اسپرسو کن پانا :
اسپرسو کن پانا از ترکیب اسپرسو و خامه زده شده تشکیل می شود. این اسپرسو دارای ریشه ایتالیایی است اسپرسو کن پانا (Espresso Con Panna) ، در زبان ایتالیایی به معنی “اسپرسو با خامه” است. ( Con یعنی به همراه و panna یعنی خامه) پایه اصلی این نوشیدنی، همچون لاته، کاپوچینو و … اسپرسو است که از یک یا دو شات اسپرسو سینگل یا دوبل و خامه زده شده تهیه میشود. این نوشیدنی قدیمی تر از لاته و کاپوچینو است.
به این دلیل که خامه زده شده شیرین است معمولا کنار این دسر شیرینی یا کوکی قرار داده نمی شود. کن پانا ممکن است در کشورهای مختلف نامهای دیگری داشته باشد. مثلا در ایالات متحده به این نوشیدنی کافه وین ( cafe Vienne ) و در زبان و کشور فرانسه به آن کافه وینا ( cafe Viennois ) گفته می شود. همچنین شما به راحتی می توانید این نوشیدنی خوش طعم را در منزل تهیه کرده و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه اسپرسو کن پانا :
- یک یا دو شات اسپرسو تازه
- 2 قاشق غذاخوری خامه زده شده
- پودر شکلات یا پودر قهوه (برای تزیین)
(خامه زده شده یا خامه فرم گرفته خامه ای است که هوا به داخلش نفوذ کرده در نتیجه پف کرده و قوام گرفته.) با توجه به اینکه در تهیه این اسپرسو از دو ماده استفاده می شود باید در انتخاب آنها بسیار دقیق باشید. هنگامی که مواد تشکیل دهنده با کیفیتی تهیه کنید، می توانید اطمینان حاصل کنید که اسپرسو شما عالی خواهد شد.
طرز تهیه اسپرسو کن پانا :
ابتدا به وسیله دستگاه اسپرسوساز برقی یا اسپرسوساز روگازی یا همان موکاپات اسپرسو را تهیه کنید. تلاش کنید اسپرسو دارای عطر و طعم دلچسبی باشد. زیرا اسپرسو مهمترین نقش را در تهیه اسپرسو کن پانا دارد اگر اسپرسو بد باشد ، نوشیدنی شما بد خواهد بود! خامه زده شده فقط باعث می شود اسپرسو خامه ای شود و تلخی آن را کمی کاهش دهد.
در ادامه برای تهیه خامه زده شده می توانید مقداری خامه را در ظرف بریزید و توسط همزن برقی یا دستی آن را هم بزنید. بعد از انجام این کار خامه پف کرده و قوام گرفته و کاملا حالت کشی پیدا می کند.
خامه زده شده را به اندازه دلخواه روی اسپرسو بریزید و می توانید با پودر شکلات یا پودر قهوه بر روی خامه تزیین کنید.
برای مشاهده محصولات پودر قهوه کلیک کنید
منبع :
دیدگاهتان را بنویسید