قهوه کلمبیا سوپریمو را اگر در یک جمله بخواهیم توضیح دهیم از سرتاسر کلمبیا دانه های با کیفیت با اسکرین (سایز دانه سبز) 18/17 جمع آوری شده و تحت عنوان کلمبیا سوپریمو به فروش می رسد ولی در ادامه با ما همراه باشید که با خصوصیات و نحوی برداشت آشنا شوید.

کشاورزان قهوه خود را تحویل می دهند و آن را بر روی “اندازه” و “نقص” طبقه بندی می کنند. این اتفاق می افتد زیرا اندازه دانه های قهوه (اسکرین دانه سبز) می تواند نشانه ای از طعم باشد. هنگامی که دانه بر حسب اندازه طبقه بندی شدند ، بررسی کیفیت روی تعداد “نقص” یا تعداد خطاهای موجود در دانه های قهوه صورت می گیرد ، که به موجب آن دانه های قهوه به صورت نوری بررسی می شوند. در کلمبیا ، استاندارد سوپریمو بالاترین استانداردی است که می توان به یک قهوه اختصاص داد. بنابراین جای تعجب ندارد که کیفیت کلمبیا سوپریمو خوب است و می توانید آن را در فنجان قهوه خود مزه دار کنید. سوپریمو یکی از بهترین کافه های امروزی است به دلیل داشتن سطح اسیدیته به خوبی ، یک سطح صاف را  فراهم می کند.

منطقه:
مناطق متعدد

در حال رشد ارتفاع:
1200-2000 ماسل

گونه:
کاتورا ، تایپیکا ، بوربن

پردازش:
شسته

طعم:
شکلات ، کارامل ، شیرین ، میوه ای

بادی:
متوسط
اسیدیته
لایت

مقالات مرتبط :همه چیز درباره قهوه کلمبیا 

 

قهوه روست شده


دانه های قهوه سوپریمو کلمبیا از بهترین دانه های کلمبیایی Supremo 18 کلمبیا ، از بالاترین مرتبه دانه در دسته Premium تهیه شده است.

ویژگی های قهوه کلمبیا سوپریمو :

این عطر از کارامل ، نت های میوه ای و شکلات است. ثانیا ، رایحه دارای رایحه مرکبات و عسل با لیمو است. اسیدیته لاریت و متوسط ​​است. یک قهوه واقعاً بی نظیر ، از بهترین ها در جهان. مردم جهان قهوه کلمبیا را بهترین قهوه جهان می دانند. قهوه سوپریمو کلمبیا بسیار متمایز است. این یکی از سبکترین دانه های در خانواده عربیکا است. این قهوه با رست متوسط ​​با داشتن نت های جذاب و دلپذیر از عسل و گیلاس ، یک بدن متعادل ، عطر و طعم جسورانه ، گزینه ای عالی برای هر عاشق قهوه است! کلمبیا سوپریمو برای همه روش های دم آوری ایده آل است و به همین دلیل می توان از آن به عنوان قهوه فیلتر استفاده کرد اما به عنوان اسپرسو نیز بسیار خوشمزه است.

دانه سبز

تفاوت قهوه سوپریمو و اکسلسو :

کلمبیا سوپریمو به بزرگترین اندازه دانه از کلمبیا اشاره دارد. سوپریمو اسکرین 17 یا 18 است و کمی بزرگتر از اکسلسو است. دانه ی سوپریمو و اکسلسو ممکن است در یک زمان از یک درخت جمع آوری شده و بعداً براساس اندازه طبقه بندی شوند ، البته این تنها تفاوت بین آنها نیست. دانه ی اکسلسو همچنین به سبک آماده سازی اروپایی (EP) پردازش می شود ، یک نشان دهنده کیفیت است که تعداد بسیار کمی از نقایص مجاز را می دهد.

مقالات مرتبط : همه چیز راجب قهوه برزیل

مناطق مختلف رشد قهوه در کلمبیا :

کلمبیا سومین تولید کننده قهوه در جهان و بزرگترین تولید کننده عربیکا شسته شده است. این کشور سالانه حدود 12.5 میلیون کیسه صادر می کند – حدود 50 درصد از آن به ایالات متحده و حدود 2 میلیون کیسه در مرزهای خود مصرف می کند. همچنین قهوه در کلمبیا ویژه است – به لطف ابعاد و انواع مختلف زمین ها و ریزگردها – در هر زمان در سال ، بخشی از این کشور قهوه تولید می کند. قهوه کلمبیایی که مورد علاقه مردم در سراسر جهان قرار گرفته است ، تعادل کاملی از شیرینی ، اسیدیته و عطر مغذی دارد. دارای تمام خصوصیات یک فنجان قهوه بینظر است.

گیلاس قهوه کلمبیا کلمبیا دارای 32 بخش (مشابه ایالتها) و 22 منطقه قهوه ساز است. از محبوب ترین مناطق در حال رشد آن که ما آنها را با پایتخت های آنها ذکر کرده ایم:

آنتیواکیو ( Medellin )
سانتاندر ( Bucaramanga )
تولیما (Ibague)
Caldas (Manizales)
دره کائوکا (Cali)
نارینو (Pasto)
کائوکا (Popayán)
هويلا (Neiva)

مناطق به دلیل پروفایل های طعم و مزه عمومی که در نتیجه ابر ، ارتفاع و سایر عوامل ایجاد می شوند ، متمایز می شوند. به عنوان مثال خصوصیات دانه سبز هويلا تمایل به  میوه ای و پیچیده ای با بدن زیادی است . آنتیواکیو به دلیل داشتن یک بدن سبک تر ، بسیاری از نت های مرکبات که اغلب یک لیوان صبحگاهی ترجیحی است را دارا می باشد.

بنر کمپین قهوه

در حالی که قهوه های تولیما به دلیل درخشان بودن ، اسید سیتریک و آنهایی که از سانتاندر هستند اغلب با نت و شکلات و تنباکو در ارتباط هستند.

قهوه کلمبیا سوپریمو (قهوه سبز) :

پخش سانتاندر به دلیل قهوه های طبیعی و سایه ای که در سراسر جنگل ها کشت می شود ، شناخته می شود ، جایی که خاک های غنی آتشفشانی ، دمای متوسط ​​(68-71 درجه فارنهایت) برای رشد عربیکا خاص درجه عالی هستند. Bucaramanga El Gato یک اسکرین واقعی 17/18 کلمبیا سوپریمو  قهوه سبز است که توسط تعاونی قهوه شمال شرقی کلمبیا (Cooperativa Cafetera Del Nororiente Colombiano) برداشت ، پردازش شده است. در فنجان با یک بدن زیبا و متوسط ​​با احساس کمی خامه دهان ، اسیدیته جسورانه و نت های پرتقال شیرین ، بادام کمی مغذی و وانیل شیرین در انتهای آن می درخشد. این قهوه کمی ظریف تر است ، بنابراین مراقب باشید که آن را نسوزانید. طعم یاد ها : بدن متوسط ​​​با احساس کمی خامه در دهان ، اسیدیته جسورانه ، نت های پرتقال شیرین ، بادام مغذی کمی و وانیل شیرین.

گیلاس قهوه

منبع:

www.coffeebeancorral.com

www.volcanicacoffee.com

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *