فهرست مطالب
آفوگاتو از دسر های ساده و قدیمی ایتالیا محسوب می شود و به معنی ( غرق شده ) است آن را می توان هم یک نوع
دسر و هم نوشیدنی دانست که در بسیاری از کافه ها و همچنین رستوران ها وجود دارد. مواد اصلی لازم برای تهیه ی این
دسر فقط دو چیز است، بستنی وانیلی ایتالیایی و اسپرسو. این دسر طعم فانتزی دارد و درست کردن آن بسیار راحت
است .
مواد لازم جهت تهیه ی آفوگاتو عبارت است از :
یک اسکوپ بستنی وانیلی ایتالیایی
یک فنجان اسپرسوی داغ
شما می توانید برای بدست آوردن یک اسپرسوی خوب از دستگاه اسپرسو ساز استفاده کنید.
نکته :شاید برای شما هم این سوال پیش بیاید که بستنی ایتالیایی(ژلاتو) با بستنی سنتی ایرانی چه تفاوتی دارد؟
تفاوت در این است که بستنی سنتی خامه و چربی بیشتری دارد و فرآیند سرد کردن و فریز کردن آن بسیار تفاوت دارد
برای همین بستنی ایتالیایی بهتر و مناسب تر است و طعم و رنگ بهتری دارد. شما می توانید به جای اسپرسو از قهوه
دم کرده و یا پودر قهوه استفاده کنید.
طرز تهیه آفوگاتو :
1) 2 پیمانه بستنی را به یک کاسه یا لیوان سرو اضافه کنید.
2)در صورت تمایل تراش های شکلاتی یا سایر مواد افزودنی را اضافه کنید.
3)روی بستنی 2 فنجان اسپرسوی داغ یا قهوه دم کرده قوی بریزید و بلافاصله سرو کنید.
برای سرو کردن این دسر خوشمزه می توان از وافل نیز استفاده کرد.
مواد افزودنی آفوگاتو:
سس کارامل
سس شکلات
شکلات تخته ای خرد شده
پودر کاکائو
فندق یا پسته خرد شده
بهترین طعم های ترکیبی با آفوگاتو:
بستنی وانیلی، خرده هایی از شکلات، اسپرسو
بستنی وانیلی، سس کارامل، پسته خرد شده بو داده، اسپرسو
بستنی وانیلی، سس شکلات، اسپرسو
مواد لازم جهت تهیه آفوگاتو کلاسیک
بستنی با طعم شیر (2 پیمانه برای هر نفر)
قهوه اسپرسو شیرین
خامه زده شده
پودر کاکائو تلخ
شکلات خرد شده
طرز تهیه آفوگاتو کلاسیک
1. اسپرسو را با استفاده از موکاپات آماده کنید. آن را در یک کاسه بریزید و بگذارید کمی سرد شود.
2. در همین حین ، با استفاده از یک ظرف مناسب ، فنجان های بستنی را آماده کنید.
3. قهوه خنک را روی بستنی بریزید. آن ها را با خامه فرم گرفته تازه تزئین کنید.
4. طبق سلیقه می توانید، خرده های شکلات و پودر کاکائو تلخ را روی آن بپاشید ، سپس سرو کنید.
برای دیدن مقاله طرز تهیه کافه گلاسه اینجا کلیک کنید.
چند نکته در هنگام تهیه این دسر:
- قهوه را به صورت داغ به آفوگاتو اضافه کنید
- شما می توانید به جای استفاده از بستنی های ایتالیایی از بستنی های میوه ای یا ژلاتو نیز استفاده کنید
- این نوشیدنی ها جزو نوشیدنی های گرم محسوب می شوند
- در تهیه این دسر می توان به جای یک فنجان اسپرسو از چند فنجان اسپرسو استفاده کرد
- می توان به جای استفاده از قهوه اسپرسو از چای ماتچا استفاده کرد
- آفوگاتو را می توانید با بیسکوییت نیز سرو کنید.
دیدگاهتان را بنویسید