فهرست مطالب
به عنوان یک بارتندر باید بدانید که بدون ابزار بارتندری مناسب ،هرج و مرج سرآغاز آشپزخانه شماست!
اگر ابزار مناسب را نداشته باشید سختی کار شما 10 برابر بیشتراز آنچه فکر میکنید خواهد شد.
پس چرا باید ریسک کرد ؟ با کافه ساپورت همراه باشید تا با لیستی ضروری از ابزار بارنتدری که هر کافه ای باید داشته باشد آشنا شوید.
آیا مهم ترین تجهیزاتی که یک کافه احتیاج دارد را میدانید؟کلیک کنید.
14 ابزار بارتندری ضرورری که هر باری به آن نیاز دارد
برای مهارت در هر کاری ، شما به ابزارهای مناسبی نیاز دارید .
دوست بارتندر عزیز شما باید بدانید که بدون ابزار بارتندری مناسب ، کیفیت و طعم نوشیدنی های شما پایین میاید ، زمان خدمات به مشتری شما افزایش می یابد و در نهایت دیگری مشتری نخواهید داشت .
انتخاب لوازم مناسب بار در هنگام شروع کار ، می تواند کمی گیج کننده باشد.
بعضی اوقات دشوار است که دقیقاً بگوییم چه چیزی لازم است و چه چیزی برای دکور .
بنابراین ، برای آشنایی با ابزار بارتندری ضروری، ما مجموعه کاملی را در ادامه معرفی کرده ایم.
با ابزار بارتندری کوکتل شیکر نوشیدنی یخ سرو کنید
هر بار مجهزی دارای یک یا چند شیکر کوکتل است.
شیکرهای کوکتل که عمدتا از فلز ساخته می شوند وشامل انواع مختلف کوبلر ، بوستون و فرانسوی است.
کوکتل شیکر ها ظروف استوانه ای شکل هستند که برای مخلوط کردن نوشیدنی های الکلی با سایر نوشیدنی ها استفاده می شوند.
هدف اصلی شیکر کوکتل سرد کردن نوشیدنی است بنابراین از ابزارهای بارتندری ضروری هر باری محسوب میشوند که نباید از آنها غافل شد.
تخته برش بهداشت و نظافت میز کار شما را تضمین میکند
ناگفته نماند تخته برش ابزار بارتندری است که برای خرد کردن ، برش میوه ها و تزیینات مورد استفاده قرار میگیرد.
تخته برش نه تنها روشی بهداشتی برای برش میوه هاست بلکه از کند شدن چاقو جلوگیری کرده و همچنین از میز کار در برابر خط و خش محافظت میکند.
همانقدر که داشتن یک چاقوی تیز در هر باری مهم است ، داشتن تخته برش ، تمیز و خشک و ذخیره شده در بار مهم است.
تقریباً همه بارها برای تزیین نوشیدنی های خود از میوه استفاده می کنند.
و اگر از تزیینات میوه استفاده می کنند ، لازم است آن میوه را ببرند. هرگز به غیر از تخته برش تمیز و خشک از چیز دیگری استفاده نکنید.
هر چند وقت یک بار تخته برش را با نمک بشویید تا آلودگی ها و باکتری ها در شیارهای تخته برش از بین بروند .
با صافی های کوکتل نوشیدنی لذیذ سرو کنید
صافی کوکتل ابزار بارتندری مهمی است که برای تهیه کوکتل بسیار مورد نیاز است.
دو نوع صافی موجود است که هاوتورن معروف ترین آن است.
از صافی ها برای گرفتن ذرات ناخواسته مانند تفاله یا قطعات کوچک یخ در نوشیدنی استفاده می شود.
صافی هاوتورن
صافی Hawthorne پرکاربردترین صافی است.
این صافی حاوی یک دیسک فلزی با سوراخ های سوراخ دار و یک دسته متصل شده است ، شاخه های تثبیت کننده را نگه می دارد تا در بالای یک ظرف شیشه ای یا لیوان ثابت بماند.
یک فنر فلزی بر روی دیسک صافی قرار دارد که هنگام ریختن نوشیدنی ، ذرات جامد را می گیرد.
این صافی تکمیل کننده شیکر بوستون است زیرا فنر فلزی به دلیل ویژگی قابل تنظیم کاملا متناسب با لبه حلبی یا شیشه است.
با این حال ، تمیز کردن این صافی به دلیل فنر می تواند چالش برانگیز باشد و در صورت عدم استفاده صحیح یا نگهداری به راحتی آسیب می بیند.
ابزار بارتندری جیگر برای پیمانه کردن مایعات
جیگر دستگاه های کوچک شبیه ساعت شنی هستند که از فولاد ضد زنگ ساخته می شوند و برای پیمانه کردن مایعات استفاده میشوند.
جیگرها در اشکال و اندازه های مختلفی وجود دارند.
جیگر همان چیزی است که شما برای اندازه گیری مایعات در شیکر استفاده می کنید.
به یاد داشته باشید که دقت و سازگاری هنگام تهیه نوشیدنی مهم است.
شما باید در میزان شیرینی ، ترشی ، عطر و طعم نوشیدنی ها دقت کنید.
جیگر ژاپنی ابزار بارتندری ضروری برای به تعادل رساندن مزه نوشیدنی هاست.
چرا به ابزار بارتندری قاشق بار نیز دارید؟
برای هم زدن نوشیدنی ها می توان از قاشق معمولی نیز استفاده کرد اما هم زدن نوشیدنی که در لیون مارتینی آماده شده باشد سخت است.
قاشق بار بلندتر و باریکتر از قاشق های معمولی هستند.
آنها هم زدن هر نوع نوشیدنی را بسیار آسان می کنند .
بنابراین برای حفظ تعادل طعم درکوکتل ها قاشق بار یکی از تجهیزات مهم بارتندری محسوب میشود .
در حال حاضر سه سبک اساسی قاشق بار وجود دارد: قاشق میله ای آمریکایی دارای یک دسته پیچ خورده و معمولاً یک درپوش پلاستیکی در انتهای آن است ، قاشق بار اروپایی دارای یک مادلر است و نوع قاشق ژاپنی سنگین تر است.
مادلر چگونه در رایحه و طعم نوشیدنی ها تاثیر گذار است؟
مادلر از دیگر ابزار بارتندری مهم هر بار به شمار میاید.
بعضی از نوشیدنی ها با مواد اولیه تازه بهتر هستند.
این کار را می توانید با استخراج طعم و رایحه برگ های نعنا یا مرکبات با مادلر انجام دهید.
مادلر مانند هاونگی است که با له کردن مواد میتواند به چاشنی خوش عطری برای نوشیدنی ها کمک کنند.
انواع مادلر چوب ، پلاستیکی یا فولاد ضد زنگ درحال حاضر وجود دارند.
حوله بار را در لیست ابزار بارتندری فراموش نکنید
میزها به راحتی در معرض گرد و خاک و گرد و غبار قرار می گیرد.
یک بارتندر همیشه باید برای نظافت پشت و جلوی بار یک حوله به همراهش داشته باشد
درب بازکن بطری پرکاربردترین ابزار بارتندری
امروزه ، بیشتر ما اندکی به باز کردن بطری فکر می کنیم ، یعنی تا زمانی که یک بطری نداریم و راهی برای باز کردن آن نداریم.
تقریباً هر درب بازکن بطری به راحتی درب بطری را باز می کند ،که البته همیشه اینطور نبود.
اوایل، بیشتر بطری ها چوب پنبه ای بودند و نشستن و لذت بردن از یک نوشیدنی خوب و خنک را دشوار میکرد.
برای یک بارتندر که وقت بسیار برای ا مهم است ، درب باز کن بطری یکی از ابزار ضروری است.
پرکاربردترین تجهیزات ضروری برای یک متصدی بار ، درب بازکن بطری است.
استفاده از درب بازکن بطری بسیار آسان است و نیاز به داشتن مهارت خاصی ندارد.
با زستر ظاهری دلپذیر به نوشیدنی بدهید
گرچه زستر پرکاربردترین ابزار بارتندری نیست اما استفاده از لیمو و عطر آن در برخی نوشیدنی ها جذابیت بصری و تقویت عطر و طعم نوشیدنی ها را دوچندان میکند.
رنده ، پوست کن و زوستر به شما امکان می دهد مرکبات را به روش های مختلف برای استفاده به عنوان چاشنی تهیه کنید.
نوشیدنی های مختلف انواع مختلف تزیین را می طلبد و یک رنده خوب به شما امکان انعطاف پذیری در انواع تزییناتی را که می خواهید تهیه کنید ، می دهد.
چه یخ شکنی برای بار انتخاب کنیم؟
بسیاری از کوکتل ها نیاز به خرده یخ دارند .
بنابراین وجود یخ خردکن در بار روش ایده آل برای خرد کردن یخ در کوکتل هاست.
بهتر است یخ خرد کنی انتخاب کنید که قابل حمل باشد و فضای زیادی را اشغال نکند.
اگرچه شما میتوانید یخ خرد شده خریداری کنید ، با این حال این می تواند هزینه های بار شما را افزایش دهد.
با انواع مدل های کراشر یخ گاستروبک اینجا آشنا شوید.
شاتریز سرعت کار شما را دوچندان میکند
اگرچه سرعت زیاد در اندازه گیری ملاک مهمی نیست اما شاتریز کار اندازه گیری را برای هر بارتندری آسان میکند.
داشتن چند عدد شاتریز در زمان سرو نوشیدنی ها صرفه جوی میکند .
اگرچه گزینه های زیادی از شاتریزها در دسترس نیست اما بهترین آنها مانند Uber Bar Tools BarFlow یا ProFlow کمی گران تر از سایر موارد هستنند .
ابزار بارتندری لیوان مخلوط کن چیست؟
از این مخلوط کن برای مخلوط کردن کوکتل ها قبل از ریختن در لیوان مشتری استفاده میشود.
این لیوان مخلوط کن کریستالی ، فنجانی شکل و دارای کناره های صاف، پایه سنگینی است و یک ابزار عالی برای هر باری است.
لیوان مخلوط کن نه تنها از لحاظ بصری زیباست ، بلکه از لیوان پینت نیز بادوامتر است.
به علاوه ، مشتریان شما قادر به تماشای تهیه نوشیدنی خود خواهند بود.
ابزار بارتندری آبمیوه گیر
استفاده از آب مرکبات تازه در نوشیدنی های خود به جای آب میوه های از قبل بسته بندی شده ، گام بزرگی برای تبدیل شدن به یک بارتندر خوب است.
آنچه شما نیاز دارید میوه و یک آبمیوه گیری مناسب مرکبات است.
باید لیوان های کوکتل به تعداد لازم داشته باید
یک بار خوب برای انواع نوشیدنی های مخلوط به یک مجموعه کامل لیوان کوکتل احتیاج دارد.
قرار نیست مارگاریتاس و منهتانس در یک لیوان کوکتل به همان سبک سرو شوند.
داشتن ظروف شیشه ای مناسب برای انواع نوشیدنی هایی که فکر می کنید بیشتر از همه سرو خواهید کرد مهم است.
سطل یخ برای نگه داری یخ
منبع یا سطل یخ ابزار بارتندری ضروری برای هر باریست و هر باری به یک منبع یخ نیاز دارد.
چه این یک یخ ساز کاملاً صنعتی باشد و چه یک سطل یخ هتل ، نکته مهم داشتن مکانی عایق و تمیز برای نگهداری یخ برای استفاده در نوشیدنی ها است.
برخی از متصدیان بار ، ترجیح می دهند به جای تکه های یخ معمولی ، از قالب یخ صنعتگر برای ساخت یخی استفاده کنند.
هر روش یخ سازی را که انتخاب کنید ، فقط مطمئن شوید که مکان مشخصی دارید که یخ شما را سرد نگه دارد.
نتیجه
با استفاده ازلیست ابزار بارتندری مناسب و تجهیزات ضروری بار ، شما آماده اید که نوشیدنی های عالی را در عین حال ساده و خوشمزه در اختیار مشتریان خود قرار دهید.
کمی وقت بگذارید و به فهرست ابزار و تجهیزات موجود در بارخود بپردازید .
دیدگاهتان را بنویسید