قهوه ترک چیست و خصوصیات قهوه ترک :
تهیه قهوه ترک یک روش دم آوری بسیار ساده برای تهیه قهوه ای خوش طعم و عطر می باشد که طرفداران زیادی دارد. قهوه ترک یک نوع قهوه نیست بلکه یک روش دم آوری قهوه است مانند ده روش دیگر دم آوری قهوه اسپرسو، قهوه فرانسه و …
بعضی از خصوصیات در تهیه قهوه ترک :
قهوه ای که برای تهیه قهوه ترک استفاده می شود باید بسیار آسیاب ریزی داشته باشد مانند آرد. به علت آسیاب ریز و بودن لرد قهوه (تفاله قهوه) درون فنجان بیشترین کافئین را بین قهوه ها دارد.
قهوه ترک باید با قهوه جوش مخصوص (جذوه یا ایبریک) دم آوری شود مانند تصویر مقابل
طرز تهیه قهوه ترک روی گاز:
برای تهیه يک فنجان قهوه به موارد زير نياز داريم :
- قهوه آسياب شده با ريزترين درجه براي هر نفر يک قاشق مربا خوری
2. قوری مخصوص درست کردن قهوه ترک، ايبريک يا جذوه
3. شکر و افزودنی های ديگر (اختياری)
به ازای هر نفر يک قاشق مرباخوری پودر قهوه و کمي بيشتر از يک فنجان آب سرد (به اين دليل که بخشی از آب بخار می شود)، درون قهوه جوش بريزيد.
اگر قهوه تان را شيرين ميل مي کنيد ميتوانيد شکر را نيز در همين مرحله به قهوه اضافه کنيد پس از افزودن قهوه و شکر و ترکيب آن با آب،حسابي آنها را مخلوط کنيد تا قهوه به صورت کلوخ داخل قهوه جوش نماند. قهوه جوش را روي شعله ملايم گاز قرار دهيد.
زماني که قهوه جوش را روي شعله گذاشتيد ديگر نه آن را تکان دهيد و نه هم بزنيد. پس از دقايقي (3-4 دقيقه) قهوه شروع به بالا آمدن مي کند زماني که حرکت قهوه به سمت بالا را ديديد اجازه دهيد مقداري به سمت بالا حرکت کند. مثلا تا دهانه ايبريک (تصوير بالا) و سپس آن را از روي شعله برداريد، مي توانيد قهوه را در فنجان بريزيد و ميل کنيد.
در هنگام میل کردن قهوه به نکات زیر توجه کنید :
_ پس از برداشتن قهوه جوش از روي حرارت، قهوه را فورا در فنجان نريزيد، بگذاريد قهوه جوش کمي ساکن بماند، تا پودر قهوه ته نشين شود اين کار کمک مي کند که در نوشيدني نهايی تان، پودر قهوه کمتری باقی بماند.
_ از آب سرد یا ترجیحا آب معدنی برای دم آوری استفاده کنید.
_ هنگام سرو قهوه یک فنجان آب به همراه قهوه داشته باشید باعث می شود بهتر طعم قهوه را احساس کنید
از این که با ما بودید ممنونیم فروشگاه اینترنتی کافه ساپورت
منبع مقاله سایت : homegrounds
دیدگاهتان را بنویسید