انتخاب بهترین مدل اسپرسو ساز

 

انتخاب بهترین مدل اسپرسو ساز برای کافه یا رستوران  برای شما می تواند کاری  سخت باشد.

با وجود ماشین های مختلف موجود در بازار، چگونه می دانید کدام ویژگی برای شما مناسب است؟

چقدر باید هزینه کنید؟ آیا باید عملکرد یا سبک را در اولویت قرار دهید؟

 

در بهترین مدل اسپرسو ساز به دنبال چه چیزی باشید

بهترین مدل اسپرسوساز

مهم‌ترین عواملی که هنگام انتخاب بهترین مدل اسپرسو ساز باید در نظر گرفته شوند.

  • اتوماسیون
  • سبک
  • قابلیت اطمینان و خدمات
  • هزینه
  • ظرفیت

دو نوع اصلی اسپرسوساز تجاری

ماشین تبادل حرارتی

یک دستگاه مبدل حرارتی همانطور که از نام آن پیداست، آبی که از مبدل حرارتی عبور می کند توسط دمای بالای دیگ بخار گرم می شود.

این آب سپس به هدگروپ می رود و برای دم کردن قهوه استفاده می شود.

دستگاه مبادله حرارتی برای رستوران‌ها، دفاتر یا کافه‌های کوچک‌تر که در آن‌ها قهوه‌سازی در طول روز ثابت است، به‌جای شلوغی‌ها مناسب است

ماشین‌های مبدل حرارتی نیز از نظر اندازه کوچک‌تر هستند.

زیرا فقط باید یک دیگ بخار را در خود جای دهند، بنابراین وقتی فضا کم است، بهترین مدل اسپرسو ساز هستند.

مولتی دیگ ماشین

یک دستگاه مولتی بویلر حداقل دو دیگ دارد.

یک دیگ بزرگ در دمای بالاتر برای تولید بخار و یکی در دمای پایین تر برای دم کردن قهوه (برخی از ماشین ها حتی یک دیگ بخار جداگانه برای هر سر گروه دارند).

مزیت دستگاه مولتی بویلر این است که شما کنترل مستقیمی بر دمای آب مصرفی برای دم کردن قهوه دارید.

این نوع ماشین همچنین می تواند دمای پایدارتری داشته باشد زیرا دمای سر گروه تحت تأثیر دمای دیگ بخار قرار نمی گیرد.

این منجر به تولید  طعم ثابت تری در فنجان می شود.

قدرت بهترین مدل اسپرسو ساز

بهترین مدل اسپرسوساز

اسپرسو-ساز-مباشی

یکی از مواردی که باید هنگام انتخاب بهترین مدل اسپرسو ساز به خاطر بسپارید، نیاز به برق است

هرچه عملکردها و ویژگی های دستگاه بیشتر باشد، دستگاه به قدرت بیشتری نیاز دارد.

یک دستگاه تبادل حرارت معمولاً بسته به تعداد گروه ها بین 15-25 آمپر متغیر است،

در حالی که یک دیگ مولتی می تواند تا 40 آمپر نیاز داشته باشد.

هدگروپ  بهترین مدل اسپرسوساز

هدگروپ

تصمیم بزرگ دیگر  در انتخاب بهترین مدل اسپرسو ساز این است که به چه تعداد سر گروه نیاز دارید

رایج‌ترین انتخاب‌ها دستگاه‌های ۲ یا ۳ گروهی هستند زیرا این دستگاه‌ها برای اکثر مشاغل مناسب هستند.

به عنوان یک قاعده کلی، یک دستگاه 2 گروهی تا 20 کیلوگرم در هفته قهوه درست می کند.

بیش از 20 کیلوگرم قهوه در هفته جایی است که ما به طور کلی یک دستگاه اسپرسوساز 3 گروهی را توصیه می کنیم که می تواند حجم آن را تا 100 کیلوگرم در هفته مدیریت کند.

سر گروه دستگاه اسپرسوساز بسته به اندازه فنجان شما، هر “گروه” در دستگاه اسپرسوساز می تواند 2 قهوه کوچک یا 1 قهوه بزرگ را در یک زمان دم کند.

اتوماسیون گردش کار

تایمر شات، ترازو، حجم سنجی، نسبت دم کردن خودکار، اهرم – اینها برخی از کلماتی هستند که هنگام صحبت در مورد بهترین مدل اسپرسو ساز خواهید شنید.

چنین ویژگی هایی عالی هستند، اگر واقعاً از آنها استفاده کنید.

این یک تجارت است و هدف در اینجا بهبود کیفیت، ثبات و کارایی است.

حجم در بهترین مدل اسپرسوساز باید چگونه باشد؟

ابتدایی ترین شکل اتوماسیون چیزی است که به عنوان “حجمی” شناخته می شود –

این پدهای لمسی قابل برنامه ریزی هستند که در اکثر دستگاه ها یافت می شوند و به شما امکان می دهند دوزهای مختلفی را برای هر یک از اندازه های مختلف قهوه خود تنظیم کنید.

این توسط یک فلومتر کنترل می شود که هر بار که دکمه را فشار می دهید، حجم مشخصی از آب را تحویل می دهد.

تایمر حجمی اسپرسو کنترل های حجمی پایه و تایمر شات ابزارهای ساده اما موثر کنترل کیفیت هستند.

ویژگی های دیگر بهترین مدل اسپرسو ساز

دستگاه اسپرسو

  • چرخه های تمیز کردن خودکار و حالت شب (همچنین به عنوان حالت سازگار با محیط زیست نیز شناخته می شود)
  • برخی از ویژگی های مفید دیگری هستند که می توانند با کاهش نیروی کار و برق به ترتیب در زمان و هزینه شما صرفه جویی کنند.
  • حالت شب به طور خودکار دمای دیگ بخار را در خلال فواصل طولانی در سرویس (مانند شبانه) کاهش می دهد، که باعث صرفه جویی در مصرف برق در زمانی که دستگاه بیکار است.
  • همچنین به این معنی است که در صبح، دستگاه بسیار سریعتر گرم می شود زیرا از سرما کاملاً گرم نمی شود.
  • در نظر گرفتن ارگونومی نیز مهم است.
  • قرار است ساعت‌ها پشت ماشین‌ها بایستید، بنابراین می‌خواهید راحت و آسان باشد و تا حد امکان به بدن شما فشار وارد کند.
  • ویژگی‌هایی مانند فشار/ یا اهرم‌های بخار یک چهارم چرخش، به جای دستگیره‌های چرخشی سنتی یک مزیت محسوب می‌شوند، زیرا به معنای فشار کمتر مچ دست هنگام بخارپز کردن شیر است.

ویژگی های تاثیر گذار دستگاه اسپرسو ساز لامارزوکو و مدل های آن

سبک بهترین مدل اسپرسو ساز

ما می توانیم در مورد پایداری دما و نسبت دم کردن در طول روز صحبت کنیم، اما سبک و استایل دستگاه چگونه به نظر می رسد؟

این روزها، بسیاری از کافه‌ها انتخاب می‌کنند تا پنل‌های دستگاه اسپرسوساز خود را سفارشی کنند تا به دستگاه کلاسیک خود تغییری منحصر به فرد ببخشند.

اکثر پانل های دستگاه را می توان به راحتی جدا کرد و به شما این امکان را می دهد که آنها را در اسپری رنگ یا پوشش پودری محلی خود بیاورید و آنها را به هر رنگی که می خواهید رنگ آمیزی کنید.

یکی دیگر از گزینه های مقرون به صرفه، بسته بندی وینیل است که به شما امکان می دهد یک تصویر را به جای یک رنگ ثابت، روی پانل دستگاه اعمال کنید.

 

قابلیت اطمینان و خدمات

سرویس چیزی است که اغلب هنگام تصمیم گیری در مورد بهترین مدل اسپرسو ساز نادیده گرفته می شود.

مهم نیست که دستگاه چقدر گران است، در مرحله ای نیاز به تعمیر دارد.

مانند ماشین خود به آن فکر کنید. تقریباً هر 6 ماه یک بار به یک سرویس عمومی نیاز دارد،

جایی که قطعاتی مانند م گروه، واشر و صفحه نیاز به تعویض دارند.

همچنین، هر 1-2 سال یکبار به سرویس اصلی نیاز دارد که در آن قطعات داخلی بررسی، تمیز و قطعات تعویض شوند.

با ویژگی های ماشین اسپرسوساز و اصطلاحات آن آشنا شوید

اهمیت کیفیت اب در بهترین مدل اسپرسو ساز

کیفیت آب یک عامل حیاتی برای قابلیت اطمینان دستگاه و طعم قهوه شما است.

در برخی ، تنها چیزی که نیاز است یک فیلتر کربن ساده است.

تنها راه برای اطمینان از آزمایش آب است.

تعمیرات تعمیرات دستگاه قهوه ساز اسپرسوساز تجاری بیشتر شبیه ماشین است تا توستر. اگر به طور منظم نگهداری نشود، شما را  از تهیه یک اسپرسوی خوش طعم ناامید می کند.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *