قهوه اتیوپی کوچره را با عطر و طعم میوه ای منحصر بفردش بشناسید

قهوه اتیوپی کوچره  در منطق کوچره در اتیوپی تهیه میشود

این قهوه منحصر بفرد  دارای گیلاسهایی است که از حدود 650 مزرعه کوچک مالدار محلی که در برخی از بالاترین ارتفاعات قهوه جهان واقع شده اند ، فرآوری شده است.

قهوه به طور سنتی منبع اصلی درآمد ساکنان کوچره است.

کوچره که در جنوب یرگاچه واقع شده است ، از یک سیستم زیست محیطی بسیار مطلوب برای تولید عربیکا با کیفیت بهره مند است.

مدت هاست که قهوه اتیوپی کوچره از بهترین انواع قهوه جهان شناخته شده است.

قهوه اتیوپی قهوه ای بی نظیر با طعم های برجسته توت سیاه ، آلو ، انگور و نارنج است.

 

قهوه اتیوپی کوچره

 

کوچره

این قهوه ، ایده آل برای اسپرسو ، از منطقه کوچره  ، و در جنوب  یرگاچف و گوجی است.

بانکو  یک ایستگاه شستشو است که در نزدیکی شهر Gedeb در Gedeo واقع شده است.

قهوه های این منطقه مشخصات طعم بسیار متمایزی دارند.

به طور قابل توجهی منطقه کوچک کوچره از مدت ها قبل به عنوان یکی از بهترین منابع تولید قهوه کاملاً شسته شده جنوب اتیوپی شناخته می شده است.

ترکیبی از شرایط ایده آل مانند ارتفاع بسیار زیاد ، خاک اسیدی و غنی از آهن ،  به رشد قهوه اتیوپی کوچره کمک میکند.

بورس کالای اتیوپی به  قهوه  اتیوپی کوچره درجه 1 را می دهد  تا کیفیت  استثنایی این قهوه را از بقیه متمایز کند.

این قهوه دارای مواد معطر گلهای اسطوخودوس شیرین و اسیدیته میوه ای نرم و زردآلو است.

عطر و طعم پیچیده و سرزنده ای از پاپایا و انبه شیرین منجر به رایحه ای سرزنده مانندچای یاسمن  در این قهوه میشود.

آماده سازی قهوه اتیوپی کوچره

قهوه اتیوپی کوچره

 

بانکو از جنوب با گوجی مرز است.

ایستگاه Gotiti گیلاسهای قهوه را از 783 کشاورز با مساحت متوسط ​​2 هکتار جمع آوری می کند.

برداشت قهوه  اتیوپی کوچره  از اوایل ماه نوامبر آغاز میشود.

گیلاس های رسیده به صورت دستی جمع آوری و مرتب می شوند.

تخمیر مرطوب تا 72 ساعت طول میکشد.

تمام قهوه ها در کانال شسته شده و براساس تراکم به آب طبقه بندی شدند.

تراکم پایین (کیفیت پایین) شناور بوده و حذف می شود ، تنها هسته های متراکم  که کیفیت بهتری دارند  به صورت دسته های جداگانه جدا می شوند.

تخمیر با خیساندن در آب شیرین به مدت 2 ساعت انجام می شود.

سپس قهوه ها در لایه هایی به ارتفاع 2 سانتیمتر قرار میگیرند ، به مدت 12-15 ساعت برای محافظت در برابر آفتاب پوشانده شده و در طی 12-15 روز خشک میشوند .

کوچره کجاست؟

قهوه اتیوپی کوچره

کوچره نزدیک روستای چله الکتو در یرگاچف است ، جایی که قهوه  اتیوپی کوچره ما از آنجا آمده است.

اگرچه این قهوه دارای مشخصات کلاسیک طعم یرگاچف است ، اما هر منطقه کوچک در حال رشد ، طعم خاص خود را به قهوه اضافه می کند.

این دانه ها میراث اتیوپی هستند که در 650 مزارع کوچک دامدار در دامنه های شیب دار و بسیار حاصلخیز در فاصله سالهای 1950 تا 2150 مزارع رشد کرده اند .

کشاورزان گیلاس های قهوه خود را برای مرتب سازی ، خرد و تخمیر به مدت 26-48 ساعت آورده و سپس آنها را برای مدت حدود 2 هفته روی تخت ها خشک می کنند تا تقریباً به 12٪ رطوبت برسند.

حدود 85٪ از مردم اتیوپی در روستا زندگی می کنند ، هنوز هم زندگی خود را از طریق  پرورش محصولات معیشتی  میگذرانند.

مشخصات عطر و طعم   قهوه اتیوپی کوچره

 کوچره

کوچره یک قهوه طبیعی اتیوپی ، با طعم  شیرین   و قوی است .

طعم قهوه کوچره تفاوت چندانی با  یرگاچف شسته شده ندارد.

عطر و طعم این قهوه  بسیار  شگفت انگیز است و همچنین احساس سبکی  را به ارمغان می اورد.

قهوه در حدود 1950-2150 متر ارتفاع رشد می کند.

این ارتفاع بهترین شرایط برای رشد قهوه  کوچره میباشد.

در یک فنجان قهوه اتیوپی کوچره  شما ترکیبی از طعم های کاراملی شیرین و تافی  ، و نت هایی از زغال اخته و توت سیاه  را مزه خواهید کرد

 اتویپی بزرگترین تولید کننده قهوه درجهان

 کوچره

قهوه هنوز در جنگل های کوهستانی اتیوپی به صورت وحشی رشد می کند.

کشاورزان اتیوپیایی قهوه را در چهار سیستم مختلف قهوه جنگلی ، قهوه نیمه جنگلی ، قهوه باغی و قهوه مزارع  کشت میکند.

حدود 98٪ قهوه در اتیوپی توسط دهقانان در مزارع کوچک تولید می شود و مهمترین صادرات این کشور است.

اتیوپی سومین تولید کننده بزرگ قهوه در آفریقا است.

در اتیوپی حدود 700000 مالک کوچک قهوه وجود دارد که 54 درصد آنها در مناطق نیمه جنگلی هستند.

قهوه بیش از 10 نسل است که بخشی از سنت های فرهنگی بومی مردم اتیوپی بوده است.

برای اینکه بدانید برترین کشورهای تولید کننده قهوه کدامند؟ این مقاله را بخوانید

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *