تجهیزات رستوران ایتالیایی را بشناسید

 

اگر تا به حال رویای افتتاح یک رستوران یا به طور خاص یک رستوران ایتالیایی را در سر داشته اید ، می دانید که نیاز به برنامه ریزی و تعهد زیادی دارد.و باید تجهیزات رستوران ایتالیاییرا بشناسید!

در حقیقت ، هرچه بیشتر برنامه ریزی و بودجه بندی کنید ، احتمال موفقیت کسب و کار شما بیشتر است.

واقعیت ساده این است که این به شما امکان می دهد یک طرح تجاری ایجاد کنید که واقعاً کار کند و شانس موفقیت شما را دو برابر کند.

هنگام در نظر گرفتن راه اندازی رستوران ایتالیایی خود ، باید زمان خود را برای انتخاب مکان ، ایجاد منو ، استخدام کارکنان و اطمینان از میز و صندلی کافی صرف کنید.

اما اگر تجهیزات رستوران ایتالیایی مناسب را ندارید ، همه اینها بی معنی است.

تجهیزات رستوران ایتالیایی

تجهیزات رستوران ایتالیایی

راه اندازی رستوران ایتالیایی به زمان و هزینه زیادی نیاز دارد.

خرید تجهیزات آشپزخانه برای چنین رستوران های مهم ممکن است به معنای خرید همه چیز در فهرست باشد.

با این حال ، قبل از هر چیز، مهم است که با سرآشپز و مدیر کل بنشینید تا در مورد تجهیزات رستوران ایتالیایی که برای رستوران ایتالیایی مورد نیاز است تصمیم بگیرید.

اگرچه اکثر مردم آن را نادیده می گیرند ، اما این حرکت به شما اطمینان می دهد که پول راه اندازی به طور مثر مورد استفاده قرار می گیرد.

همیشه توصیه می شود برای جلوگیری از تزلزل به ویژه در مراحل اولیه تجارت ، به سراغ تجهیزات طولانی مدت بروید.

برای کمک به شروع و موفقیت در کسب و کار خود ، باید موارد زیر را در لیست تجهیزات آشپزخانه خود قرار دهید:

لیست تجهیزات اشپزخانه ایتالیایی

  • گریل
  • فر
  • فر پیتزا
  • سرخ کن
  • خنک تر-امکان ورود وجود دارد
  • فریزر بزرگ
  • انواع سس از انواع مختلف
  • سینی های پخت
  • صفحه نمایش پیتزا
  • ملاقه ، انبر و دست و پا زدن پیتزا
  • ویسک
  • انتخاب چاقو و برش پیتزا
  • قفسه بندی ها – ترجیحاً آسان تمیز شوند
  • محصولات نظافتی – رعایت بهداشت در آشپزخانه شما ضروری است
  • بشقاب و کاسه در هر اندازه
  • تخته های برش
  • ظروف نگهداری مواد غذایی

فراموش نکنید که فولاد ضد زنگ به طور کلی یکی از بهترین تجهیزات رستوران ایتالیایی شما است.

آنها به راحتی تمیز می شوند ، بهداشتی هستند و به طرز شگفت آوری می بخشند.

 

نکاتی که باید در مورد تجهیزات اشپزخانه ایتالیایی بدانید

 

  • ممکن است موارد اضافی در این لیست وجود داشته باشد که منحصر به منوی شما باشد.
  • به عنوان مثال ، ممکن است بخواهید یک دستگاه لازانیا برای ساخت ورقه های لازانیا به شما کمک کند.
  • هنگام ایجاد لیست تجهیزات رستوران ایتالیایی خود باید به این موارد توجه کنید.
  • در واقع ، ایده خوبی است که در خانه دستور تهیه دستور العمل ها را اجرا کنید ، این نشان می دهد که هنگام ایجاد منو برای بسیاری از افراد به طور همزمان به چه محصولاتی نیاز دارید.
  • همچنین باید اندازه رستوران خود را در نظر بگیرید.
  • اگر منابع مالی محدود است ، همیشه می توانید مطمئن شوید که در صورت لزوم می توانید ظرفیت و تجهیزات خود را افزایش دهید.
  • شایان ذکر است که اگرچه قیمتها جذاب به نظر می رسند ، اما تجهیزات رستوران ایتالیایی دست دوم معمولاً سرمایه گذاری مناسبی نیست.
  • شما هیچ ضمانتی با آن نخواهید داشت و ممکن است در شب باز شدن آن متوقف شود و باعث سردرد واقعی شما شود.
  • در نهایت ، فراموش نکنید که اندازه آشپزخانه خود و نحوه چیدمان آن را در نظر بگیرید.
  • شما باید تمام تجهیزات ضروری را در خود جا دهید و فضای زیادی برای افراد در نظر بگیرید تا افراد زیادی در حال رفت و آمد باشند!

تجهیزات اشپزخانه ایتالیایی کدامند؟

فر و  گاز

برخی از  فر و گازها مطمئناً با هر سبک و فضایی که برای آشپزخانه مورد نیاز است مناسب خواهد بود.

در این رابطه ،  اجاق استاندارد و فر پیتزا اولین تجهیزات رستوران ایتالیایی است.

اما به همان اندازه مهم است که هنگام خرید این تجهیزات فضا را در نظر بگیرید.

به عنوان مثال ، اجاق گاز ترکیبی توصیه می شود زیرا فضای آشپزخانه بسیار کم است.

در نظر گرفتن فضای بالای اجاق گاز برای کوره ، مشعل ها به همان اندازه استراتژیک است.

با این حال ، این بستگی به موضوع کلی منوی رستوران دارد.

به طور قابل توجهی ، میز بخار برای غذای گرم یکی دیگر از نیازهای تجهیزات اشپزخانه ایتالیایی است.

 

قابلمه و تابه

تجهیزات رستوران ایتالیایی

آشپزخانه رستوران ایتالیایی باید مجهز به ظروف آشپزی با کیفیت باشد.

برای شروع خوب ، قابلمه هایبا ظرفیت و ماهیتابه های با اندازه های مختلف هرگز نباید  فراموش شوند

در کنار اینها ، تجهیزات دیگر این دسته شامل تابه های 2 و 4 اینچی است.

 

محل آماده سازی غذا

محل آماده سازی یک رستوران ایتالیایی به یک میز آماده سازی استاندارد و قفسه بندی کافی برای تهیه غذا نیاز دارد.

از اقلام قابل توجه در این زمینه می توان به غذاساز Robot Coupe ، میکسر صنعتی ، اجاق مایکروویو ، مخلوط کن و یک برش گوشت تجاری اشاره کرد.

ظروف

سایر تجهیزات آشپزخانه ایتالیاایی لازم ظروفی مانند کارد و چنگال ، کاسه مخلوط کن  ، آب میوه گیری ، قاشق های دسته بلند ، زستر و پوست کند است.

تجهیز آشپزخانه به تجهیزات آماده سازی بزرگ مانند تخته برش ، بازکن قوطی های تجاری و ظروف برای نگهداری مواد غذایی نیز به همان اندازه استراتژیک است.

مهم ترین تجهیزاتی که یک کافه احتیاج دارد

تجهیزات ذخیره سازی

تجهیزات

یخچال و فریزر سردخانه نیز یکی دیگر از تجهیزات رستوران ایتالیایی است.

این واحد ذخیره سازی همچنین می تواند توسط یک واحد ذخیره سازی مستقل با کیفیت بالا یارانه داده شود تا از ذخیره سازی موثر مواد غذایی در آشپزخانه اطمینان حاصل شود.

ممکن است در نهایت به دنبال یک اتاق خنک باشید.

سرخ کن

 رستوران

آشپزخانه ایتالیایی هرگز بدون سرخ کن کامل نمی شود و سرآشپز را قادر می سازد تا انواع غذا را سرخ کند.

این یکی از تجهیزات رستوران ایتالیایی است که در ظرفیت های مختلف برای متناسب با اندازه های مختلف آشپزخانه رستوران عرضه می شود.

تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی رستوران

تجهیزات آشپزی تجاری

تجهیزات آشپزی تجاری نیز یکی دیگر از تجهیزات رستوران ایتالیایی است.

به طور خاص ، آشپزخانه بدون این تجهیزات نمی تواند کاربردی باشد.

این راه حل ها را در زمینه های مختلف مانند کباب کردن ، پخت ، سرخ کردن و نان تست ارائه می دهد تا اطمینان حاصل شود که بهترین وعده های غذایی به مشتریان ارائه می شود.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *