قهوه کلمبیا هویلا و عطر و طعم منحصر بفردش را بشناسید

قهوه کلمبیا هویلا  دارای رایحه ای شکلاتی  است که  سرشاز از مزه های شگفت انگیز گیلاسی، شکلاتی  و کاراملی است.

اسیدیته قهوه هویلا در مقابل قهوه کلمبیایی معمولی کمتر است.

کافه  ساپورت در این مقاله به بررسی تاریخچه ، کشت قهوه کلمبیا ، طعم و رایحه،  وآب  و هوای منطقه رویش  قهوه کلمبیا هویلا میپردازد.

کلمبیا  سومین تولید کننده قهوه د رجهان

قهوه کلمبیا هویلا

کلمبیا به عنوان سومین تولید کننده بزرگ قهوه در جهان ، تعداد زیادی از مناطق رشد قهوه را در خود جای داده است.

هویلا یکی از مناطقی است که در قسمت جنوبی کلمبیا قرار دارد و بسیاری از دارندگان مزرعه های کوچک قهوه هایخود را  به یک آسیاب محلی می فروشند.

قهوه ویژه هویلا در رشته کوه آند  در ارتفاع حدود بین 3500 تا 5000 میروید.

موقعیت جغرافیایی هویلا

قهوه کلمبیا هویلا

بخش  هویلا از یک منطقه معروف قهوه ، توسط رشته کوه معروف به  کوردلیراس مرکزی جدا شده است.

در داخل کوردلیراس تعدادی از آتشفشان های فعال و غیر فعال وجود دارد ، از جمله یکی به نام Puracé که فعال ترین منطقه است.

قله Puracé با شکوه و برف پوشیده شده که آخرین بار در سال 1950 فوران کرد ، به ارتفاع باورنکردنی 15600 فوت می رسد و از ویژگی های بارز قله Popayán است.

قهوه هویلا در از یکی از مشهورترین مناطق رو به رشد کلمبیا ،  در خاک های غنی در رشته کوه مرکزی کوردلیراس است.

کوردلیراس جز 6 کوه بلند کلمبیا است

قهوه کلمبیا هویلادر ارتفاع 1500 تا 1900 متری از سطح دریا رشد می کند .

خاک های آتشفشانی غنی و آب و هوای مناسب قهوه  به ایجاد طعم های غنی  و متعادل  قهوه کلمبیایی هویلا کمک میکند.

هویلا به آرامی رشد می کند و طعم دهنده های غنی  و متعادلی  را ایجاد می کند.

اگر قهوه هویلارا با دقت مشاهده کنید ، احساس ظرافت خاصی نسبت به آنها خواهید داشت.

این  قهوه به آرامی ، متراکم و غنی رشد می کند .

اب و هوای هویلا

منطقه هویلا یکی از شناخته شده ترین مناطق پرورش قهوه در کلمبیا است.

ناحیه هویلا 1.125 میلیون نفر جمعیت دارد و در جنوب غربی کشور واقع شده است.

پایتخت این بخش  نیوا است ، شهری با 380،000،000 نفر.

هویلا مجموعه ای از رشته کوه ها است و توده کلمبیا که در محلی با نام Nudo de Almaguer شناخته می شود ، تا 70٪ آب آشامیدنی و کشاورزی سالم را برای جمعیت کلمبیا تأمین می کند.

رودخانه مگدالنا ، بزرگترین رودخانه کلمبیا ، از طریق منطقه عبور می کند و آب کافی برای پرورش قهوه را تأمین می کند.

(به طور مستقیم و غیرمستقیم) تا 86٪ تولید ناخالص داخلی کلمبیا را تولید می کند.

این رشته کوه همچنین دارای خاک آتشفشانی حاصلخیز است که برای کوههای انجا بسیار معمول است.

هویلا در نزدیکی خط استواست و کشاورزان قادر  به برداشت قهوه در تمام طول سال هستند.

بیشتر مزارع در ارتفاع 1700 – 2000 متری از سطح دریا هستند.

این ارتفاع  باعث می شود گیاهان قهوه شکوفا شوند .

علاوه بر این ، این منطقه از خاک آتشفشانی غنی از ازت برای پرورش و تداوم رشد گیاه قهوه برخوردار است

 مشخصات طعمی  قهوه کلمبیا هویلا

قهوه

یک نوشیدنی روزمره خوب- قهوه کلمبیا هویلا بسیار نرم و با اسیدیته بسیار کم است.

این فنجان با کمی فاکتور مغز شکلاتی بسیار سنتی است.

قهوه کلمبیایی  هویلا با رایحه غیر قابل تصور غنی و در عین حال ملایم ، به عنوان بهترین قهوه در جهان  به شمار میاید.

با غرق شدن در شگفتی های مادر طبیعت ،  قهوه کلمبیا هویلا طعم شگفت انگیزی دارد.

مشهور به  مزه های آبدار و میوه ای و اسیدیته ، مشخصات عطر و طعمی کاملا متعادل است.

به دلیل تنوع اقلیمی منطقه ،  قهوه کلمبیا هویلا یک فنجان کاملاً پیچیده تحویل می دهند.

قهوه کلمبیا هویلا کجاست؟

در دامنه کوههای با شکوه  و در جنوب غربی کلمبیا واقع شده است ، منطقه کوهستانی هویلا بزرگترین منطقه تولید قهوه در این کشور است.

هویلا از خاک آتشفشانی سرسبز ، ارتفاع عالی و آب و هوای گرمسیری برخوردار است تا شرایط مناسب رشد قهوه را برای بهترین دانه های قهوه در کلمبیا ایجاد کند.

قهوه در هویلا چگونه برداشت می شود؟

قهوه

تولید قهوه در هویلا هنوز در اختیار املاک کوچک ، کشاورزان مستقل است که خبر خوبی برای جوامع محلی کلمبیا است.

از روش های سنتی پرورش مرطوب هنوز برای تولید این لوبیای مشهور در جهان استفاده می شود و اکثر تولید کنندگان کارخانه های مرطوب خاص خود را دارند.

این بدان معنی است که تمرکز همیشه بر کیفیت بر کمیت است.

فراوری مرطوب قهوه کلمبیا هویلا

فرآوری مرطوب قهوه  هویلا روشی برای از بین بردن لایه های اطراف دانه قهوه است.

نحوه کار فرایند مرطوب :

  1. کشاورزان دانه قهوه چیده شده و مرتب شده را در دستگاهی قرار می دهند که به آن آسیاب مرطوب معروف است.
  2. آسیابهای مرطوب دانه ها را تکان می دهند و پوست آنها را از بین می برند.
  3. از پوست قهوه می توان برای کمپوست در مزرعه استفاده کرد و اطمینان حاصل کرد که هیچچیزی اتلاف نمی رود.
  4. و سپس در آب “شناور” می شود .
  5. بعد ، دانه شسته شده به داخل مخزن تخمیر منتقل می شود. در اینجا مخاط (تفاله  قهوه) شکسته شده است ، بنابراین می توان آن را از قهوه شست.
  6. وقتی دانه از اجزای میوه جدا شد ، آنها را به بیرون آورده و به آسیاب خشک می برند تا در زیر گرمای آفتاب کلمبیا خشک شوند.

 

تاریخچه مختصری از قهوه در کلمبیا

قهوه هویلا

کلمبیا از اوایل قرن نوزدهم قهوه های مشهور  با طعم غنی خود را تولید و صادر می کند.

کلمبیا دارای طیف گسترده ای از آب و هوا و شرایط جغرافیایی است که به نوبه خود طعم های منحصر به فرد خود را در قهوه تولید می کند.

این همچنین بدان معنی است که زمان برداشت می تواند کمی متفاوت باشد.

در حقیقت ، کلمبیا در بین تمام مناطق مختلف خود ، تقریباً در تمام طول سال محصول تازه تولید می کند.

تمرکز فزاینده بر صنعت ویژه در حال تغییر شیوه تجارت تاجران و کشاورزان است.

برای کشاورزان بیشتر متداول شده است قهوه را با بالاترین کیفیت در بخشهای خود جدا کرده و به طور جداگانه به بازار عرضه کنند.

این قطعات با کیفیت بالاتر اغلب تحت مارک های خاص  فروش می رسند.

نتیجه

تقریباً هر  قهوه دوستی یک  فنجان قهوه کلمبیایی را امتحان کرده است ، زیرا یکی از قهوه های پرمصرف در سراسر جهان است.

کلمبیا نه تنها مقدار زیادی قهوه تولید می کند ، بلکه بهترین دانه های قهوه جهان را نیز تأمین می کند!

قهوه کلمبیا هویلا  نمونه ی خوب از آنچه کلمبیای جنوبی ارائه می دهد است.

مشخصات کلاسیک قهوه هویلا در اینجا با تأکید بر شکلات و گیلاس  عرضه میشود.

بهترین کیفیت قهوه  هویلا را ازکافه ساپورت بخرید!

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *