فهرست مطالب
یک نسخه محبوب در دسته ماکیاتو، کارامل ماکیاتو است. این نوشیدنی از نسخه سنتی خود شیرین تر است.
کارامل ماکیاتو یک گزینه عالی برای افرادی است که می خواهند یک نوشیدنی قوی از نظر محتوای کافئین داشته
باشند، که هم چنان طعم عالی داشته باشد.
کلمه ماکیاتو که از ایتالیایی ترجمه شده و به معنای “لکه دار” است. دلیل نام گذاری آن به این اسم هم، لکه دار شدن
قهوه توسط شیر به نظر می رسد.
ترکیبات کارامل ماکیاتو
این نوشیدنی بر پایه اسپرسو بوده و بدان معناست که برخلاف قهوه معمولی، با یک یا چند شات اسپرسو مخلوط شده با
شیر و سیروپ کارامل درست میشود.
نحوه نوشیدن کارامل ماکیاتو
شیر جوشیده موجود در ماکیاتو به جدا نگه داشتن شیر از شات های اسپرسو کمک و یک مرز جالب بین شیر سفید و
اسپرسو قهوه ای تیره ایجاد می کند .
تفاوت اصلی بین کارامل ماکیاتو و کارامل لاته این است که شیر با اسپرسو در ماکیاتو مخلوط نمی شود و هنگام
نوشیدن ماکیاتو کاراملی خود نباید شیر را با اسپرسو مخلوط کنید.
نکته نوشیدن کارامل ماکیاتو این است که، لایه ها را به ترتیب می نوشید و آن را هم نمی زنید .
شربت کارامل به طور طبیعی کمی با اسپرسو مخلوط می شود، بنابراین نگران مزه دار شدن آن لایه نباشید .
هم چنین اندکی شربت کارامل در انتهای نوشیدنی باقی می ماند که باعث می شود طعم تلخی در دهانتان
باقی نماند.
انواع کارامل ماکیاتو
انواع این نوشیدنی با سیروپ های طعم دار مختلف تهیه می شوند و تنوع زیادی نیز دارند که ما چند نمونه را برای شما
آورده ایم .
1. اولین نوع محبوب، آیس کارامل ماکیاتو است که این نسخه از اصول این نوشیدنی کاملاً خارج شده، زیرا حاوی
خامه فرم گرفته بوده و قهوه نیز با شیر مخلوط می شود .
این مدل از ترکیب یک شات اسپرسو، سیروپ کارامل و شیر دلخواه شما و یخ تهیه می شود که در آخر روی آن را با خامه
فرم گرفته می پوشانند .
2. دومین مدل کارامل ماکیاتو فندقی بوده. این نسخه شبیه به ماکیاتو کاراملی است اما به آن سیروپ فندق اضافه
می شود و طعم بسیار خوبی به نوشیدنی می بخشد .
3. مورد سوم ، کارامل ماکیاتوی ابری است که نسخه مطبوعی از نوشیدنی است و روی آن فوم سردی پوشانده شده
است که شبیه ابر است.
اگر به انواع نوشیدنیهای خاص با قهوه علاقه دارید، مقاله طرز تهیه قهوه کن لچه را از دست ندهید.
نسخه های رژیمی کارامل ماکیاتو
1. کارامل ماکیاتو وگان : این نسخه به جای شیر گاو با شیر گیاهی ساخته شده است و به دلیل اینکه شیر گیاهی
عمدتاً از آب تشکیل شده است،کالری کمتر و در عین حال طعم خوبی هم دارد .
2. کارامل ماکیاتو سرد سبک : یکی دیگر از گزینه های سالم این نوشیدنی است که با استفاده از شیر کم چرب تهیه
می شود و یخ نیز به آن اضافه خواهد شد.
این بدان معناست که حدود یک سوم حجم نوشیدنی را آب تشکیل می دهد که باعث کاهش کالری می شود .
اگر می خواهید طرز تهیه آفوگاتو را بدانید بر روی لینک کلیک کنید .
طرز تهیه کارامل ماکیاتو
مواد لازم :
1. 1 فنجان شیر
2. 1 قاشق غذا خوری سیروپ کارامل
3. 1 شات اسپرسو داغ
4. 1 قاشق غذا خوری سیروپ وانیل
دستورالعمل
1. ابندا اسپرسو خود را به وسیله دستگاه دل خواه خود و هم چنین شیر را به وسیله نازل بخار اسپرسو و یا انواع همزن
آماده می کنیم .
2 . سیروپ وانیل را در کف فنجان می ریزیم .
3. شیر را بر روی سیروپ وانیل می ریزیم که البته لازم نیست همه ی شیر به فوم تبدیل شود و مقداری از آن به حالت
مایع باقی بماند بهتر است .
4. سپس قهوه را بر روی شیر اضافه می کنیم .
5 . در مرحله آخر سیروپ کارامل را به نوشیدنی اضافه می کنیم .
نوشیدنی شما آماده است و در عین سادگی بسیار خوش طعم است .
طرز تهیه آیس کارامل ماکیاتو
مواد لازم :
1. 1 قاشق غذاخوری سیروپ وانیل
2. 1/2 فنجان یخ خورد شده
3. 1/3 فنجان شیر سرد
4. 2 شات اسپرسو (یا حدود 1/4 فنجان قهوه)
5. 1 قاشق غذاخوری سیروپ کارامل
دستورالعمل
1. ابتدا سیروپ وانیل را درون فنجان بریزید .
2. تکه های یخ را اضافه کنید تا لیوان تقریباً نیمه پر شود.
3. شیر را به آرامی روی تکه های یخ بریزید.
4. یخ بیشتری اضافه کنید تا تقریباً به بالای فنجان برسد (اگر از درب استفاده کنید مقداری فضا باقی بگذارید تا
سرریز نشود).
5. روی آن را به آرامی اسپرسو بریزید ، سپس کارامل را به طور یکنواخت روی لایه بالایی بریزید.
6. قبل از نوشیدن، نوشیدنی را بچرخانید تا مواد ترکیب شوند .
از نوشیدنی خود لذت ببرید .
دیدگاهتان را بنویسید