7 مورد از تجهیزات آماده سازی غذا در رستوران ها

 

وقتی نوبت به تجهیزات آماده سازی غذا می رسد  رستوران های مختلف بسته به دستورالعمل ها یشان اقلام مختلفی را

در لیست تجهیزات آشپزخانه رستوران خود قرار می دهند

در اینجا ما به جای لیست کردن تمام موارد بالقوه ای که میتوانید سفارش دهید لیست تجهیزات حرفه ای خود را به موارد

ضروری که بیشتر عملیات سرویس های غذایی نیاز دارند محدود کردیم

 

تجهیزات ارائه غذا در رستوران

آماده سازی غذا

.چرخ گوشت صنعتی:

چرخ گوشت یک وسیله قابل دسترس است که می تواند به بسیاری از مراکز  غذا کمک کند تا در هزینه های خود صرفه

جویی کنند

استفاده از این محصولات ساده است و با چند مرحله آسان افراد می توانند گوشت را چرخ کرده و پخت کنند

در این جا ما چند دلیل را بیان می کنیم که چرا باید هزینه ای را برای خرید چرخ گوشت سرمایه گذاری کنید

کنترل:

زمانی که گوشت خود را خورد می کنید به استفاده از گوشت بدون چربی و با چربی کنترل دقیق تری خواهید داشت

طعم و مزه گوشت:

گوشت چرخ شده در فروشگاه های مواد غذایی به مدت طولانی بسته بندی شده و بر روی آنها مواد نگهدارنده پاشیده می

شود تا طول عمر آن بیشتر شود

پس در نتیجه خرید یک چرخ گوشت می تواند به شما برای داشتن گوشت تازه کمک کند

چند نکته که در هنگام استفاده از چرخ گوشت  باید رعایت شود:

هرگز از گوشت منجمد در آسیاب خود استفاده نکنید زیرا به راحتی آسیاب نمی شود و حتی می تواند به تیغه دستگاه چرخ

گوشت شما هم آسیب بزند

قبل از اینکه گوشت خود را خورد کنید پیوند t ، نوار فشار پیچ ، تیغه و سایر اجزا چرخ گوشت را در آب یخ بگذارید یا آنها را در

فریز قرار دهید این کار به گیر نکردن گوشت ، در چرخ گوشت کمک می کند

چرخ گوشت خود را بیش از اندازه باز  و بسته نکنید زیرا میتواند موتور چرخ گوشت را فرسوده کند

چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت صنعتی که در رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد

.اره باند برقی:

برش گوشت کار ساده ای نیست به ویژه زمانی که مجبور ید استخوان های سخت را برش دهید

اگر شما در آشپزخانه ی رستوران خود با گوشت تازه سر و کار دارید و نمی خواهید  مجبور شوید بارها و بارها استخوان خرد

کنید و به دنبال گزینه ی موثری هستید  یک اره باند برای گوشت  می تواند به شما کمک کند

اره باند  وسیله اصلی صاحبان رستوران و مشاغل پذیرایی است این ماشین های مقاوم دارای یک عمل برش

بسیار قدرتمند هستند

یکی از مزیت های این اره برقی ها ی استخوان این است که ضخامت هر برش که ایجاد می کنند یکسان است

بنابر این می توانید اطمینان حاصل کنید که گوشت ، هر بار به طور مساوی تقسیم می شود

چند نکته در مورد اره برقی کوشت:

هر اره  ویژگی ها و مزایای منحصر به فردی برای خود دارد

اندازه اره ها در هر مدل متفاوت است هر چه اره ها بزرگتر باشند  برش قطعات بزرگ گوشت با دستگاه راحت تر است.

از آنجا که این دستگاه ها برای برش گوشت خام استفاده می شوند بسیار مهم است که آن ها را پس از هر بار استفاده

تمیز کنید.

عناصر جدا شدنی از اره  مانند خود اره بهتر است با برس و آب داغ و صابون تمیز شوند

برای تمیز کردن بقیه ی دستگاه بهتر است از پارچه ی مرطوب استفاده کنید.

ضروری است که هنگام تمیز کردن دستگاه از عوامل تهاجمی استفاده نکنید زیرا این کارها می تواند به این دستگاه آسیب

برساند

اره برقی گوشت مناسب برای رستوران

اره باند برقی گوشت

برای خواندن مقاله دستگاه قهوه ساز اینجا کلیک کنید

.اسلایسر  در تجهیزات آماده سازی غذا:

شما می توانید انواع گوشت خرد شده را در ساندویج ،پیش غذا ، غذاهای اصلی پیدا کنید  محبوبیت این گوشت های

خردشده می تواند در بسیاری از رستوران ها ایجاد استرس کند.

یافتن راهی برای برش سریع گوشت در حالی که ضخامت ورقه کردن آن حفظ شود ، دشوار است راه حل آن سرمایه گذاری

برای خرید دستگاه برش گوشت صنعتی است

دستگاه برش گوشت می تواند در کسری از زمان گوشت کاملا برش خورده را برای شما فراهم کند

.میز دورچین در تجهیزات آماده سازی غذا:

میز دورچین میزی است که در رستوران ها و فست فودها جهت آماده سازی سفارش مورد استفاده قرار می گیرد

افراد با قرار دادن مخلفات غذا روی آن ، به آماده سازی غذا سرعت بیشتری می دهند.

میز دورچین در دو مدل کابین دار و بدون کابین عرضه می شود

.میکسر یا مخلوط کن:

میکسر یا مخلوط کن تجاری  بخش اصلی هر آشپزخانه است

اولین قدم برای یافتن میکسر مناسب این است که در نظر بگیرید چه چیزی را و به چه مقداری میخواهید مخلوط کنید.

شما باید در نظر بگیرید که آیا به یک مخلوط کن برای مخلوط کردن خمیر متراکم و با حجم بالا مانند پیتزا یا نان شرینی

احتیاج دارید و یا برای تهیه کوکتل و اسموتی

 غذا ساز و تجهیزات آماده سازی غذا:

غذا ساز یکی دیگر از وسایلی است که در آشپزخانه ها کاربرد دارد از این وسیله برای خرد کردن برش دادن مخلوط کردن

مواد استفاده می شود .

این دستگاه هزینه کمتری نسبت به خرید چندین وسیله مجزا دارد . هنگام خرید غذا ساز به تعداد تیغه ها و قطعات آن توجه

کنید .

برخی از تیغه ها پلاستیکی و بعضی دیگر فلزی هستند تیغه های فلزی بخاطر تیز بودن و طول عمر بیشتر دوام بیشتری

دارند .

گنجایش غذاساز ها با هم متفاوت است پس با توجه به میزان استفاده از غذا سازها ، آن ها را انتخاب کنید.

غذا ساز

غذا ساز ، یکی از تجهیزات آشپزخانه رستوران

 

  • سبزی خردکن های صنعتی :

ابزارهایی  وجود دارند که بتوانند مانند یک آشپز ماهر با مهارت سبزی و میوه جات را خرد کنند این تجهیزات سبزی خرد کن

های صنعتی می توانند باشند

یکی از دلایل خرید این وسیله این است که هیچ کس توانایی این را ندارد که شبانه روز سبزیجاتی با کیفیت  ثابت به

شکلی که بتواند انتظارات یک رستوران را برآورده سازد و ضایعات کمتری داشته باشد را خرد کند

 

 

 

منبع:https://www.webstaurantstore.com

https://www.maximakitchenequipment.com

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *