توضیحات
جذوه قهوه ترک دسته لاله 3 کاپ : جذوه قهوه ترک دسته لاله 3 کاپ برای دم آوری قهوه ترک طراحی شده است و برای تهیه 3 فنجان قهوه ترک (3 کاپ) مناسب می باشد، جنس آن از روی و مس خالص بوده و دسته بلند و لاله شکل آن مانع از انتقال گرما به دست می گردد.
جذوه قهوه ترک دسته لاله ۳ کاپ :
جذوه قهوه ترک دسته لاله ۳ کاپ برای دم آوری قهوه ترک طراحی شده است و برای تهیه ۳ فنجان قهوه ترک (۳ کاپ) بسیار مناسب می باشد ، جنس آن از روی و مس خالص بوده و دسته بلند و لاله شکل آن مانع از انتقال گرما به دست می گردد. این جذوه قهوه ترک دسته لاله ۳ کاپ محصولی که از فلزات روی و مس و قلع تشکیل شده است که بدنه آن چکش کاری داشته که به زیبایی آن افزوده است.
برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت بالا از ویژگی های این محصول می باشد.
جذوه قهوه ترک مسی هنوز هم بهترین روش برای دم کردن قهوه ترک (ایبریک کافی) است چون یکنواخت داغ می شود و انتقال گرما سریع تر انجام می شود. به همین دلیل پیشنهاد می شود هنگام درست کردن قهوه حرارت, کم تا متوسط باشد. جهت جلوگیری از اکسید شدن داخل ظروف مسی قلع اندود می شود.
با خرید این محصول با کیفیت می توانید با بالا بردن بهره وری فرآیند تهیه, بهترین عملکرد خود را ارائه دهید.
مشخصات محصول :
جذوه قهوه ترک دسته لاله ۳ کاپ
ظرفیت :
۳ کاپ
جنس :
_ روی و مس خالص
سایر مشخصات :
_کیفیت ساخت بالا
_طراحی زیبا
_مقاوم
_ با دوام
_قیمت مناسب
_کارایی عالی
_ استاندارد
_ قابلیت استفاده آسان
_ دم آوری راحت
مناسب :
برای دم آوری قهوه ترک
طرز تهیه قهوه ترک :
جذوه قهوه ترک دسته لاله ۳ کاپ
به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری پودر قهوه و کمی بیشتر از یک فنجان (به این دلیل که بخشی از آب بخار میشود) آب سرد، درون قهوه جوش بریزید. در انتها باید هرفنجان قهوه تان چیزی حدود ۸۰ تا ۱۲۰ میلی لیتر (یا همان گرم) باشد. منظور از آب سرد این نیست که آب را از یخچال بردارید، همان آب خنک داخل لوله آب کافیست. می توانید با ترازوی آشپزخانه وزن نوشیدنی را کنترل نمایید. اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را نیز در همین مرحله به قهوه اضافه کنید (بهتر است شیر را پس از آماده شده قهوه به آن اضافه کنید) پس از افزودن قهوه و شکر و ترکیب آن با آب، حسابی آنها را مخلوط کنید تا قهوه به صورت کلوخ داخل قهوه جوش نماند.
این کار به تشکیل فوم روی قهوه شما نیز کمک می کند. قهوه جوش را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. زمانی که قهوه جوش را روی شعله گاز گذاشتید، دیگر نه آن را تکان دهید و نه هم بزنید. پس از دقایقی (۳ تا ۴ دقیقه) قهوه شروع به بالا آمدن می کند. زمانی که حرکت قهوه به سمت بالا را مشاهده کردید،اجازه دهید مقداری به سمت بالا حرکت کند. مثلا تا دهانه ایبریک و سپس آن را از روی شعله بردارید، می توانید قهوه را در فنجان بریزید و میل کنید.
کالری قهوه ترک :
در خصوص میزان کالری قهوه ترک البته بدون شکر و حجم ۱۲۰ میلی لیتر حدود ۲ کالری است که با افزودن شکر این مقدار تا ۱۸ کالری افزایش خواهد داشت.
میزان کافئین :
با توجه به روش دم آوری قهوه ترک، درگیر بودن قهوه و آب و میزان برشتگی، همچنین روبوستا بودن دانه های تشکیل دهنده قهوه ترک این قهوه بیشترین کافئین را در میان قهوه ها دارد.
فوت و فن و نحوه سرو کردن قهوه ترک :
فوم را با قاشق داخل فنجان بریزید و سپس قهوه را نیز به آرامی در فنجان ریخته و سرو کنید. قهوه تان را با یک لیوان آب سرد سرو کنید و آب را قبل از آن بنوشید تا دهانتان تازه شود که بتوانید بیشتر طعم خوب قهوه تان را بچشید. پس از هر بار دم کردن قهوه به عطر و بو و رنگ آن در فنجان توجه کنید تا احساس خوب قهوه ای که خودتان دم کرده اید به شما منتقل شود همچنین احساس تان در خصوص قهوه نوشی تقویت می شود. پس از تهیه کمی صبر کنید تا لرد قهوه ته نشین شود و سپس در فنجان بریزید.
چند نکته کوتاه پیرامون تهیه قهوه ترک :
برای داشتن قهوه ای با کیفیت بیشتر، از قهوه های تازه برشته و تازه آسیاب شده استفاده کنید. برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد. این موضوع در طعم نهایی تاثیر گذار است. بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا از جنس مس)، استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیرداغ کن است و باعث تشکیل بهتر فوم روی قهوه می شود. قهوه ترک به دلیل میزان برشتگی روشن، ریز آسیاب شدن دانه ها، درگیری زیاد آب و قهوه از کافئین بیشتری برخوردار است. برای تهیه قهوه ترک با ایبریک بهتر است ابزارتان را متناسب با تعداد نفراتی که معمولا قهوه می نوشید، خریداری کنید.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.