روش دم آوری (v60) :
روش دم آوری خیلی پیچیده نیست فقط نیاز به مقداری ظرافت دارد. روشهای مختلفی برای دم آوری قهوه وجود دارد و یادگیری این روشها با استفاده از تجهیزات گوناگون در منزل لذت نوشیدن یک فنجون قهوه داغ را دو چندان میکند. در این مطلب روش دم کردن قهوه با وی سیکستی (v60) را بررسی می کنیم.
تجهیزات مورد نیاز :
_ قهوه ساز v60
_ فیلتر کاغذی
_ لیوان یبرای سرو
_ پودر قهوه با درجه آسیاب درشت
_ کتری
روش تهیه قهوه با وی سیکس تی (v60) :
v60 و روش دم آوری :
1. یک کتری را بجوشانید و بگذارید یک دقیقه استراحت کند. دما باید بین 90 تا 96 درجه سانتی گراد باشد.
2. یک کاغذ فیلتر را درون V60 خود قرار دهید و با آب داغ بشویید (پس از آن آب را دور بریزید!).
نکته اول :
از شستشوی کاغذ صافی اطمینان حاصل می کنید که روی طعم تأثیر نمی گذارد ، بنابراین شما فقط نت های خوش طعم قهوه خود را دریافت می کنید.
3. ۲۴ گرم قهوه آسیاب شده ( به ازای هر ۱۰۰ میلی لیتر آب ۸ گرم قهوه )
توجه کنید که آسیاب قهوه شما برای دم آوری v60 باید درشت باشد.
خرید قهوه کلمبیا مباسب برای v60
4. در مرحله بعدی ۲۵۰ میلی لیتر آب داغ را به صورت دورانی روی پودر قهوه اضافه میکنیم تا بالای سطح V60 را بپوشاند.
5. قهوه را دوباره هم میزنیم و حدود ۲٫۵ تا ۳ دقیقه صبر می کنیم تا قهوه از فیلتر عبور کرده داخل قوری بریزد و بعد آن را سرو می کنیم.
نکته اصلی : حباب های فرار از دی اکسید کربن نشانه اصلی این است که قهوه شما تازه است ، زیرا زمان کافی برای خشک کردن طبیعی ندارد.
مطالب مرتبط : آموزش قهوه دمی و روش های آماده سازی
نکته: توجه داشته باشید اگر مسیر خروجی قهوه مسدود شد آسیاب قهوه شما ریز است و قهوه خودرا با درجه درشت تر باید آسیاب کنید.
منبع :
https://bluebottlecoffee.com/preparation-guides
دیدگاهتان را بنویسید