باریستا و لوازم جانبی که باید داشته باشد.

 

 

باریستا فردی است که دانش زیادی در مورد قهوه دارد و نوشیدنی را برای مشتری تهیه ، تزئین و سرو می کند.

اگرچه باریستاها در نوشیدنی های حاوی قهوه ، اسپرسو یا چای تخصص دارند ، اما اغلب آنها لازم است انواع دیگر

نوشیدنی ها مانند اسموتی های میوه ای ، میلک شیک و نوشیدنی های خاص را نیز تهیه کنند.

در اینجا ما چند ابزار جانبی که  یک باریستا به آن احتیاج پیدا می کند را برای شما نام برده و تعریف می کنیم.

1. تمپر

اولین چیز در این لیست تمپر قهوه است. هنگامی که قهوه خود را خورد کردید ، این قهوه باید صاف و فشرده شود. در غیر

این صورت ، آب خیلی سریع از آن  جریان می یابد.

تمپرها از اشکال و اندازه های مختلفی دارند  متداول ترین اندازه 58 میلی متر است ، بنابراین ،با داشتن تمپری با پایه 58

میلی متر مطمئن ترین حالت را دارید.

تمپرهای اسپرسو پلاستیکی و آلومینیومی به اندازه کافی محبوب هستند. با این وجود ، آنها بیشتر مناسب افراد مبتدی و

مصارف خانگی هستند .

تمپرهای قهوه اسپرسو با ته استیل گزینه ایده آل و مناسبی برای شما هستند آن ها حتی در استفاده مکرر نیز قابل

تضمین می توانند باشند و شما می توانید به راحتی از آن ها استفاده کنید.

تمپر قهوه مورد نیاز باریستا

تمپر های متفاوت در کنار هم

2.پرتا فیلتر

اگر تا به حال دستگاه اسپرسو دیده اید ، احتمالاً متوجه “دسته ای” شده اید که در جایی که قهوه از آن بیرون می آید قرار

دارد. این پرتافیلتر است.

این دستگاه قاشق دار سبدی را در خود جای داده است که در واقع همان چیزی است که ، قهوه آسیاب شده را در خود نگه

می دارد.

جنس اکثر پرتا فیلتر های مرغوب  از فولاد زد زنگ  است.

3. ناک باکس

این سطل آشغال مخصوصی است که ما می توانیم با استفاده از آن پرتا فیلتر خود را که با آن قهوه درست کرده ایم خالی کنیم

ناک باکس  به نیازهای باریستا  و شرایط عملکردش بستگی دارد. این ابزارها از نظر ماده ساخت ، اندازه ، شکل و عملکرد

متفاوت هستند. آن ها می توانند پلاستیکی ، چوبی و یا استیل باشند.

4.پیچر

برای درست کردن فوم شیر شما نیاز به یک پیچر دارید ظرفیت پیچر و دهانه پیچر دو ویژگی تاثیر گذار  برای خرید این وسیله

است.

پیچر ها لوازم جانبی هستند که تهیه کاپوچینو ، لاته و بسیاری دیگر از نوشیدنی ها که حاوی کف شیر هستند بدون آن ها

غیرممکن است.

این ظروف به حفظ دمای مایع صحیح کمک می کنند و به مبتدیان اجازه می دهد تا حجم محصول را با استفاده از مقیاس

های اندازه گیری چاپ شده در کناره ها تنظیم کنند.

انتخاب پیچر های شیر،  برای مبتدیانی که نمی دانند چگونه یک انتخاب درست را انجام دهند کمی طاقت فرسا است.

پیچر های پلاستیکی عمر طولانی ندارند و نمی توانند دما را حفظ کنند. پیچر های شیر سرامیکی به نظر اصلی می آیند ،

اما مقدار کمی محصول در آنها نگهداری می شود ، به همین دلیل عمدتا برای استفاده در خانه مناسب هستند.

ظروف استیل همه کاره هستند و هدایت حرارتی عالی  را ارائه می دهند.

پیچر

پیچر و هنرنمایی باریستا با آن

5. قاشق

اکنون باید بدانید که مقدار قهوه بسیار مهم است. در حالی که برخی از باریستاها ممکن است ادعا کنند که فقط با نیم ثانیه

نگاه کردن به آن ، می دانند که چه مقدار قهوه را استفاده می کنند ، اما ما نمی توانیم به این شکل باشیم.

بهترین راه برای اطمینان از اینکه دقیقاً چه مقدار قهوه استفاده می کنید داشتن یک مجموعه خوب از قاشق های ضد زنگ

است که با مقدار دقیق گرم هر یک از آنها مشخص شده است.

برای خواندن مقاله فواید مصرف قهوه اینجا کلیک کنید.

6.ترازوی دیجیتال

قهوه یکی از محبوب ترین و ظریف ترین نوشیدنی ها است که تفاوت های ظریف زیادی در تهیه آن وجود دارد ، مانند انتخاب

انواع مختلف و تهیه صحیح دانه های قهوه – بو دادن ، آسیاب کردن و حفظ دما.

حتی نیم گرم دانه قهوه نیز می تواند طعم یک فنجان اسپرسو را تغییر دهد و آن را بهتر یا بدتر کند.

بنابراین ترازوهای دیجیتال می توانند به شما کمک زیادی بکنند  زیرا استفاده از آن بسیار دقیق تر و راحت تر است. برخی از

مدل ها به تایمر نیز مجهز هستند و چندین مزیت عملکردی اضافی را نیز به همراه دارند.

7.قیف قهوه

قیف های فیلتر قهوه به از بین بردن نابسامانی در فضای کاری باریستا و کاهش ضایعات کمک می کند و بر درآمد کافی

شاپ تأثیر مثبت می گذارد.

این لوازم جانبی کوچک برای ساده سازی هرچه بیشتر گردش کار باریستا ها طراحی شده است و به آنها امکان می دهد

روند آماده سازی قهوه را تسریع کنند.

8. شات شیشه ای اسپرسو

شات شیشه ای اسپرسو لوازم جانبی ضروری برای نوشیدنی های با کیفیت که با تجهیزات قهوه ساخته می شوند است.

این محصولات به باریستا ها این امکان را می دهد که مقدار دوز اسپرسو تک یا دو نفره  را به دقت تعیین کند تا طعم و رایحه

خاص قهوه را به حداکثر برساند.

علاوه بر این ، اندازه گیری لیوان شات اسپرسو به ردیابی و تنظیم نسبت مایع و کرم کمک می کند – پارامترهای اصلی که

طعم یک نوشیدنی تازه دم کرده به آن بستگی دارد.

شات اسپرسو وسیله اندازه گیری دقیق

شات شیشه ای اسپرسو

برترین ابزارهای شستشو دستگاه قهوه

نگهداری ، مراقبت و تمیز کردن منظم  تجهیزاتی  مثل اسپرسو ساز برای دستیابی به نتایج ایده آل ضروری است تا

نوشیدنی های شما همیشه تازه و معطر باشند.

نکته قابل توجه این است که حتی دانه های قهوه با کیفیت بالا در هنگام جوشاندن ،رسوباتی  را روی دیواره های ظرف

می گذارند.

به همین دلیل متخصصان ترجیح می دهند از تجهیزات تخصصی برای تمیز کردن ماشین آلات قهوه استفاده کنند این

محصولات به شما این امکان را می دهند مقادیر آهک ، چربی قهوه و رسوبات شیر ​​را به آرامی از بین ببرید.

قرص

قرص ها به عنوان یک تمیز کننده همه کاره هستند.

قرص ها در از بین بردن رسوبات قهوه و مقیاس آهک بسیار عالی عمل می کنند اما برای انواع تجهیزات قهوه مناسب

نیستند.

قرص شوینده پولی

قرص شوینده قهوه ساز های دمی

مایعات

جرم گیر های مایع برای دستگاه های قهوه با عاری بودن از مواد ساینده ، لطیف ترین و ظریف ترین نظافت را ارائه می

دهند.

اصل عملکرد آنها مشابه پودرها است. با این حال ،با مایع جرم گیر قهوه ، آلودگی ها راحت تر پاک می شوند.

پودر

پودرها این محصولات تمیز کننده  همه کاره هستند و برای تمیز کردن اجزای فلزی ایده آل هستند.  باریستا ها اغلب از آنها

برای نگهداری از جامع تجهیزات استفاده می كنند.

پودر شستشوی کفتو

پودر شوینده ماشین اسپرسو

 

تمیز کردن دقیق و به موقع دستگاه قهوه بخشی اساسی در نگهداری معمول است و دارای مزایای زیادی

است:

اسپرسوی برتر با طعم و بوی تمیز مشتریان را به خود جلب می کند.

محصولات تمیز کننده دستگاه اسپرسو به مشاغل اجازه می دهد تا در تعمیرات دستگاه قهوه و قطعات گران قیمت صرفه

جویی کنند.

نظافت منظم باعث افزایش عملکرد و عمر مفید دستگاه قهوه ساز می شود.

 

 

منبع : www.thespruceeats.com

https://www.bluestarcoffee.eu/barista-19-c.asp

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *