کافه گلاسه چیست :
کافه گلاسه شامل بستنی است که در شیر قهوه شناور شده. از معروف ترین و خوشمزه ترین نوشیدنی های امروزه کافه گلاسه است ،درست است که اغلب کافه گلاسه را در کافی شاپ ها سرو می کنند اما تهیه آن در منزل هم کار ساده ای است با تهیه این دسر خوشمزه میتوانید طعم بستنی و قهوه را به صورت همزمان بچشید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه :
- شیر به مقدار لازم
- قهوه 1.5 قاشق مرباخوری
- شكر 4 قاشق مرباخوری
- بستنی 2 اسکوپ یا بیشتر
- خامه فرم گرفته: 150 گرم (برای تزیین)
- پودر شکلات (برای تزیین)
- لیوان بلند و شیرجوش
طرز تهیه کافه گلاسه :
_ ابتدا شیر را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید
_ سپس شکر و قهوه را به شیر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
(به دلیل داشتن بستنی در کافه گلاسه نیاز به میزان زیاد شکر نمی باشد و بر اساس علاقه ی شما به طعم شیرین نوشیدنی می توانید مقدار شکر را تعیین کنید)
وقتی ترکیب مخلوط شد شعله ی گاز و خاموش کنید تا خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. بستنی های داخل فریزر را بیرون بذارید تا نرم شود.
_ شکلات هایتان را داخل یک ظرف قرار دهید و می توانید از ماکروفر یا گاز برای آب کردن شکلات استفاده کنید.) شکلات آب شده را برای تزیین داخل لیوان بصورت خطی بریزید.
_ لیوان را با شیر و قهوه سرد شده پر کنید.
_ و بعد بستنی نرم شده را را روی شیر قهوه بریزید
_ میزان خامه را به میزان دلخواه روی لیوان ریخته و با کمک شکلات های آب شده روی آن را تزئین کنید .
همچنین می توانید :
در لیوان مورد نظر ابتدا بستنی را ریخته و مایع سرد شده شیر و قهوه را داخل لیوان ریخته و آن را پر کنید و با خامه به میزان دلخواه و شکلات های آب شده روی آن را تزئین کنید .
_ کافه گلاسه آماده شده را میتوانید با یک قطعه کیک میل کنید.
طرز تهیه کافه گلاسه با اسپرسو :
مواد لازم :
- بستنی وانیلی/ 3 اسکوپ
- قهوه اسپرسو/ 2 یا 3 شات (هر چقدر بیشتر باشد، قهوه غالب تر از بستنی خواهد شد)
- بستنی وانیلی: 3 اسکوپ
- شیر/ به مقدار لازم
_ به منظور تهیه این نوع کافه گلاسه در ابتدا باید قهوه اسپرسو را به وسیله دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپات آماده کنید.
_ بستنی های وانیلی را داخل لیوان یا جام ریخته و روی آن را نیز شیر بریزید
_ سپس بسته به ذائقه خود یک یا دو شات قهوه اسپرسو به بستنی و شیر اضافه کنید.
_ می توانید روی آن را با خامه فرم گرفته قنادی و یا پودر شکلات تزئین کنید، البته برای کافه گلاسه معمولا شکلات و خامه اضافه نمی کنند.
طرز تهیه کافه گلاسه شکلاتی :
مواد لازم :
- بستنی 2 اسکوپ
- شیرکاکائو به مقدار لازم
- خامه فرم گرفته دو قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو به مقدار لازم
- سس شکلات
- (از شکلات آب شده میتوانید به جای سس شکلات استفاده کنید.)
_ مقداری سس شکلات درون لیوان بریزید، و لیوان را در دستتان بچرخانید تا تمام دیواره آن به سس شکلات آغشته شود.
_ شیر کاکائو را داخل لیوان بریزید.
_ سپس بستنی را اضافه کنید
_ خامه فرم گرفته شده را روی شکلات گلاسه بریزید.
_ برای تزیین مقداری پودر کاکائو و سس شکلات روی سطح خامه بریزید.
قهوه گلاسه :
مواد تشکیل دهنده قهوه گلاسه به جز قهوه اسپرسو میتواند از نسپرسو، کاپوچینو و قهوه فرانسه، قهوه سرد دم یا کلد برو و … باشد میتوانید از هر قهوه ای که دوست دارید استفاده کنید این موضوع باعث می شود که اصولا کافه گلاسه نسبت به قهوه گلاسه رنگ تیره تر و مزه تلخ تری داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه قهوه گلاسه :
- شیر به مقدار لازم
- پودر نسکافه: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- سس شکلات: به مقدار دلخواه
- (از شکلات آب شده میتوانید به جای سس شکلات استفاده کنید.)
- سس کارامل: به مقدار دلخواه
- بستنی : 2 اسکوپ یا بیشتر
- خامه قنادی: به مقدار دلخوا
طرز تهیه قهوه گلاسه :
_ در یک شیرجوش شیر را بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید سپس نسکافه و شکر را اضافه و کاملا با هم مخلوط کنید.
_ وقتی این ترکیب شروع به قل زدن کرد گاز را خاموش کنید و صبر کند تا کاملا خنک شود.
_ وقتی خنک شد آن را در یخچال بگذارد تا سرد شود.
_ روی دیوارههای لیوان برای تزئین می توانید شکلات آب شده بریزید.
_ در لیوان به مقداری نیمی از نوشیدنی نسکافه و شیر که آماده کرده بودید بریزید و اسکوپ بستنی را درون لیوان قرار دهید
نیمی دیگر از نوشیدنی نسکافه را به اندازه مساوی روی بستنی بریزید و روی آن را با خامه فرم گرفته قنادی و شکلات رنده شده تزیین کنید. قهوه گلاسه را سرد میل کنید.
منبع : https://www.cookingandcooking.com/recipe.php?recname=Coffee-Glace
https://www.cafebritt.com/experience-britt/recipes/coffee-glace
https://blog.liebherr.com/appliances/ie/327-2/
دیدگاهتان را بنویسید