راهکارهایی برای موفقیت کافه رستوران

 

کافه رستوران مکانی است که علاوه بر غذا، چای و قهوه، و مانند آن هم عرضه می شود . فضای آن چیزی بین رستورانی

کوچک اما رسمی و کافه ای صمیمانه است. در منوی آن انواع غذا ها ی گرم و سرد، نوشیدنی های گرم و سرد و انواع

دسر ها یافت می شود. دکوراسیون کافه رستوران شبیه به رستوران است.

 

کافه رستوران

فضای داخلی کافه رستوران

عوامل موفقیت یک کافه رستوران چیست؟

 

  ساخت هویت برای کافه رستوران  :

برای ساخت هویتی مناسب  شما نیازمند غذا و منوی سایت خوب هستید غذا و منوی سایت می توانند آنقدر

تاثیرگذار باشند که هر گاه  در جمعی صحبت از غذای خاصی شد مشتریان غذای رستوران شما را به یاد بیاورند

  تبلیغات :

همه چیز یک طرف و تبلیغات در طرف دیگر . یادتان باشد کافه  رستوران شما زمانی به چشم می آید که شما در رسانه

های اجتماعی تبلیغاتی را انجام دهید .

  منوی کافه رستوران :

برای اینکه شما بتوانید مشتری ها را مشتاق نگه دارید باید منوی رستوران خود را مرتبا به روز کنید این باعث می شود

که مشتری ها از غذاهای رستوران شما خسته نشوند

  محیط کافه :

محیط کافه اولین چیزی است که توجه مشتری را بعد از ورود به کافه جلب می کند پس باید در طراحی آن دقت کنید

استفاده از رنگ ها و طرح هایی که حس خوبی را منتقل می کنند می تواند تاثیر گذار باشد.

محیط کافه رستوران

محیط زیبای یک کافه رستوران

چه شرکت هایی تجهیزات یک کافه رستوران را تامین می کنند؟

شرکت های  زیادی تامین کننده تجهیزات یک رستوران هستند اما قبل از هر چیز شناخت برندها در خرید تجهیزات بسیار

مهم است. برای مثال :کباب زن صنعتی را می توانید از پویان صنعت ، کباب پز تابشی را  از تابش استیلا یا دما گستر و

سیخ شور را هم از آرمان مهام تهیه کنید.

لوازم مورد نیاز آشپزخانه صنعتی یک کافه رستوران چه چیزهایی است؟

 تجهیزات پخت : 

تجهیزات پخت یکی از مهم ترین  تجهیزات آشپزخانه صنعتی است که می توانیم از آن در کافه رستوران خود استفاده کنیم.

برای مثال اجاق گاز شعله فردار  و کباب پز تابشی دو مورد از تجهیزات پخت می باشند اما باید دقت داشته باشیم که هر

کداماز تجهیزات به شکل های گوناگون و با کارایی متفاوتی تولید می شوند.

تجهیزات آماده سازی :

از دیگر موارد تجهیزات تاثیر گذار در یک آشپزخانه صنعتی تجهیزات آماده سازی می باشد توموس ،چرخ گوشت و… از جمله

تجهیزات مربوط به آماده سازی هستند که شما پیش از پخت غذا از آن ها استفاده می کنید . اگر شما فقط تمایل به خرید

تعدادی از این تجهیزات را دارید، از کارشناسان فروش تجهیزات می توانید کمک بگیرید تا شما را در خرید این تجهیزات

راهنمایی بکنند .

 تجهیزات سرو :

تجهیزات سرو تجهیزاتی هستند که دائما مورد استفاده قرار می گیرند و از آنجایی که دائما استفاده می شوند باید جنس آن

ها از بهترین جنس موجود در بازار باشد نمونه ای از این تجهیزات سرو را می توان آبچکان ها و انواع سینک صنعتی نام برد.

 تجهیزات شست و شو :

یکی از کاربردی ترین تجهیزات شست و شو ماشین ظرفشویی صنعتی است که دارای محفظه حرارت گرما می باشد و کار

شست و شوی ظروف را آسان تر کرده است.

ماشین ظرفشویی صنعتی

ماشین ظرفشویی صنعتی

تجهیزات برودتی :

یخچال نمونه ای از تجهیزات برودتی در آشپزخانه ها بوده و برای هر رستورانی نیاز است و بخشی از مواد اولیه و

سفارشات باید در یخچال قرار بگیرد . از این تجهیزات برای طول عمر بیشتر مواد غذایی استفاده می شود.

تجهیزات حمل و نقل:

تجهزات حمل ونقل آخرین وسیله ای است که برای آشپزخانه صنعتی می توانید در نظر بگیرید از این تجهیزات زمان سرو

کردن غذا استفاده می شود .ئبرای مثال :یکی از تجهیزات حمل و نقل ترولی حمل بار می باشد باید دقت داشته باشید

هنگام خرید چنین تجهیزاتی زیبا ترین را انتخاب کنید زیرا که این تجهیزات را مشتریان مشاهده می کنند.

گاری حمل دیگ

ترولی حمل دیگ

 

 

منبع : medium.com

www.cueread.com

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *