فهرست مطالب
حتماً تا به حال در مورد خواص قهوه سبز شنیدهاید. قهوه سبز این روزها، پرطرفدار ترین محصول به حساب میآید و همچنین آنتی اکسیدان و مواد مغذی آن نسبت به قهوه های معمولی بسیار بیشتر است.
اما اگر قهوه سبز را با مواد مغذی یا ادویه های مختلفی مانند زردچوبه مخلوط کنید چه اتفاقی می افتد؟ خب باید بگوییم
این مسئله ای است که سال ها پیش در هند اتفاق افتاده و باعث شده است، معجونی مانند ماسالا ایجاد شود.
حالا فرض کنید که یک برگ دارچین خوشمزه را بخواهیم به قهوه اضافه کنیم، آیا نتیجه آن یک نوشیدنی خوشمزه خواهد شد؟
باید بگوییم که اضافه کردن دارچین به قهوه سبز می تواند معرکه شود و میتواند فواید بسیاری برای سلامتی داشته باشد و همچنین طعم آن را قوی تر کند.
همین موضوع باعث شده است که ما در این محتوا، به توضیح خواص قهوه سبز و دارچین بپردازیم و بگوییم که چکونه
می توانید این نوشیدنی خوشمزه را در خانه آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه قهوه سبز و دارچین
قهوه سبز
150 میلی لیتر آب گرم
در صورت تمایل عسل برای شیرین کردن
پودر قهوه یک قاشق غذا خوری
دستورالعمل تهیه قهوه سبز و دارچین
شما برای تهیه و استفاده بردن از خواص قهوه سبز با دارچین باید از قبل دانه های سبز قهوه را به مدت 24 تا 48 ساعت در آب خیسانده باشید آنها را آبکشی کرده و آماده جوشاندن کنید.
در مرحله دوم لازم است که آن ها را 15 دقیقه روی حرارت بگذارید و اجازه دهید که دم بکشند سپس به مدت یک ساعت به آن فرصت دهید تا خنک شوند.
حالا نوشیدنی قهوه سبز شما آماده شده است و فقط لازم است که یک قاشق غذا خوری دارچین را به آن اضافه کنید.
نکته : این نوشیدنی معمولاً برای کاهش وزن استفاده می شود، بنابراین اگر می خواهید تاثیر کاهش وزن را با استفاده کردن مداوم از آن ببینید بهتر است در زمان آماده کردن آن از شکر استفاده نکنید.
زیرا شکر میتوانند مانع از این شود که شما به درستی از اید این نوشیدنی خوشمزه بهرهمند شوید.
خواص قهوه سبز با دارچین
خواص قهوه از مدت هاست که شناخته شده است اما کسانی که به دنبال مزایای بیشتر در این نوشیدنی هستند
می توانند به آن دارچین هم اضافه کنند.
اضافه کردن دارچین به قهوه نه تنها طعم و مزه این نوشیدنی را بهتر می کند بلکه می تواند فواید نیز برای سلامتی داشته
باشد.
البته این نکته را باید به یاد داشته باشید که این نوشیدنی کامل نیست و اگر قهوه و دارچین در کنار هم فواید زیادی
داشته باشند باز هم ممکن است مشکلاتی را نیز ایجاد کنند.
تنظیم سطح قند
قهوه ممکن است به ثابت نگهداشتن سطح قند خون کمک کند. اما به یک شرط آنکه شکر را به قهوه سبز و دارچین
خود اضافه نکنید . دارچین بلافاصله پس از مصرف حساسیت به انسولین را افزایش میدهد.
کاهش اشتها و وزن
از سال ها پیش مشخص شده است که دارچین می تواند اشتها را سرکوب کند و افزودن آن به قهوه ممکن است باعث
احساس سیری و کاهش هوس شود.
رفع نیاز آنتی اکسیدان روزانه
قهوه سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند پلی فنول است و به فعالیت رادیکال های آزادی که مسئول جلوگیری از
نقص ایمنی، پیری و تیرگی پوست هستند، کمک می کند.
زمانی که شما دارچین را به این قهوه ها اضافه می کنید سطح آنتی اکسیدان قهوه شما یک درجه بالاتر خواهد رفت.
بهبود توانایی شناخت و قدرت مغز
مصرف روزانه قهوه به تقویت فعالیت مغز کمک می کند. برخی از مطالعات نشان داده اند که بوی دارچین نیز می تواند به
بهبود قدرت پردازش کمک کند.
حالا فکر کنید اگر تکه ای از دارچین را به فنجان قهوه خود اضافه کنید چه جادویی اتفاق خواهد افتاد.
تسکین سرما و تب
نوشیدنی های گرم مانند دارچین برای از بین بردن سرما عالی هستند.
دارچین مملو از ترکیبات ضد ویروسی و ضد باکتریایی است و بر تقویت ایمنی بدن تاثیر می گذارد. این ادویه، خواص ضد
التهابی نیز دارد که میتواند به تسکین درد و ناراحتی ناشی از بیماری هایی چون آنفولانزا کمک کند.
تاثیر بر قلب
کارشناسان ادعا می کنند که دارچین میتواند برای قلب بسیار مفید باشد زیرا خطر ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری های
قلبی را کاهش می دهد.
اما زمان استفاده از قهوه سبز و دارچین یک نکته را به یاد داشته باشید. نکته این است که در زمان تهیه این نوشیدنی
خوشمزه باید اعتدال را رعایت کنید. زیرا مصرف بیش از حد کافئین نیز با بخش از مشکلات قلبی و عروقی همراه است.
چای ماسالا چیست؟ طرز تهیه چای ماسالا
بهترین زمان برای بهره از خواص قهوه سبز با دارچین
به طور کلی میتوان گفت نوشیدن قهوه در صبح و بلافاصله از بیدار شدن از خواب یا بعد از جلسه تمرین روزانه میتواند
مناسب باشد میتوان آن را با صبحانه یا قبل از صرف ناهار میل کرد.
قهوه سبز با دارچین را می توان در هنگام اثر با میان وعده های عصر نیز مصرف نمود اما باید به یاد داشته باشید که هرگز
قهوه سبز را بلافاصله بعد از غذا مصرف نکنید.
زیرا می تواند منجر به ناراحتی معده یا مسمومیت غذایی شود یا حتی به غذا واکنش خوبی نشان ندهد. بنابراین
همیشه باید از خوردن این نوشیدنی بعد از غذا اجتناب کنید.
به طور کللی باید:
-این نوشیدنی خوشمزه را صبح، قبل از صبحانه میل کنید.
-آن را قبل یا بعد از تمرین صبحگاهی مصرف کنید.
– قبل از ناهار این نوشیدنی خوشمزه را بنوشید.
-آن را همراه با میان وعده های عصرانه سالم مصرف کنید.
معایب قهوه سبز و دارچین
احتمالا تا الان متوجه خواص قهوه سبز و دارچین شدهاید اما آیا می دانید ترکیب این دو ماده، چه مضراتی نیز می تواند داشته باشد؟
به طور کلی میتوان گفت که قهوه با دارچین برای استفاده بی خطر هستند. اما هر چیزی بیش از حد میتواند برای
سلامتی مضر باشد.
این موضوع برای قهوه سبز به همراه دارچین نیز به همین شکل است . بنابراین زمانی که می خواهید از این نوشیدنی
استفاده کنید بهتر است که فقط حدود یک قاشق چای خوری دارچین به قهوه خود اضافه نمایید.
زیرا دارچین بیش از حد ماده ای به نام کومارین را ایجاد میکند که با چندین مشکل مانند مشکل در کبد، افزایش خطر سرطان می تواند همراه باشد.
همچنین استفاده از دارچین بیش از حد می تواند باعث ایجاد زخم هایی در دهان نیز بشود.
دیدگاهتان را بنویسید