تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران

تجهیزات رستوران :

وقتی نوبت به افتتاح رستوران  و تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران می رسد لیستی را می بینید که هزینه های

زیادی را احتیاج دارد

لیست موارد مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران به این بستگی دارد که چه نوع غذایی را سرو می کنید و چه نوع خدماتی

را اجرا می کنید

شما می خواهید میزبانها و کارمندان آشپزخانه خود را به ابزارهایی مجهز کنید که برای انجام کار به آن احتیاج دارند اما کدام

ابزارها جهت راه اندازی رستوران ضروری هستند؟

 

 رستوران ها

نمای زیبا رستوران تازه راه اندازی شده

19 ابزار ضروری رستوران ها:

اجاق ها
تهویه ها
غذاسازها
میکسر
برش دهنده ها
پیشخوان های آماده سازی غذا و تخته های برش
فریزر و یخچال و فریزر
لوازم ایمنی
قفسه های ذخیره سازی و قفسه بندی
تجهیزات پخت و پز
سرویس دهنده
ظروف ذخیره سازی
سینک ها و سیستم شست و شو
سیستم نمایش آشپزخانه
سیستم نقطه فروش
تجهیزات شستشو
سنگ تیز کننده
مایکروویو

1. اجاق ها از کاربردی ترین تجهیزات رستوران

اجاق از وسایل اصلی موجود در  آشپزخانه شما است. نوع اجاق مورد نیاز شما تا حد زیادی به نوع رستوران و غذایی که

سرو خواهید کرد بستگی خواهد داشت.

انتخاب اجاق گاز می تواند یک فرآیند طولانی باشد ، به همین دلیل مهم است که بدانیم باید به دنبال چه چیزی باشیم. این

فاکتورها را در انتخاب فر مناسب برای رستوران خود بخاطر بسپارید:

اندازه

میزان فضایی که در آشپزخانه دارید ، اندازه اجاق مورد نظر را تعیین می کند. طراحی چیدمان آشپزخانه تجاری به شما کمک

می کند تا بدانید واقعاً چقدر فضای لازم برای اجاق گاز خود دارید.

نکته مهم دیگر این است که به این فکر کنید که چه مقدار غذا را برای تهیه در حین ارائه خدمات برنامه ریزی کرده اید

کیفیت

اجاق و اجاق گاز شما قلب آشپزخانه شما است ، بنابراین انتخاب چیزی که بتواند در برابر آزمایش زمان و استفاده مقاومت

کند ، می تواند تفاوت موفقیت و شکست باشد.

قبل از خرید حتما مارک های مختلف ، ضمانت نامه ها و توافق نامه های خدمات مختلفی را که ممکن است به همراه

داشته باشد ،بررسی  کنید.

 

اجاق گاز از تجهیزات مورد رستوران

اجاق گاز صنعتی و تجهیزات پخت و پز

2.  تهویه

پس از اینکه اجاق ها را مرتب کردید ،  به فکر  تهویه آشپزخانه رستوران خود باشید.  تهویه هوا باعث می شود که جریان

هوا برای کارمندان راحت باشد.

آشپزخانه های تجاری می توانند محیطی ناخوشایند و شلوغ برای کار باشند.

یک سیستم تهویه کنترل جریان هوا و کنترل دما را در کل آشپزخانه تجاری شما انجام می دهد و به حفظ محیطی دلپذیر ،

تمیز و سالم برای کارکنان شما کمک می کند.

هنگام انتخاب طرح تهویه ، چهار فاکتور وجود دارد که باید در نظر بگیرید: میزان جریان حجم هوا ،فشار استاتیک ،بازده انرژی

و اندازه آشپزخانه

3. غذاسازها

این ابزار برقی در آشپزخانه  برای خرد کردن ، رنده کردن ،خمیر ورز دادن ، چرخ کردن ، خلال ، پوره و ترکیب مواد غذایی

مختلف مورد استفاده قرار می گیرد.

غذاسازها دارای تیغه های مختلفی هستند که عملکردهای مختلفی را انجام می دهند

این وسیله  معمولاً می تواند هر یک از این کارها را در کمترین زمان انجام دهد ، که این امر آن را به ابزاری ضروری در

آشپزخانه تبدیل می کند

غذا ساز

غذا ساز ، یکی از تجهیزات آشپزخانه رستوران

4. میکسر

اگر قصد تهیه هر نوع  دسر را دارید ، باید برای یک مخلوط کن تجاری سرمایه گذاری کنید. میکسر خود را بسته به میزان

غذایی که قصد دارید تهیه کنید و تعداد دفعات استفاده از آن انتخاب کنید.

5. برش دهنده ها

همانطور که از نام آن مشخص است ، برش دهنده ها ابزاری عالی برای برش دادن موادی مانند گوشت ها هستند.

اگرچه این مورد برای هر آشپزخانه رستوران ضروری نیست ، اما اگر قصد سرو ساندویچ را دارید قطعاً مفید خواهد بود.

6. پیشخوان ها و تخته های برش مواد غذایی

میزهای آماده ، پیشخوان ها و سطح برش برای آشپزخانه رستوران شما ضروری است. پرسنل شما دائماً از آن ها برای

انواع مختلف کارهای آماده سازی استفاده می کنند ، بنابراین شما به چیزی نیاز دارید که همه کاره باشد

برای پیشخوان های شمارنده شما ، فولاد ضد زنگ چیزی است که باید انتخاب کنید. این شمارنده ها محکم هستند و

باکتری کمتری را جذب می کنند .

در مورد تخته های برش ، پلاستیک بهترین برای  شماست. چون تخته های پلاستیکی به راحتی تمیز می شوند

نکته حرفه ای: تخته های برش پلاستیکی خود را بسته به نوع غذایی که معمولاً روی آن تهیه می کنید کدگذاری کنید. مثلاً

یکی برای گوشت و دیگری برای سبزیجات.

7. فریزر و یخچال فریزر

باید برای تازه نگه داشتن غذای خود در بیشترین زمان ممکن (و جلوگیری از هرگونه خطر نقض کد بهداشت و ایمنی مواد

غذایی) بر روی فریزرها و یخچال های سرمایه گذاری کنید.

صرف وقت برای جستجوی بهترین یخچال یا فریزر  به اطمینان از کیفیت هر آنچه می پزید کمک می کند. بنابراین اطمینان

حاصل کنید که این قطعه در بالای لیست اولویت های شما قرار دارد!

یخچال ، یکی از اصلی ترین تجهیزات آشپزخانه

یک یخچال صنعتی موجود در رستوران

8. تجهیزات ایمنی

شما قبلاً مراحل  و مجوزهای لازم برای رستوران را انجام داده اید ، بنابراین می دانید که سلامتی و ایمنی اولویت شماره

یک در این تجارت است.

اطمینان حاصل کنید که آشپزخانه شما از تجهیزات ایمنی مناسبی برخوردار است. کیت کمک های اولیه باید به خوبی تهیه

شود و این کار در محلی که  افراد با آتش و چاقو سرو کار دارند بسیار اهمیت دارد.

شما همچنین به مواردی مانند کپسول آتش نشانی  نیاز خواهید داشت  قبل از خرید تجهیزات آتش نشانی ، دستورالعمل

های آتش نشانی محلی  را بررسی کنید و با نگه داشتن آشپزخانه خود همیشه مطابق با استانداردهای  آتش نشانی ، از

عوارض احتمالی جلوگیری کنید.

اطمینان از پوشیدن کفش های ضد لغزش از پرسنل و تهیه حصیرهای کف لاستیکی برای جلوگیری از صدمه نیز بسیار مهم

است

9. قفسه های ذخیره سازی  رستوران ها

هر آشپزخانه نیاز به قفسه بندی و ذخیره سازی مناسب برای  ظروف و تجهیزات دارد.

گزینه های ذخیره سازی شما باید استراتژیک و با دوام باشد. این چیزی نیست که شما بخواهید مجبور شوید آن را تغییر

دهید یا جایگزین کنید ، بنابراین انتخاب جنس مناسب برای اولین بار باید در اولویت باشد.

انتخاب شما کاملاً به بودجه ، میزان استفاده و اولویت شخصی شما بستگی خواهد داشت

هنگامی که قفسه های ذخیره سازی خود را خریداری می کنید ، از خود بپرسید: آیا متحرک بودن آن برای شما مهم است؟

برنامه ریزی برای قفسه بندی و ذخیره سازی ، قسمت مهمی از طرح چیدمان آشپزخانه تجاری شماست.

10. تجهیزات پخت و پز در راه اندازی رستوران

در نظر بگیرید برای اجرای کامل منوی خود در یک شیفت به چه تجهیزات رستورانی نیاز دارید.

قابلمه ها در هر اندازه ، تابه ها ، قاشق ها ، کفگیر ، ملاقه ، کاسه های مختلف و … بسته به نوع غذایی که می خواهید

بسیار متفاوت است همچنین به هر مورد بیش از آنچه فکر کنید نیاز خواهید داشت.

گرچه ماشین ظرفشویی شما ممکن است کارآمدترین ماشین ظرفشویی باشد ، اما باز هم مواقعی وجود دارد که تمام

قابلمه ها کثیف هستند پس در آشپزخانه خود حتما از یک نوع ظرف ، باید تعداد زیادی را داشته باشید

 

تجهیزات پخت و پز در رستوران

تابه ها ی یک رستوران در سایز های مختلف

11. ظروف سرویس دهی از تجهیزات مهم رستوران

شما باید وسایل کارد و چنگال ، کاسه هایی با هر شکل و اندازه ،فنجان ها و لیوان ها را تهیه کنید. هر آشپز خوبی می داند

که برای تهیه و سرو هر نوع غذا به ظروف مناسب نیاز دارد.

 میزان ظروف پذیرایی که باید خریداری کنید کاملاً به اندازه رستوران و انواع غذاهایی که می خواهید سرو کنید بستگی

دارد.

قبل از سفارش دادن تمام ظروف خود از خود سوالات زیر را بپرسید:

چند صندلی در رستوران شماست؟
چه نوع غذایی را سرو می کنید؟
در شلوغ ترین روزها و اوقات خود انتظار چند نفر را دارید؟
محبوب ترین غذاهای شما کدامند؟

این به شما کمک می کند تا محاسبه بهتری از مقدار هر نوع ظروفی که باید خریداری کنید ، انجام دهید.

12. ظروف ذخیره سازی

یک رستوران موفق باید در به حداقل رساندن اتلاف مواد غذایی کارآمد باشد.

این به معنای داشتن ظروف نگهداری مواد غذایی مناسب است. به دلیل انواع مختلف مواد غذایی که در طی فرآیند پخت و

پز استفاده می شود ، داشتن مجموعه ای از ظروف ذخیره سازی ضروری است.

13. سینک ظرفشویی و ماشین ظرفشویی

به طور کلی ، برای تأمین الزامات بهداشتی و ایمنی ، احتمالاً به  سینک ظرفشویی و ماشین ظرفشویی تجاری نیاز خواهید

داشت.

سینک ظرفشویی ها در اندازه های گوناگونی ارائه می شوند و می توانند به  آشپزخانه تنوع دهند.

اگر سینک های ظرفشویی چند محفظه را انتخاب کنید ، می توانید از هر سینک برای فعالیت خاصی مانند شستشو

سبزیجات یا شستن دست استفاده کنید.

سیستم شستشو

سیستم شستشوی ظروف صنعتی

14.سیستم نمایش آشپزخانه(KDS)

بگذریم ، آشپزخانه ها شلوغ هستند. فریاد زدن سفارشات و ارسال یادداشت های دست نویس  میتواند یک شب پرهیاهو

را بیشتر پر تنش کرده و جای بسیاری از اشتباهات را باز بگذارد.

این امر باعث می شود سیستم های نمایش آشپزخانه (KDS) به یک افزودنی عالی برای هر رستوران تبدیل شود.

با استفاده از KDS ، کارکنان  شما بدون هیچ گونه سردرگمی و به موقع به سفارشات دسترسی پیدا می کنند.

سفارشات می توانند به راحتی اصلاح و نمایش داده شوند و به کارکنان آشپزخانه شما تمام اطلاعات لازم را می دهند.

با KDS  ، می توانید سفارشات را پیگیری کنید تا ببینید چه چیزی در حال پخت و پز است و چه آماده است. همچنین به

کارکنان شما این امکان را می دهد تا به درستی سفارشات را مدیریت کنند.

KDS شما جایگزین نیاز به چاپگرها و بلیط های کاغذی می شود و باعث می شود تجارت شما کارآمدتر و در عین حال پایدار

باشد.

با استفاده از KDS می توانید اطمینان حاصل کنید که مهمانان هر بار آنچه را که سفارش داده اند دریافت می کنند.

15. سیستم (POS)

سیستم نقطه فروش (POS) بخشی از مغز کار شما در رستوران است. شما برای پیگیری همه امور از سفارشات و معاملات

گرفته تا مدیریت و گزارش روابط مشتری با آن نیاز دارید.

هنگام جستجوی POS ، سوالات زیر را از خود بپرسید تا مطمئن شوید بهترین POS برای شماست:

آیا بصری است؟

POS کاربر پسند که یادگیری آن آسان باشد ، هنگام آموزش کارکنان مفید خواهد بود. یک سیستم بصری کارمندان شما را

راضی نگه می دارد و اشتباهات را به حداقل می رساند.

آیا ویژگی های آفلاین را ارائه می دهد؟

تصور کنید اینترنت شما خراب است. شما یک POS با حالت آفلاین کاملاً ویژه خواهید داشت که به شما امکان دهد بدون

وقفه خدمات خود را ادامه دهید.

آیا قابلیت های مدیریت ارتباط با مشتری را دارد؟

برقراری ارتباط با مشتریان کلید موفقیت رستوران شماست. به دنبال یک POS با قابلیت CRM مانند ایجاد پروفایل مشتری ،

تبلیغات و برنامه های وفاداری باشید.

آیا ارائه گزارش می دهد؟

دانستن اعداد و ارقام موجود در کسب و کار به شما کمک می کند تا هوشمندانه تصمیمات تجاری خود را بگیرید POS را پیدا

کنید که داده هایی مانند گزارش های پایان روز ، گزارش کارکنان و موارد دیگر را ارائه دهد.

17. وسایل شستشو  در تجهیزات رستوران

در تمیز نگه داشتن آشپزخانه تجاری شما صابون و آب تمام آنچه که شما نیاز دارید نیست.

این محصولات را تهیه کنید تا اطمینان حاصل کنید که آشپزخانه شما مسائل بهداشتی را رعایت می کند

کف پوش نظافتی

فرچه تمیز کننده

انواع طی و جارو و از همه مهم تر ماپ ها

18. سنگ تراش

همه می دانند که بهترین چاقوها در حالت تیزتر بهتر کار می کنند. ممکن است بخواهید بیش از یک چاقو در آشپزخانه

داشته باشید.

استفاده از سنگ تراش این اطمینان را خواهد داد که پرسنل آماده شما همیشه می توانند با بهترین چاقو های با کیفیت

هر کاری را که لازم دارند انجام دهند.

19. مایکروویو

با وجود تمام تجهیزات آشپزخانه مورد نیاز برای راه اندازی رستوران ، مایکروویو اغلب فراموش می شود.

مایکروویوها در مورد پخت بخار ، گرم کردن مجدد وسایل از قبل پخته شده و یا یخ زدایی مفید خواهند بود.

مایکروویو در یک آشپزخانه

مایکروویو در کنار تجهیزات اشپزخانه

چگونه تجهیزات رستوران خود را تهیه کنیم

 

قرار دادن همه چیز در لیست تجهیزات آشپزخانه رستوران کار کمی نیست. برای برآوردن تمام نیازهای تجهیزات رستوران

شما ، برنامه ریزی دقیق ، بودجه بندی هوشمند و انرژی زیادی لازم است.

حتماً مفهوم و فهرست رستوران خود را ارزیابی کنید و قبل از هرگونه خرید ، درک خوبی از چیدمان آشپزخانه رستوران خود

پیدا کنید.

علاوه بر این ، تحقیقی را انجام دهید تا در مورد  تجهیزات رستوران و مارک هایی که برای شما بهترین هستند اطلاعاتی

را بدست آورید

 

 

 

منبع:https://www.lightspeedhq.com/

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *