خواص دمنوش نعناع و زنجبیل و طرز تهیه آن

آیا خواص دمنوش نعناع و زنجبیل را میدانید؟

پس اگر هنوز چیزی در مورد فواید شگفت انگیز این نوشیدنی گیاهی نمیدانید پس باید عجله کنید!

نعناع که بومی بخش‌هایی از آمریکای شمالی، استرالیا و آفریقای جنوبی است.

اکنون در سطح جهانی رشد می‌کند، با حدود 18 گونه رسمی و تنوع بیشتری از ارقام و هیبریدها.

نعناع با برگ‌های سبز تیره و گل‌های بنفش، یک گیاه رایج باغی است

زنجبیل نیز دارای خواص درمانی بیشماری است که نباید از ان غافل شوید.

 

فواید دمنوش نعناع و زنجبیل

دمنوش نعناع و زنجبیل

نعناع و زنجبیل

دمنوش نعنا و زنجبیل دارای طیف گسترده ای از فواید است

– به ویژه اینکه نعناع در طب سنتی برای درمان مشکلات مربوط به هضم و معده مورد استفاده قرار گرفته است.

نعناع می تواند با تشویق تولید صفرا هضم و نفخ را کاهش دهد

– که شاید تصور آن ناخوشایند باشد اما برای بدن بسیار مفید است زیرا هضم را سرعت می بخشد.

برخی از مطالعات نشان داده اند که نعناع حتی می تواند به افراد مبتلا به IBS کمک کند.

در محل کار احساس تنبلی می کنید؟ عطر نعناع می تواند انرژی را در مواقع خستگی افزایش دهد.

در حقیقت، استنشاق عطر اسانس نعناع به سادگی به مغز شما کمک می کند.

خواص ضد عفونی کننده اسانس نعناع می تواند برای کسانی که از بیماری های پوستی مانند آکنه و التهاب رنج می برند مفید باشد و می تواند به تسکین درد و خارش ناشی از نیش زنبور و نیش حشرات کمک کند.

همین ویژگی‌هایی از  دمنوش نعناع و زنجبیل همچنین می‌توانند ایمنی را تقویت کرده و زمان بیماری را برای کسانی که از سرماخوردگی و آنفولانزا رنج می‌برند کوتاه کند، در حالی که منتول موجود در نعناع به پاکسازی راه‌های هوایی کمک می‌کند.

 

نحوه استفاده از نعناع تازه

دمنوش نعناع و زنجبیل

نعناع و زنجبیل

نعناع فوق العاده همه کاره است، چه اسانس نعناع را ترجیح دهید و چه تازه از آن استفاده کنید.

برای کسانی که به دنبال استفاده از قدرت های انرژی زا و تقویت کننده مغز نعناع هستند

سعی کنید یک بطری اسانس نعناع فلفلی را پشت میز خود نگه دارید یا چند قطره آن را به یک دیفیوزر اضافه کنید.

نوشیدن چای نعناع، ​​مانند چای زیر، می تواند به یکباره به قدرت مغز کمک کند، به هضم غذا کمک کند و عملکرد سیستم ایمنی را پشتیبانی کند.

نعناع تازه را می توان به غذاهای شیرین و خوش طعم اضافه کرد یا به سادگی پاره کرد و در آب انداخت تا یک نوشیدنی با طراوت و مفید داشته باشد.

چای زیر را به عنوان یک روش آرام بخش و کاملا طبیعی برای تسهیل هضم غذا، به خصوص در ماه های سرد آینده، امتحان کنید

 

دمنوش  نعناع چیست؟

دمنوش نعنا و زنجبیل یک دمنوش گیاهی است که با نام تیزان یا دم کرده نیز شناخته می شود و قرن هاست که برای درمان انواع بیماری ها استفاده می شود.

دو دمنوش نعناع که در انواع مختلف موجود است، دو نوع چای نعناع فلفلی و نعناع هستند.

شما همچنین می توانید چندین چای نعناع دم کرده میوه از جمله نعناع سیب و نعناع لیمو را پیدا کنید.

برای آشنایی با چای عالی دیگر، چای رویبوس، اینجا را کلیک کنید.

 

طعم دمنوش نعناع و زنجبیل

چای نعناع دارای طعمی تازه و خنک  است.

چای نعناع احساس خنکی می دهد که می توان آن را به یک  نوشیدنی لطیف و در عین حال  لذیذ تشبیه کرد.

برخی از دمنوش‌های نعناع بسته به دم کرده یا ترکیب، دارای طعم‌هایی از چای سبز یا طعم‌های میوه‌ای و وانیلی هستند. چای نعناع عطر مطبوعی دارد که حواس را تقویت می کند.

بیشتر دمنوش‌های نعناع همان فواید سلامتی را ارائه می‌کنند، با دم‌نوش‌هایی که درجات مختلفی از ترکیبات اصلی را ارائه می‌کنند.

خواص دمنوش نعناع و زنجبیل

دمنوش نعناع و زنجبیل  معده ناراحت را آرام می کند

 

اثرات خنک کنندگی منتول در دمنوش نعناع و زنجبیل به روش های مختلفی به تسکین ناراحتی معده کمک می کند.

منتول ماهیچه های معده را شل می کند که می توانند منقبض شوند و باعث گرفتگی شوند.

اثر خنک کنندگی منتول می تواند گردش خون را بهبود بخشد و التهابی که باعث درد معده می شود را تسکین دهد.

منتول موجود در نعناع فلفلی ترشح شیره معده را تحریک می کند که می تواند غذا را تجزیه کند و هضم را تسریع کند.

چای نعناع احساس سیری را کاهش می دهد و می تواند التهابی که باعث نفخ می شود را کاهش دهد.

نوع دیگری از چای با فواید فوق العاده چای اولانگ است. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

خواص دمنوش زنجبیل لیمو را اینجا بخوانید

 دمنوش نعناع و زنجبیل هضم را بهبود می بخشد

دمنوش نعناع و زنجبیل با تسکین ناراحتی معده، می تواند به هضم غذا کمک کند تا همه چیز به خوبی پیش برود.

مطالعه ای که در دانشگاه اکستر انجام شد نشان داد که چای نعناع احساس نفخ و گرفتگی عضلات را از بین می برد .

منتول موجود در چای نعناع نیز صفرا را در معده افزایش می دهد که به هضم بهتر غذاها کمک می کند.

این کار علائم اسهال و یبوست را کاهش می دهد و می تواند به عملکرد بهینه سیستم شما کمک کند.

منتول ماهیچه‌های دستگاه گوارش را شل می‌کند و چای نعناع را برای افرادی که از سندرم روده تحریک‌پذیر رنج می‌برند، انتخابی عالی می‌سازد

دمنوش نعناع بوی بد دهان را درمان می کند

تصادفی نیست که بیشتر خمیردندان ها حاوی نوعی نعناع هستند.

نعناع  با احساس  تازگی  بوی بد دهان را از بین میبرذ.

رایحه معطر چای نعناع به استتار بوی بد دهان کمک می کند.

در حالی که خواص ضد باکتریایی  نعناع به  از بین بردن میکروب ها و باکتری هایی که در وهله اول باعث بوی بد دهان می شوند کمک میکند

برای بهره مندی از مزایای بوی تازه چای نعناع، ​​اول صبح یا زمانی که بوی بد دهان شما را ازار میدهد، یک فنجان بنوشید.

همچنین می توانید پس از مصرف سیر یا پیاز، چای نعناع را بنوشید تا بوی بد را خنثی کنید.

دمنوش نعناع و زنجبیل به کاهش حالت تهوع کمک می کند

نوشیدن چای زنجبیل ممکن است به کاهش علائم بیماری  مانند سرگیجه، حالت تهوع و عرق سرد کمک کند.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که تحقیقات هنوز کاملاً محدود است و ممکن است متوجه شوید که داروهای بیماری  مؤثرتر هستند.

دمنوش نعناع و زنجبیل همچنین یک روش درمانی رایج برای زنان باردار است که نمی توانند داروهای ضد تهوع استاندارد مصرف کنند.

به طور مشابه، عصاره زنجبیل برای تسکین حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی در صورت درمان سرطان مفید باشد.

به التهاب کمک می کند

نوشیدن دمنوش نعناع و زنجبیل  می تواند به طرز شگفت انگیزی تسکین دهنده باشد، زیرا نه تنها ممکن است به کاهش تهوع کمک کند، بلکه می تواند به کنترل التهاب در بدن نیز کمک کند.

علاوه بر این، تحقیقاتی نیز وجود دارد که نشان می دهد دمنوش نعناع و زنجبیل می تواند به تقویت پاسخ ایمنی شما و کاهش احتقان بینی از سرماخوردگی و آلرژی کمک کند.

طرز تهیه دمنوش نعناع و زنجبیل

دمنوش نعناع و زنجبیل

نعناع و زنجبیل

  • 4 لیوان آب
  • 1 ½ قاشق غذاخوری زنجبیل (ریز خرد شده)
  • 1 قاشق غذاخوری چای سیاه / 2-3 چای کیسه ای
  • 3 قاشق غذاخوری برگ نعناع تازه (ریز خرد شده)
  • 4-6 قاشق چایخوری شکر یا عسل به سلیقه شما
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو

برای تزیین:

  • برش های لیمو
  • چند برگ نعنا خرد شده
  1. (1 فنجان = 250 میلی لیتر، 1 قاشق غذاخوری = 15 میلی لیتر، 1 قاشق غذاخوری = 5 میلی لیتر)
  2. 4 فنجان آب را با زنجبیل و چای در یک کتری یا قابلمه بجوشانید. اگر از چای کیسه ای استفاده می کنید، پس از برداشتن از روی حرارت، چای کیسه ای را اضافه کنید.
  3. در حین جوشیدن از روی حرارت بردارید. برگ های نعنا را اضافه کنید و به مدت 15-20 دقیقه کنار بگذارید.
  4. وقتی چای خیسانده شد، آن را صاف کنید و نعنا و چای کیسه ای را دور بریزید.
  5. شکر / عسل و آب لیمو را اضافه کنید.
  6. چای لیمو زنجبیل نعنای آماده را با برش های لیمو و برگ نعنا تزیین کنید.
  7. دمنوش نعناع و زنجبیل گرم را در روزهای سرد زمستان یا سرد شده در روزهای گرم تابستان سرو کنید.

شما می توانید برای اینکه این نوشیدنی خوشمزه را زودتر آماده نمایید از دمنوش نعناع مومنتی کمک بگیرید.

اشتراک‌گذاری

یک نظر

    1. نسترن محمدی پاسخ

      این موضوع بستگی به ذائقه و سلیقه هر فرد داره
      بهتره که از چای در این نوشیدنی استفاده بشه اما در صورتی که تمایل نداشته باشید، طعم چای را در این نوشیدنی حس کنید، می‌توانید از اضافه کردن آن به این دمنوش خودداری نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *