فهرست مطالب
سیروپ افرا از مایع یا شیره درختان افرا تهیه می شود. برای تولید شربت افرا دو مرحله اصلی وجود دارد:1. روزنه ای در
درخت افرا ایجاد کنند .
2.شیره ی خارج شده از درخت را در ظرفی ریخته و می جوشانند ، از جوشاندن این شیره یک شربت غلیظ و شیرین بر جای
می ماند که از آن می توان در بسیاری از غذاها را استفاده کرد.
سیروپ نهایی حدود 66 درصد ساکارز است و طعم عسلی مانند دارد. سیروپ افرا را می توان روی غذاهای شیرین یا
شور مانند پنکیک ، وافل و دسر استفاده کرد.
طرز تهیه سیروپ افرا
مواد مورد نیاز
2 فنجان شکر دانه ریز
1 فنجان شکر قهوه ای
1/4 فنجان عسل ، یا شربت ذرت به دلیل طعم و مزه
1 1/2 فنجان آب گرم باید آب داغ اضافه کنید
عصاره افرا 1 قاشق چایخوری برای اینکه طعم افرا قوی تر و بارزتر شود.
1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل عطر و طعم اضافی
طرز تهیه
شکر ، عسل و آب را در یک قابلمه بزرگ با هم ترکیب کرده و روی حرارت متوسط بجوشانید.
سپس حرارت را به متوسط تا پایین تبدیل کنید و به مدت 8-10 دقیقه مرتبا هم بزنید.
از روی حرارت برداشته سپس عصاره ها را اضافه کنیدو اجازه دهید 5 دقیقه بماند. سپس عصاره افرا و عصاره وانیل را با هم
مخلوط کنید. بگذارید تا خنک شود و سپس در شیشه ها قرار دهید.
هنگام تهیه سیروپ افرا خانگی به جای شربت ذرت می توانید از عسل استفاده کنید ،این کار باعث رقیق تر شدن سیروپ
افرا می شود کند. اگر سیروپ غلیظ تری می خواهید ، به جای عسل از شربت ذرت استفاده کنید.
← →
خواص سیروپ افرا
1. با بیماری های التهابی مبارزه می کند
از آنجا که تغذیه شربت افرا آنتی اکسیدان های کاهش دهنده التهاب پلی فنول را تأمین می کند ، برای پیشگیری از بیماری
های خاص مانند آرتروز ، بیماری التهابی روده یا بیماری های قلبی مفید است.
ترکیبات گیاهی شربت افرا استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد.
2. ممکن است به محافظت در برابر سرطان کمک کند
به نظر می رسد سیروپ افرا به دلیل وجود آنتی اکسیدان می تواند سلول ها را از آسیب DNA و جهش محافظت کند.
شما با خرید سیروپ افرا به تنهایی می توانید احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهید ، زیرا این گزینه بسیار ایمن تری
نسبت به گنجاندن مقادیر بالای قند تصفیه شده یا شیرین کننده های مصنوعی در نوشیدنی ها و دسر ها است.
3. به محافظت از سلامت پوست کمک می کند
بسیاری از مردم از شربت افرا به صورت موضعی ، روی پوست خود ،استفاده می کنند.
این مخلوط را می توان با شیر یا ماست ، جو دوسر و عسل خام ترکیب کرد و بر روی پوست گذاشت زیرا مانند یک ماسک
طبیعی عمل کرده ، پوست را آبرسانی می کند و باکتریها و علائم تحریک کننده پوست را کاهش می دهد.
4. جایگزین قند برای هضم بهتر
مصرف مقادیر بالای قند تصفیه شده می تواند موجب اختلالات دستگاه گوارش شود.
در حقیقت ، یکی از بزرگترین اقداماتی که می توانید برای جلوگیری از این اختلالات انجام دهید ، کاهش مصرف قند تصفیه
شده و انتخاب مقادیر کمی شیرین کننده طبیعی است.
شربت افرا برای سالم نگه داشتن دستگاه گوارش ، عاری از مواد شیمیایی است
5. ویتامین ها و مواد معدنی مهم را تأمین می کند
شربت افرا علاوه بر پتاسیم و کلسیم ، در مقادیر نسبتاً بالایی حاوی روی و منگنز است.
روی می تواند به مبارزه با بیماری و بهبود ایمنی کمک کند ، زیرا سطح گلبول های سفید خون شما را بالا نگه می دارد ، و
منگنز نقش مهمی در متابولیسم چربی و کربوهیدرات ، جذب کلسیم ، تنظیم قند خون ، عملکرد مغز و اعصاب دارد.
← →
جایگزین سیروپ افرا
1.عسل
اگر می خواهید از شربت برای پنکیک خود استفاده کنید ، پس عسل بهترین انتخاب شماست. علاوه بر اینکه طعم شیرین
و رنگ خوبی به آن می دهد ، قوام مشابهی با سیروپ افرا اصلی دارد.
هنگام پخت می توانید از آن به عنوان ماده جایگزین نیز استفاده کنید ، به خصوص که بافت یکسانی دارند.هنگام استفاده از
عسل به عنوان جایگزین ، باید از همان مقدار که در دستورالعمل اصلی خواسته شده است استفاده کنید.
2. شکر قهوه ای
شما فقط باید یک فنجان شکر قهوه ای به یک چهارم فنجان آب اضافه کنید. سپس ، نیم قاشق چای خوری عصاره وانیل به
آن اضافه کنید. این به شربت افرا طلایی خانگی شما مزه وانیل ملایم می بخشد.
مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا حل شود. از آوردن آن به حالت آرام بپرهیزید زیرا این امر می تواند بافت
و طعم متفاوتی ببخشد. هم بزنید تا قوام مناسبی بدست آورید. قبل از استفاده حتماً آن را خنک کنید.
3. ملاس
ملاس که از چغندر قند یا نیشکر به دست می آید و از این ماده مانند شکر قهوه ای ، می توانید به عنوان یک شیرین کننده
استفاده کنید.
ملاس محصول جانبی فرآیند قند سازی است ، به همین دلیل طعم شیرینی دارد. به خاطر داشته باشید که ملاس بسیار
تیره است ، بنابراین هنگام استفاده از آن مراقب باشید. ملاس بهترین انتخاب برای دستورالعمل شما می تواند باشد.
منبع: iheartnaptime
عالی
???