سیروپ کارامل چیست؟ طرز تهیه سیروپ کارامل

 

سیروپ کارامل  یک نوع شربت است. نوعی که می توانید روی پنکیک و نان تست  بریزید. یا می توانید برای یک لاته کارامل

عالی به قهوه یا چای مورد علاقه خود اضافه کنید. همچنین می توانید هنگام تهیه کوکتل  نیز از آن استفاده

داشته باشید. تهیه این سیروپ در خانه آسان می باشد و فقط نیاز به موارد محدودی دارد.

ما در این مقاله سعی کرده ایم به شما طرز تهیه این سیروپ ، کاربردهایی که دارد و کالری که با هر بار خوردن این

سیروپ در نوشیدنی ها ، دسر ها ،کوکتل ها  و … به دست می آورید را توضیح دهیم.

کاربرد سیروپ کارامل :

اگرچه بیشترین استفاده از سیروپ کارامل به عنوان شیرین کننده قهوه است ، اما شما با خرید سیروپ کارامل

می توانید با خیال راحت و بدون نگرانی در انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها نیز از آن استفاده کنید.

به عنوان مثال،این یک شیرین کننده خارق العاده برای چای ها و یک ماده اصلی در کوکتل ها است.

همچنین می تواند یک شیرینی غنی به نوشیدنی های گرم یا سرد اضافه کرده یا یک بستنی یا میلک شیک را

خوشمزه کند .

این شربت همچنین می تواند به عنوان یک جایگزین برای شربت افرا در صبحانه مورد علاقه شما باشد.

 

سیروپ کارامل مونین

سیروپ کارامل طبیعی


 


طرز تهیه سیروپ کارامل:

به طور شگفت انگیزی تهیه سیروپ کارامل از ابتدا آسان است ، فقط خواستار شکر ، آب ، طعم دهنده یا عصاره وانیل

است  و تهیه آن کمتر از 20 دقیقه طول می کشد.

این دستورالعمل سیروپ  با شکر دانه ریز سفید یا خام به خوبی درست می شود .

شکر خام شربت تیره تری با طعم غنی تر ایجاد می کند ، در حالی که شکر سفید طعم نرم و شربت طلایی تولید می کند.

به طور کلی ، شکر در ساخت کارامل به حرارت زیاد احتیاج دارد ولی باید به این نکته هم توجه کنید که  به راحتی هم

ممکن است  بسوزد.

با این حال ، هنگام تهیه باید در زمان احتیاج به مقدار لازم به آن آب اضافه کرد تا سیروپ کارامل عالی را به شما ارائه

دهد .

مواد مورد نیاز:

1 فنجان شکر دانه ریز یا سفید
1/2 فنجان آب ، تقسیم شده
1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل

طرز تهیه سیروپ کارامل:.

1 در یک قابلمه کوچک و روی حرارت کم ، شکر و 1/4 فنجان آب را مخلوط کنید.

2  8 تا 10 دقیقه مرتب هم بزنید تا شکر حل شود.

3 حرارت را روی متوسط بگذارید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 3 دقیقه بجوشانید.

4 از روی حرارت بردارید. 1/4 فنجان آب باقیمانده را در یک جریان آهسته اضافه کنید و مرتباً هم بزنید.

5 عصاره وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

6 در آخر بگذارید سیروپ کاملاً خنک شود ، سپس آن را به ظرف در بسته منتقل کرده و تا دو هفته در یخچال نگهداری

کنید. شما می توانید از سیروپ کارامل در نوشیدنی ها یا در غذا ها استفاده کنید و لذت ببرید.

طعم دهنده کاراملی

طعم دهنده کاراملی مونین


 


نکات مهم در تهیه سیروپ کارامل:

با خنک شدن  ، سیروپ کارامل کمی غلیظ می شود. و به قوام شربت افرا می رسد . بنابراین نگران پختن شربت برای

غلظت بیشتر نباشید زیرا خطر سوزاندن آن وجود دارد.

اگر در حین خنک شدن یک لایه نازک در بالای شربت ایجاد شد ، کافی است آن را با قاشق از آن جدا کنید.

برای داشتن سیروپ رقیق تر ، بعد از جوشاندن آن، 1/2 فنجان آب اضافه کنید.

طعم دهنده کاراملی

طعم دهنده کاراملی مناسب برای کافه ها


 


کالری سیروپ کارامل:

این سیروپ – (1 میلی لیتر) حاوی 0 گرم قند ، 0 گرم پروتئین ، 0 گرم چربی ، 0 گرم فیبر و 800 میلی گرم کربوهیدرات

است .

3.3 کیلوکالری در آن وجود دارد که می تواند با 24.2 ثانیه دویدن آهسته ، 28.3 ثانیه دوچرخه سواری ، 31.3 ثانیه

شنا ، 34.9 ثانیه پیاده روی بسوزد .

 

منبع: clickamericana

thespruceeats

 

اشتراک‌گذاری

یک نظر

  1. Unknown پاسخ

    ۴ دفعه درست کردم هر ۴ بار سفت شد و شکرک زد ۱ کیلو شکر حروم کردم خب چرا اینجوری میشه؟؟؟??

    1. نسترن محمدی نویسنده پاسخ

      دوست عزیز برای جلوگیری از شکرک زدن سیروپ حتما چند نکته را در نظر داشته باشید:

      1_ نسبت شکر به آب به هیچ وجه نباید بیشتر از اندازه شود.
      2_لطفا دقت کنید، محلول به دمایی رسیده باشد که شکر کاملا در آن حل شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *