شما این امکان را می دهد تا

هر نوشیدنی و قهوه ه ای را که دوست دارند ،به شکل های مختلف و متنوع  میل کنند.

ما در ادامه مطلب ، انواع سیروپ ها و محبوب ترین آن ها  را که می توانید در نوشیدنی ، کوکتل ،ماکتل ،دسر و

پنکیک ها استفاده کنید به شما معرفی می کنیم  پس با ما تا پایان این محتوا همراه باشید.

سیروپ های طعم دهنده

چه بخواهید چه نخواهید شما در رستوران یا کافه خود به سیروپ ها برای طعم و عطر دادن به نوشیدنی های مختلف

مانند قهوه و لاته  احتیاج پیدا خواهید کرد بنابراین این شربت های طعم دهنده برای انجام این کار مناسب هستند.

سعی کنید از شربت های طعم دهنده به عنوان ماده ای بی نظیر در فنجان هات چاکلت یا چای استفاده کنید تا

سرویس قهوه رستوران شما بهتر شود یا منوی کافه ی شما متنوع تر گردد.

حتی می توانید از این شربت ها  برای طعم دادن به غذاهای مورد علاقه خود ، ایجاد لعاب مناسب و یا افزودن

طعم های جالب به کیک ها ، کلوچه ها و سایر خوراکی های وسوسه انگیز استفاده کنید.

سیروپ گل رز

سیروپ گل رز سیروپی با طعم و عطر دلنشین

 سیروپ های شیرین کننده

سیروپ های شیرین کننده کمی متفاوت از سیروپ های طعم دهنده هستند ، این سیروپ ها به عنوان شیرین

کننده های مایع عمل می کنند و مزیتی که دارند این است که به راحتی در نوشیدنی های مختلف حل می شوند.

این سیروپ های شیرین کننده یک روش سریع و آسان برای افزودن شیرینی به هر نوشیدنی یا دسر هستند!

در زیر ما انواع سیروپ شیرین کننده را به شما معرفی می کنیم.

سیروپ ساده:

برای قهوه های یخ زده ، کاپوچینو ، لیموناد ، و چای های شیرین عالی مناسب اهستن.

سیروپ شیرین کننده بدون قند :

این سیروپ ها مناسب برای شیرین سازی انواع نوشیدنی ها هستند و فاقد قند می باشند و شما می توانید بدون

نگرانی اینکه نگران سلامتی خود باشید ار آن ها استفاده کنید.

سیروپ  عسل:

ساخته شده با شکر نیشکر خالص ، آب و عسل بوده و دارای یک رنگ طلایی زیبا است.

سیروپ افرا:

این سیروپ ضمن شیرین سازی ، طعم غنی از افرا و رنگ تیره ای را به نوشیدنی ها اضافه می کند.

طعم دهنده افرا و کارامل

طعم دهنده افرا از برند فو


برای خواندن مقاله در مورد سیروپ اینجا کلیک کنید.


انواع سیروپ های محبوب

اگر در حال راه اندازی کافی شاپ هستید ، می خواهید برخی شربت های طعم دهنده ضروری را تهیه کنید تا منویی

کاملاً خوب به مشتریان خود ارائه دهید پیشنهاد می کنیم به موارد زیر نگاهی بیندازید.

نگهداری موجودی شربت های معروف کافی شاپ راهی عالی برای ایجاد آیتم های متنوع منو در عین رضایت از اشتیاق

مشتریانتان است ، اما با انتخاب انواع بسیار زیادی ، انتخاب بهترین طعم های شربت قهوه کاری دشوار است.

برای کمک به شروع کار ، در اینجا برخی از طعم دهنده های شربت قهوه پرفروش و انواع متفاوتی که ممکن است

مشاهده کنید وجود دارد:

سیروپ وانیل

سیروپ وانیل طعمی معطر و گلی دارد که با بسیاری از طعم های مختلف مانند توت فرنگی و پرتقال ترکیب شده و

ترکیبات جدید و شیرینی را ایجاد می کند.

به عنوان یکی از محبوب ترین طعم دهنده های شربت  ، پایه بسیار خوبی برای نوشیدنی های  ساخته شده از قهوه

و کالاهای پخته شده دیگر است.

>سیروپ وانیل فو  

>سیروپ وانیل مونین

>سیروپ وانیل تورانی

سیروپ کارامل

شربت کارامل عطر و طعمی کره ای و لطیف همراه با نت های شیرین ارائه می دهد.این یکی از بهترین سیروپ ها

برای ایجاد نوشیدنی های فصلی دلپذیر است!

سیروپ کارامل برای لاته ، پنکیک ، دسرها و منوهای کافه افزودنی بسیار عالی است.

>سیروپ وانیل فو  

>سیروپ برند مونین

>سیروپ برند تورانی

سیروپ فندق

طعم بو داده و مغزدار سیروپ فندق به خوبی با قهوه و شکلات مخلوط می شود. این یکی دیگر از عطر و طعم های

محبوب قهوه و نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو است.

شما می توانید با این سیروپ خلاقیت به خرج دهید و از آن در دسرهایی مانند تیرامیسو استفاده کنید!

>سیروپ فندق فو  

>سیروپ فندق مونین

>سیروپ فندق تورانی

سیروپ شکلات

سیروپ شکلات طعم قوی و شیرینی به نوشیدنی ها و دسرها اضافه می کند.این مورد علاقه مردم است و به خوبی با

اسپرسو و شیر جفت می شود .( ایده آل برای ساخت نوشیدنی هایی با قوام نرم) .

با این سیروپ خوشمزه می توانید موکا ، میلک شیک و حتی کوکتل های یخی خوبی تهیه کنید.

>سیروپ شکلات فو  

>سیروپ شکلات مونین

>سیروپ شکلات تورانی

سیروپ اسطوخودوس

سیروپ اسطوخودوس طعم مشخص و علفی به منوی قهوه ، چای یا کوکتل شما می بخشد.

این سیروپ با یک عطر و طعم نیمه شیرین و گلدار است که باعث افزایش مشخصات نوشیدنی های مورد علاقه شما

می شود بدون اینکه بیش از حد شیرین باشد.

به خوبی با سیروپ وانیل جفت می شود و یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده لیموناد ، لاته  اسطوخودوس ، و چای ها

است!

>سیروپ اسطوخودوس فو  

>سیروپ اسطوخودوس مونین

>سیروپ اسطوخودوس تورانی

طعم دهنده اسطوخودوس و سیروپ گل رز

سیروپ اسطوخودوس یک سیروپ محبوب


برای خواندن مقاله در مورد سیروپ کارامل اینجا کلیک کنید.


سیروپ های مخصوص 

سیروپ های مختلفی در دسترس است که با توجه به محدودیت های غذایی و ترجیحات مشتریان استفاده

می شود.

در زیر فقط برخی از سیروپ های مخصوص طعم دهنده وجود دارد که ممکن است با آنها روبرو شوید.

شربت های بدون قند

با انتخاب گسترده شربت های طعم دهنده بدون شکر برای مشتریان آگاه از سلامتی ، محبوب ترین دستورالعمل های

نوشیدنی خود را دوباره بسازید.

این شربت ها ، راهی ساده برای شیرین سازی نوشیدنی ها ،برای مشتریان با محدودیت های غذایی فراهم می کنند.

شربت های طبیعی ، ارگانیک ، غیر GMO و گلوتن

مشتریان با آگاهی از سلامتی شما همچنین ممکن است از انتخاب شربت های کاملاً طبیعی ، شربت های ارگانیک و

سیروپ های فاقد گلوتن قدردانی کنند.

برای مثالا شربت های ارگانیک مونین با شکر ارگانیک نیشکر ساخته می شوند و هیچ نوع مواد افزودنی ناخواسته ای

در آنها وجود ندارد. همچنین فاقد گلوتن هستند.

شربت های حلال

با انتخاب سیروپ های طعم دهنده کوشر و حلال ، برای مشتریان با محدودیت های غذایی مذهبی استفاده می شود

این محصولات با رعایت قوانینی که در قوانین دینی در سنت های اسلامی (به ترتیب) ذکر شده تهیه می شوند.


برای خواندن مقاله در مورد سیروپ وانیل اینجا کلیک کنید.


موارد استفاده از انواع سیروپ 

 

موکا 

>مواد مورد نیاز
34 گرم  شربت شکلات تیره مونین
34 گرم  سس شکلات تیره مونین
1 شات اسپرسو
168 گرم شیر

چاشنی زدن: MONIN تیره سس شکلات، خامه

>دستورالعمل
مواد را به جز شیر در فنجان سرو ترکیب کنید.
مواد راهم بزنید و کنار بگذارید.
شیر بخارپز شده را در فنجان سرو بریزید و به آرامی هم بزنید.
در آخربه آن چاشنی ها را اضافه کنید.

 

ماکتل انجیر وانیلی

>مواد مورد نیاز
28 گرم شربت Monè Vanilla Crème
34 گرم آب لیمو تازه
34 گرم  مربای انجیر
140 گرم آب گازدار

>دستورالعمل ها
مواد را به ترتیب ذکر شده درون لیوان سرو بریزید.
به آرامی هم بزنید تا مخلوط شود.
تزیین را اضافه کرده و سرو کنید.

 

چای سرد یخ زده هلو

>مواد مورد نیاز
28 گرم سیروپ هلو طبیعی
140 گرم چای سرد
برش لیمو ، شاخه نعناع برای تزیین

>دستورالعمل

لیوان پر از یخ را پر کنید.
مواد را به ترتیب ذکر شده درون لیوان سرو بریزید.
از برش های لیمو و نعناع برای تزیین استفاده کنید.

نوشیدنی شما آماده است می توانید آن را سرو کنید.

 

 

 

webstaurantstore

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *