روش صحیح نگهداری قهوه

ظرف نگهدارنده قهوه | کافه ساپورت

– مکان بدون هوا و خنک

بزرگترین دشمنان قهوه شما هوا،گرما،رطوبت و نور می باشند.برای نگهداری و حفظ تازگی قهوه،
حتما آن را در یک محفظه به رنگ مات، تیره و بدون هوا در دمای اتاق نگهداری کنید.

دانه های قهوه بسیار زیبا هستند اما سعی کنید برای نگهداری آنها از ظروف و شیشه های شفاف که با عبور
نور باعث تاثیر منفی روی قهوه شما خواهند شد استفاده نکنید.

بنابر این قهوه را در مکان خُنَک و تیره نگه داری کنید، فضای کابینت های نزدیک اجاق گاز معمولا گرم می باشد. ضمن اینکه پاکت های خرده فروشی قهوه اصلا محفظه مناسبی برای نگه داری طولانی آنها نمی باشن.

– خرید به اندازه احتیاج

قهوه به محض برشته شدن و از لحظاتی پس از آن شروع به از دست دادن طراوت و تازگی خود
می کند.

بنابراین میزان خرید خود را محدود به مصرف یک تا دو هفته خود کنید،اگر قصد خرید
مقدار بیشتری قهوه دارید سعی کنید تا در بسته های عایق مختلف و در مقادیر کم آنها را بسته بندی
کنید تا مقادیر زیادی از قهوه مدام در معرض هوا قرار نگیرد به ویژه در مورد خرید قهوه های آسیاب شده این مساله مهم تر است.

– فریز کردن دانه های قهوه کار درستی است؟

یکی از راز و رمزهای نوشیدن یک قهوه خوب، استفاده از قهوه تازه درست پس از برشته شدن آن
می باشد.

در خصوص اینکه آیا می توان از فریزر یا یخچال برای نگهداری و حفظ تازگی قهوه
استفاده کرد در میان کارشناسان نظرات گوناگونی وجود دارد اما نظر غالب این است نه, نگداری
قهوه در یخچال باعث جذب رطوبت و نیز عطر و بوی داخل یخچال خواهد شد.در نهایت اگر قصد
نگهداری قهوه در یخچال یا فریزر را داشتید حتما از طرف های آب بندی شده که مانع ورود و
خروج هوا می شوند استفاده کنید.

همچنین اگر قهوه خود را فریز کردید هر بار تنها به اندازه
مصرف یک هفته خود از فریزر خارج کرده و پیش از تغییر حالت مابقی قهوه را به فریزر باز
گردانید

 

مقاله ارسالی از طرف جناب آقای پویا سلیمانی

 

منبع: http://www.ncausa.org/About-Coffee/How-to-Store-Coffee

اشتراک‌گذاری

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *