لانگ بلک ( Long Black ) چیست :
لانگ بلک ( Long Black ) یکی دیگر از قهوه های بر پایه اسپرسو است در طرز تهیه لانگ بلک، روش معمول این است که پس از افزودن آب داغ ، اسپرسو را روی آب داغ اضافه کنید این روش بهترین راه برای تهیه یک لانگ بلک است که کرمای زیبا را حفظ کرده و از سوزاندن طعم دهنده ها جلوگیری می کند. قهوه لانگ بلک از نظر سبک قهوه ای شبیه به آمریکانو ، اما با طعم و رایحه قوی است آن را (long) می نامند زیرا با افزودن آب داغ حجم آن افزایش می یابد.
درست مثل آمریکانو ، Long Black یک نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو است مواد تشکیل دهنده در هر دو یکسان است: اسپرسو و آب داغ . تفاوت ، در آماده سازی است به طور معمول ، با آب کمتری نسبت به آمریکایی تهیه می شود بنابراین غلظت بیشتری دارد ، به این معنی که طعم اسپرسو بارزتر است. در حالی که تهیه یک لانگ بلک نسبتاً ساده است ، مانند هر نوع نوشیدنی ، باید مراقب باشید ریختن اسپرسو روی آبی که بیش از حد جوش باشد ، در طعم و رنگ (Long Black) تأثیر می گذارد توصیه می شود از آبی استفاده کنید که تا حدود 70 درجه سانتی گراد گرم شود.
برای مشاهده مقاله آمریکانو کلیک کنید
مواد لازم برای تهیه لانگ بلک :
- دستگاه اسپرسو یا موکاپات (برای تهیه اسپرسو مورد نیاز)
- یک شات اسپرسو یعنی حدود 30 میلی گرم
- آب جوش حدود 40 گرم
- و یا می توان :
- دو شات اسپرسو یعنی حدود 60 میلی گرم
- آب جوش حدود 80 میلی لیتر
برای رسیدن به نتیجه مطلوب میزان آب مورد نیاز چند بار آن را با حالات مختلف امتحان کنید.
طرز تهیه لانگ بلک :
ابتدا اسپرسو را به وسیله موکاپات و دستگاه اسپرسو تهیه کنید
(اگر اسپرسو را با دستگاه اسپرسو آماده کنید لایه کرما قهوه روی اسپرسو شکل میگیرد)
طرز تهیه با دستگاه اسپرسو :
آب را در کتری ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید بعد کمی صبر کنید تا خنک شود آب داغ رو داخل فنجان ریخته و اسپرسو رو بهش اضافه کنید
_ دانه قهوه را آسیاب کنید و بین 18 تا 23 گرم قهوه متوسط را اندازه گیری کنید و قهوه آسیاب شده را درون پرتافیلتر بریزید.
_ دانه های قهوه را با فشار یکنواخت لمس کنید و از مسطح بودن آن اطمینان حاصل کنید.
_ پرتافیلتر را درون دستگاه اسپرسو قرار دهید
_ دم کردن را شروع کنید
آب داغ را در لیوان بریزید.
قهوه اسپرسو را روی آب بریزید تا لانگ بلک شما آماده شود.
نوشیدنی شما آماده است سرو کنید و لذت ببرید!
طرز تهیه با موکاپات :
ابتدا مخزن آب موکاپات رو تا زیر نشانگر سوپاپ پر کنید.
مخزن قهوه رو سرجاش گذاشته و پودر قهوه را اضافه کنید
سپس موکاپات را ببندید و رو روی شعله ملایم قرار دهید صبر کنید تا اسپرسو آماده شود!
آب را در کتری ریخته و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید بعد کمی صبر کنید که خنک شود
آب داغ را داخل فنجان ریخته و اسپرسو رو به آن اضافه کنید.
لانگ بلک آماده است! (نوش جان)!
تفاوت لانگ بلک و آمریکانو :
بنابراین ، تفاوت بین آمریکانو (Americano ) و لانگ بلک ( Long Black ) در این مورد است که Long Black با افزودن اسپرسو به آب داغ تهیه می شود. اما در آمریکانو ترتیب اضافه کردن آب داغ و اسپرسو اهمیت ندارد اما معمولا آب داغ به اسپرسو افزوده می شود، طبیعتا کرما سریع از بین می رود و عطر و طعم آن کم تر می شود! لانگ بلک از آنجایی که کرما را حفظ می کند طعم کمی شیرین تری دارد
وقتی صحبت از طرز تهیه آمریکانو ( Americano ) می شود، دو دستور مختلف وجود دارد هر یک از دستورها طرفداران دوآتشه خود را دارد. بحث اصلی بر سر آن است که برای تهیه آن باید اسپرسو را به آب داغ اضافه کرد یا آب داغ را به اسپرسو! شاید اینکه برای تهیه قهوه آمریکانو باید اسپرسو را به آب داغ اضافه کرد یا آب داغ را به اسپرسو، مسئلهای قراردادی به نظر برسد، اما باید بدانید که ترتیب اضافهکردن مواد بر میزان کرما قهوه (Crema) تأثیرگذار است. هر دو نوشیدنی معمولاً طعم مشابهی دارند و طعم آنها می تواند بسته به نوع تهیه آنها بسیار متفاوت باشد.
منبع : https://pediaa.com/what-is-the-difference-between-short-black-and-long-black-coffee/
دیدگاهتان را بنویسید