فیلترهای قهوه :
فیلترهای قهوه تاثیر چشم گیری روی ایجاد طعم قهوه دارند فیلترهای مختلف قهوه به طور کلی باعث تغییر ظاهر و طعم یک فنجان قهوه می شوند. وقتی قهوه درست می کنید ، اساساً دانه های قهوه آسیاب شده را به آب داغ اضافه می کنید. این یک روند ساده است ، اما یک مشکل وجود دارد برخی مواقع ممکن است به طور کامل حل نشوند و در هنگام نوشیدن قهوه در دهان شما قرار بگیرند با توجه به طعم تلخ دانه های قهوه ، این دقیقاً خوشایند نیست. در اینجا فیلترهای قهوه وارد می شوند این فیلترها به حذف ته مانده قهوه کمک می کنند. چندین نوع فیلتر وجود دارد که می توانید برای این کار استفاده کنید. ما می خواهیم روی دو انتخاب محبوب تمرکز کنیم : فیلترهای کاغذی و فیلترهای فلزی
فیلترهای کاغذی :
فیلترهای قهوه کاغذی یکبار مصرف هستند و نیازی به تمیزکاری ندارند بعد از دم کشیدن قهوه ، شما را از دردسر تمیز کردن نجات می دهند. این مواد در طبیعت قابل تجزیه هستند و می توانند در کمپوست ریخته شوند. فیلترهای کاغذی اکثر چربی ها را جذب می کنند تا هیچ ذراتی وارد قهوه نشود در نتیجه قهوه ظاهری شفاف دارد و دارای طعم اغلب شیرین تر و میوه ای تر و با وضوح بیشتری است و با توجه به این ویژگی باعث کاهش کلسترول بد در قهوه می شوند هرچند که به دلیل نبود چربی ها ممکن است بسیاری از طعم ها حس نشود. فیلترهای کاغذی در دو نوع سفید شده و سفید نشده وجود دارند. فیلترهای کاغذ سفید نشده ممکن است در مقایسه با فیلترهای سفید شده طعم و مزه را بیشتر تغییر دهند.
فیلترهای کاغذی به طور خلاصه :
- مشخصات طعم : سبک ، واضح ، روشن ، تمیز
- پاکسازی : سریع ، راحت
- ضایعات : زیاد
تمیز کردن و نگهداری : از آنجا که فیلترهای کاغذی پس از هر بار استفاده دور ریخته می شوند ، نیازی به هیچ نوع تمیزکاری نیست و بنابراین ، نگهداری آسان است.
طعم و مزه : طعم را می توان در مقیاس عظیم از طریق فیلترهای کاغذ تغییر داد.
تأثیر بر محیط زیست : بعد از هر بار استفاده دفع می شوند و باعث ایجاد زباله می شوند. درختان در ساخت این فیلترها قطع می شوند.
هزینه : نسبتاً ارزان تر از فیلترهای دائمی هستند.
طراوت : هیچ باقیمانده ای باقی نمی ماند و بنابراین قهوه تهیه شده کاملاً تازه است اگرچه طعم آن کمی تغییر کرده است.
اگر شما عاشق یک اسیدیته شفاف و روشن با قهوه خود هستید : فیلترهای قهوه کاغذی بهترین گزینه را برای شما هستند.
انواع فیلترهای کاغذی :
فیلترهای سفید شده و سفید نشده از انواع فیلترهای کاغذی هستند.
فیلترهای سفید شده : فیلترهای سفید شده از جنس کاغذ ساخته شده اند آنها با کلر و اکسیژن تحت فرآیندی قرار می گیرند تا سفید به نظر برسند.
فیلترهای سفید نشده : این فیلترها کاملا طبیعی هستند و از آنجا که سفید نشده است ، کاغذ قهوه کمی رنگ قهوه ای دارد. به طور کلی فیلترهای قهوه ای رنگ، طعم کاغذی زیادی به قهوه می دهند.
نکته :
توصیه می شود که از هر نوع فیلترهای کاغذی که استفاده می کنید؛ قبل از دم آوری آن را شستشو دهید.
فیلترهای فلزی :
فیلترهای قهوه فلزی یک فنجان قهوه قوی تر تولید می کنند که حاوی چربی بیشتر و کمی رسوبات است و همچنین دارای طعم غنی تر ، بدن پرتر و ظرافت بیشتری در فنجان خواهد بود و در دراز مدت هزینه کمتری دارند. از آنجا که هیچ کاغذ ریز بافته شده ای برای جذب روغن های طبیعی یا گرفتن ذرات وجود ندارد ، برخی از این موارد در لیوان نهایی شما قرار می گیرند. اگر به قهوهای با غلظت و رایحههای بیشتر علاقه دارید از فیلتر فلزی استفاده نمایید.
فیلترهای فلزی به صورت خلاصه :
- مشخصات طعم : معطر ، پررنگ ، غنی ، سنگین
- پاکسازی : 30 تا 60 ثانیه
- ضایعات : صفر
هزینه :
هزینه فیلترهای فلزی به نوع ماده ای که در ساخت آن استفاده می شود بستگی دارد.
اگر می خواهید بیشترین بهره را از دانه های قهوه با مشخصات طعم غنی و قوی ببرید : فیلترهای فلزی گزینه مناسبی می باشند.
تفاوت فیلترهای کاغذی و فلزی :
نظافت و نگهداری :
فیلترهای کاغذی از نظر تمیز کردن راحتی زیادی دارند تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که فیلتر حامل قهوه را تا کنید و آن را در سطل آشغال بیندازید. در مورد فیلترهای فلزی ، باید محلول قهوه را در سطل زباله ریخته و فیلتر را تمیز کنید. فیلترهای فلزی به تمیزکردن و نگهداری نیاز دارند و تمیز کردن آنها سخت تر است.
تأثیر بر محیط زیست :
از آنجا که فیلترهای فلزی قابل استفاده مجدد هستند ، این فیلترها سازگار با محیط زیست هستند زیرا هیچ درختی برای تولید آنها قطع نمی شود آنها همچنین به انبوهی از زباله ها اضافه نمی کنند.
استفاده مجدد از فیلتر :
شما نمی توانید از فیلترهای کاغذ استفاده مجدد کنید اگر قهوه زیادی دارید ، می توانید مقدار کاغذی را که هدر می دهید تصور کنید. بنابراین ، فیلترهای کاغذی مناسب ترین گزینه برای محیط زیست نیستند. از طرف دیگر فیلترهای فلزی قابل استفاده مجدد هستند یک فیلتر فلزی می تواند چندین سال دوام داشته باشد.
گزینه سالم تر کدام است؟
فیلترهای کاغذی مقدار کافستول ( یک روغن قهوه که در افزایش سطح کلسترول نقش دارد) را جذب کرده و از ورود آنها به قهوه جلوگیری می کنند فیلترهای دائمی نمی توانند این روغن ها را جذب کنند به همین دلیل ، برخی از متخصصان پزشکی عقیده دارند که فیلترهای کاغذی گزینه سالم تری نسبت به فیلترهای فلزی هستند. این روغن ها می توانند میزان کلسترول بد خون را افزایش دهند و به عنوان محرک برای LDL (کلسترول بد خون) عمل کنند بنابراین ، اگر باید مراقب کلسترول خود باشید ، استفاده از فیلتر کاغذ انتخاب بهتر است.
از طرف دیگر ، فیلترهای فلزی همچنین عطر و طعم غنی به قهوه شما می دهند که در قهوه فیلترهای یکبار مصرف کاغذی یافت نمی شود. بنابراین ، بسته به آنچه ترجیح می دهید ، فیلترهای فلزی یک فنجان قهوه قویتر به شما می دهند. تا آنجا که به سلامتی مربوط می شود ، فیلترهای کاغذی یک پیروزی محسوب می شوند. اما ، اگر به دنبال هزینه ، نگهداری و دوام هستید ، فیلترهای دائمی بهترین انتخاب هستند.
برای مشاهده مقاله لانگ بلک کلیک کنید
منبع : https://www.coffeemakerslist.com/permanent-coffee-filter-vs-paper-which-one-is-better-and-why/
https://www.javapresse.com/blogs/enjoying-coffee/paper-cloth-metal-coffee-filters
دیدگاهتان را بنویسید