قهوه تخم مرغ ویتنامی :
طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی بسیار ساده و راحت است. با استفاده از زرده تخم مرغ ، شکر ،شیر و قهوه تهیه می شود. با ترکیب زرده تخم مرغ با شکر و قهوه ، مخلوطی نیمه جامد به دست می آید. سپس با ریختن قهوه به اندازه نصف فنجان ، و به دنبال آن با اضافه کردن مخلوط به قهوه، نوشیدنی خوشمزه ای به دست میآید این نوشیدنی در کافه های سراسر ویتنام سرو می شود.
قهوه تخم مرغ ویتنامی یک فنجان قهوه تیره و شیرین است که روی آن یک لایه کف آلود از خامه تخم مرغ شیرین قرار دارد با نوشیدن آن ، زبان شما در تبادل تلخی و شیرینی این لایه ها قرار می گیرد لایه های جداگانه قهوه تلخ و خامه شیرین به زیبایی یکدیگر را تضاد می کنند. غنی سازی قهوه با تخم مرغ می تواند هم خوشمزه باشد و هم برای سلامتی مفید باشد و باعث می شود نوشیدنی به طرز حیرت انگیزی صاف و غنی شود و در عین حال ارزش غذایی نیز داشته باشد.
تاریخچه قهوه تخم مرغ ویتنامی :
این نوشیدنی از دهه 1950 در کافههای هانوی رواج پیدا کرد. یکی از کافه دارهای هانوی زمانی که در انتهای شب، شیر کافی برای قهوه درست کردن پیدا نمی کند تصمیم میگیرد که به جای شیر از تخم مرغ و شیرخشک استفاده کند. از آن زمان به بعد این نوشیدنی به منوی کافهها اضافه شد و کم کم در تمام شهر رواج پیدا کرد و طرفداران زیادی پیدا کرد. به همین دلیل قهوه تخم مرغی برای اولین بار ساخته شد در حقیقت کمبود شیر موجب این اختراع خوشمزه شد که همچنان در دنیا طرفداران خود را دارد و افراد زیادی این طعم خوشمزه را دوست دارند.
مواد لازم برای تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی :
- 2 زرده تخم مرغ
- شکر (به میزان دلخواه)
- 1/2 فنجان شیر
- 1 قاشق پودر وانیل
- قهوه ریز آسیاب شده
- 1 لیتر آب گرم
- اختیاری: پودر کاکائو (برای تزیین نوشیدنی)
برای تهیه این نوشیدنی ، شما به یک قهوه فیلتر شده غلیظ نیاز خواهید داشت. (قهوه ویتنامی به دلیل درصد بالای دانه های روبوستا بهترین عملکرد را دارد دانه های روبوستا کمی طعم تلخی دارد که کاملاً با شیرینی شدید مخلوط تخم مرغ و شیر در تضاد است)
طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی :
_ قهوه را آماده کنید.
_ یک قهوه غلیظ درست کنید ، اگر دانه های روبوستا دارید ، قهوه را با استفاده از فیلتر می توانید تهیه کنید.
_ در غیر این صورت ، از قهوه دمی نیز میتوان استفاده کرد مطابق روش دلخواه خود دم کنید.
_ در یک کاسه با کمک همزن ، زرده تخم مرغ را با اسانس وانیل و شکر مخلوط کنید تا شروع به سفید شدن کند و حالت حباب حباب در سطح آن تشکیل شود.
( از شکر برای ایجاد حالتی شیرین و پف دار و از وانیل برای ایجاد طعم و رایحه خوب استفاده می شود)
_ شیر را به تدریج اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط یکدست ، کمرنگ و خامه ای شود.
_ قهوه دم کرده را تا کمی بالاتر از نصف فنجان بریزید.
_ مایع را که درست کردید را به فنجان اضافه کنید.
_ برای سرو کردن فنجان را در ظرفی با آب گرم قرار دهید این روش قهوه را گرم نگه می دارد.
_ میتوانید روی آن را با پودر کاکائو یا شکلات تزیین کنید و از این نوشیدنی متفاوت لذت ببرید.
_ (در قهوه تخم مرغ ویتنامی چربی و شیرینی حاصل از تخم مرغ و شیر ، طعم های تلخی را از بین می برد. )
برای مشاهده مقاله لانگ بلک کلیک کنید
دیدگاهتان را بنویسید