ماشین های ظرفشویی صنعتی و مزایایی که دارند

 

بسیاری از رستوران ها، هتل ها به جای استخدام کارمند برای شستن ظرفها از ماشین های ظرفشویی صنعتی استفاده

می کنند و این یکی از  دلایلی است که باعث می شود رستوران ها یک ماشین ظرفشویی صنعتی داشته باشند

ما در این مقاله سعی کرده ایم انواع  ماشین هایی که برای شستشوی ظروف در رستوران ها و کافه رستوران ها  ممکن

است استفاده شود را برای شما نام برده و بگوییم هر کدام چه امکاناتی ارائه می دهند.

ماشین های ظرفشویی  را می توان به 4 دسته تقسیم کرد :

ماشین ظرفشویی زیر کانتری:

استفاده از این ماشین بسیار راحت و آسان است و مناسب آشپزخانه های صنعتی می باشد  این ماشین از نظر استحکام

و ایمنی تضمین شده است

این محصول سیستم آبکشی و صفحه نمایش دیجیتال دارد  و همچنین دارای چرخه شستشو و عیب یاب خودکار است

ماشین ظرفشویی صنعتی

ماشین ظرفشویی زیر کانتری

ماشین ظرفشویی صنعتی نیمه اتوماتیک:

ماشین ظرفشویی صنعتی نیمه اتوماتیک  یا ایستاده  دارای  50 تا 1200 قطعه می باشد

این ماشین ظرفشویی در رستوران ها ، تالار ها و هتل ها  و مکان هایی که با ظرفیت متوسط هستند استفاده می شود و

چون در هنگام شستشو دخالت انسان نیز وجود دارد نام نیمه اتوماتیک را به خود گرفته اند

از مشخصات این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کلیه ی اتصالات دارای جنس استنلس استیل و گالوانیزه درست شده است

3 عدد المنت حرارتی دارد

دارای ترموستات جهت کنترل دمای آب است

از فلوتر در این دستگاه جهت تنظیم و کنترل سطح اب استفاده شده است

میزان مصرف آب در این دستگاه 8 لیتر در دقیقه است

 

ماشین ظرفشویی صنعتی تمام اتوماتیک:

ماشین ظرفشویی تمام اتوماتیک با نام ماشین ریلی یا تونلی نیز شناخته می شود

از مشخصات این دستگاه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

این دستگاه درجه حرارت قابل تنظیم دارد

دارای ترموستات جهت کنترل دمای آب است

6 عدد المان حرارتی  دارد

دارای درجه حفاظت در برابر آب و برق برق گرفتگی است

دارای پرده های لاستیکی جهت جلوگیری از ریزش آب است

میزان مصرف آب در این دستگاه 12 لیتر در دقیقه  است

ماشین ظرفشویی تمام اتوماتیک خشک کن دار:

از آن جایی که نمی توان از افراد زیادی برای خشک کردن و تمیز کردن ظروف استفاده کرد و این کار بسیار هزینه بر و وقت

گیر خواهد بود استفاده از این دستگاه ها بسیار کاربرد دارد.

این دستگاه ها  دارای یک درب برای دسترسی آسان به محوطه آبکشی می باشند

فقط یک کابل برای اتصال به برق دارند

این دستگاه ها دارای سطوح همواری هستند که پاکسازی را تسهیل می بخشند

عملکرد شروع و پایان کار خودکار دارند

اتصالات آب و برق در یک قسمت  دستگاه متمرکز شده است

ماشین ظرفشویی

ماشین ظرفشویی تونلی خشک کن دار

برای دیدن مقاله تجهیزات رستوران اینجا کلیک کنید.

چند نکته در مورد ماشین ها ظرفشویی صنعتی:

ماشین های نیمه اتومات و تمام اتومات به 3 پارامتر احتیاج دارند  و این 3 پارامتر شامل:

آب ورودی

در ماشین های ظرفشویی ممکن است از مخازن شستشوی تک یا چند نفره استفاده شود .

آب در ماشین های ظرفشویی بالاترین  میزان مصرف  و میزان هدر رفت را در آشپزخانه رستوران ها و هتل ها را دارد .

برخی از ماشین های ظرفشویی برای دستیابی به سطح بهداشتی مورد نیاز از آب گرم یا مواد شیمیایی تمیز کننده با آب

سرد استفاده می کنند جالب اینجاست که اب گرم با دمای بالا  بازدهی بیشتری دارد.

شستشوی ظروف

آب ، پارامتر مهم برای سیستم شستشو

برق :

در هنگام استفاده از ماشین ظرفشویی نیمه صنعتی برق 3 فاز ضروری است و ماشین های ظرفشویی  نیمه اتوماتیک و

تمام اتوماتیک به ترتیب 32 و 35 آمپر در ساعت احتیاج دارند

سیستم تخلیه فاضلاب  :

آشپزخانه های صنعتی  حتما باید از یک چربی گیر در آخر پساب خروجی خود استفاده کنند  چربی گیر فاضلاب وسیله ای

است که معمولا در رستوران ها ، کافه رستوران ها و مکان هایی که فاضلاب چرب دارند مورد استفاده قرار می گیرد تا چربی

های آن قبل از ورود به فاضلاب  شهری جدا سازی شود

 

پارامترها ی مناسب در انتخاب ماشین ظرفشویی صنعتی:

از پارامترهای مهم در انتخاب ماشین ظرفشویی  می توان به قیمت ماشین ظرفشویی ، کیفیت ساخت ، راحتی کاربر،

مصرف برق،مصرف آب اشاره کرد.

تولیدکنندگان برتر ماشین های ظرفشویی صنعتی کدام شرکت ها هستند؟

 

شرکت ها زیادی هستند که ماشین های ظرفشویی با کیفیت عالی تولید می کنند اما بهترین شرکت تولید کننده

در ایران ،ناب زیست، شرکت تولیدکننده تجهیز گستر و شرکت صنعتی صدف است.

 

 

 

منبع:https://www.webstaurantstore.com

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *