انواع مدل های برتر آسیاب قهوه مارکیبار که هر باریستایی باید بشناسد

آسیاب قهوه مارکیبار  ساخت اسپانیا است و با طراحی، توسعه و همچنین نوآوری هایی که در آن به کار رفته شده

توانسته بسیاری از نیاز های باریستاها را پاسخگو باشد.

محصولات این برند با دیسپنسر هایی داخلی امکان بهره وری بالا را فراهم می‌کنند و همچنین با ویژگی‌های دیگری نیز مانند

تغییر سریع  حالت کار میزان تطبیق پذیری بیشتری را به باریستا می‌دهند.

این دستگاه با نوآوری هایی مانند سیستم شناسایی پرتافیلتر، محفظه آسیاب مستقل، طرح های قابل تنظیم و مدیریت

آسیاب آنلاین به وسیله ای بی نظیر تبدیل شده است.

همه این موارد باعث شده که ما در محتوا زیر به بررسی انواع مدل های این برند بپردازیم و خصوصیات هر کدام را به صورت

جداگانه شرح دهیم.

آسیاب قهوه مارکیبار مدل ایزاگاتی

این دستگاه دارای یک هاپر شفاف و مدرن است که از مواد باکیفیتی ساخته شده، این هاپر 1.500گرم دانه قهوه را

می تواند در خود جای دهد.

آسیاب قهوه مارکیبار دارای یک صفحه نمایش الفبایی و عددی نیز می باشد و به صورت لمسی کار می کند.

از مزیت های این دستگاه می توان به قابلیت برنامه ریزی و تنظیم این دستگاه به طور مستقل و بر حسب تقاضا اشاره کرد.

وجود محفظه قهوه مستقل از موتور دستگاه باعث می شود که آسیبی به طعم و عطر دانه‌های قهوه در زمان

آسیاب کردن وارد نشود.

مارکیبار مدل ایزاگاتی دارای حسگر هوشمند پرتافیلتر نیز می باشد. بنابراین دستگاه را می توان به راحتی برای سینگل

یا دابل قهوه آماده کرد.

امکانات
> مانع از هدر رفتن پودر قهوه
>گزینه باریستا
>مدیریت آنلاین (اختیاری)
>حداکثر عملکرد برای ساعات شلوغی
>تغییر سریع بین PRE-GROUND و ON DEMAND
>دو سیستم ارتباطی کاربر و آسیاب
>سیستم قفل دسته دو طرفه،
>کنترل نقطه سنگ زنی با دقت بالا
>محفظه سنگ زنی جدا شده و تهویه هوشمند


← برای خواندن مقاله در مورد گرایندر باراتزا  اینجا کلیک کنید. →


آسیاب قهوه مارکیبار مدل ASPE

مارکیبار مدل ASPE به صورت اتوماتیک طراحی شده و به به باریستاها و دوستداران قهوه کمک می کند که به سه حالت

مختلف، یعنی حالت باریستا، تازه و سریع آسیاب کنند.

در حالت باریستا کافیست که باریستا،  یک کلید را فشار دهد با این کار می تواند یک فنجان قهوه را مطابق با سلیقه مشتری آماده کند.

در حالت تازه زمانی که باریستا بخواهد یک یا دو قهوه آماده کند دانه های قهوه آسیاب می شوند.

در حالت سریع که حداکثر عملکرد را برای زمان شلوغی کافه‌ها دارد باریستا به اندازه یک یا دو دوز قهوه، که در آسیاب از قبل موجود بوده را درخواست می کند و فوراً به او تحویل داده می شود.

مارکیبار مدل ASPE دارای یک کلید حالت کار نیز می باشد که که حالت کاردستگاه را از دستی به خودکار تغییر می‌دهد.

امکانات

>مدیریت آنلاین (اختیاری)
>سریعتر فشرده تر ضایعات کمتر
>حداکثر عملکرد برای ساعات شلوغی
>حداکثر تازگی قهوه تازه آسیاب شده.
>حالت های کار
>سوئیچ حالت کار


← برای خواندن مقاله در مورد آسیاب مالکونیگ اینجا کلیک کنید. →


آسیاب قهوه مارکیبار مدل ORHI

آسیاب قهوه مارکیبار مدل ORHI یک آسیاب حرفه ای است و عملکرد بالا را در زمانی که حجم سفارشات بالا است تضمین کند .

این دستگاه اجازه می‌دهد که ریزدانه ها روی پرتافیلتر در زمان استخراج قهوه به خوبی توضیع شوند همچنین به کاربر این

امکان را می‌دهد که به سرعت بین ۲ سیستم مختلف جابجا شود.

کاربر و یا باریستا به‌راحتی می‌تواند وضعیت محفظه آسیاب و همچنین حالت کار این دستگاه را با کمک صفحه نمایش

گرافیکی یا الفبایی که این دستگاه دارد ببینید و یا آن را آنگونه که می خواهد تنظیم کند.

مارکیبار مدل ORHI پودر قهوه را به صورت فشرده در پورتافیلتر خالی می کند،زمان آماده سازی قهوه راه کاهش می‌دهند

و از هدر رفتن آن جلوگیری می نماید.

با این دستگاه کاربر یا باریستا می‌تواند به راحتی از راه دور، آسیاب را مدیریت کند و اطلاعاتی که نیاز دارد را از طریق رایانه

تبلت و تلفن هوشمند به دست بیاورد.

>مدیریت آنلاین (اختیاری)
>سریعتر فشرده تر ضایعات کمتر.
>حالت های کار
>استخراج همگن قهوه
>تغییر سریع بین PRE-GROUND و ON DEMAND


← برای خواندن مقاله در مورد گرایندر مازر اینجا کلیک کنید. →


آسیاب قهوه مارکیبار مدل QUIMBOA

آسیاب قهوه مارکیبار مدل QUIMBOA آسیاب قهوه اتوماتیک می باشد و قهوه را همیشه به شکل تازه آسیاب می کند.

طراحی فشرده، مستحکم و قابل اعتماد و همچنین امکان سفارشی سازی کیمبوا آن را به ابزاری ایده‌آل برای باریستا تبدیل

کرده است.

موتور این دستگاه کارایی بالایی از خود نشان داده و دقیق قابل اعتماد طراحی شده است . این موتور پایداری نقطه آسیاب

در سرعت های مختلف و تکرار پذیری دوزها را، تضمین می نماید.

آسیاب برقی مارکیبار مدل QUIMBOA در دو نوع مختلف موجود است.

کلاس A که همراه با سیستم تشخیص فیلتر اتوماتیکی تک و دوگانه برای برای به حداقل رساندن خطاها ساخته شده و

کلاس B که به افراد اجازه می دهد یک یا دو نوع قهوه را به صورت دستی انتخاب کنند.

این دستگاه همانند دیگر محصولات این برند دارای دو حالت کار می باشد .

یک حالت این دستگاه آندیمند است که تازگی قهوه آسیاب شده را تضمین می کند و فقط زمانی که باریستا احتیاج داشته

باشد  دانه های قهوه آسیاب می شوند.

حالت دیگر این دستگاه به شکل پیش زمین است و برای ساعاتی مناسب می باشد که حجم سفارش بسیار بالا است در

این حالت یک یا دو دوز قهوه در دستگاه آسیاب موجود می باشد و هنگامی که فرد نیاز داشته باشد، ذستگاه آن را تحویل

می‌دهد.

از ویژگی های دیگر این دستگاه می توان به ویژگی های مانند ارائه قهوه آسیاب شده به صورت فشرده و همچنین مدیریت

آنلاین این دستگاه از راه دور اشاره کرد که به جلوگیری از هدر رفتن زمان کمک می کند.

>مدیریت آنلاین (اختیاری)
>سریعتر فشرده تر ضایعات کمتر.
>حالت های کار
>اتوماتیک و دستی
>استخراج همگن قهوه
>محفظه موتور و سنگ زنی


← برای خواندن مقاله در مورد گرایندر کاسیادو اینجا کلیک کنید. →


آسیاب قهوه مارکیبار مدل IZAGA W

این دستگاه توانایی تشخیص هاپر خالی را دارد و همچنین می تواند مقادیر قهوه را به شکل بهینه مدیریت کند.

فناوری های نوآورانه ایزاگی w امکان بدست آوردن دوز ثابت قهوه را در شرایط مختلف بدون تنظیم باریستا فراهم می آورد.

محفظه آسیاب قهوه مارکیبار مدل IZAGA W به صورت جدا می باشد و دارای تهویه هوشمند است. این ویژگی به

باریستا کمک می کند که دانه های قهوه تحت تاثیر حرارت و گرما آسیب نبیند و طعم و عطر خود را از دست ندهند.

مارکیبار مدل IZAGA W را می شود برای آسیاب کردن دانه های قهوه به شکل ریز تا درشت تنظیم کرد.

از ویژگی های دیگر این دستگاه امکان جابه جا شدن بین دو حالت مختلف آسیاب کردن است یعنی حالت PRE-GROUND و ON DEMAND .

حالت On Pre-Ground IZAGA W،  در این حالت  1 یا 2 دوز قهوه  از قبل در  آسیاب موجود است و هنگامی که

پورتافیلتر آن را درخواست می کند، دوز فورا تحویل داده می شود.

در حالت On Demand IZAGA W، قهوه در همان لحظه ای که باریستا درخواست می کند، آسیاب می شود.

آسیاب قهوه مارکیبار با مدل IZAGA W را به راحتی می‌توان از راه دور و به شکل آنلاین بررسی کرد.

این ویژگی به هر بار باریستایی کمک می‌کند که اطلاعات مورد نیاز در مورد آسیاب قهوه را در هر مکانی که هست از طریق

رایانه تبلت و تلفن هوشمند مدیریت کند.

>حداقل تنظیم مورد نیاز است
>محفظه سنگ زنی جدا شده و تهویه هوشمند
>کنترل نقطه سنگ زنی با دقت بالا
>سیستم تغییر حالت کار سریع
>سریعتر فشرده تر ضایعات کمتر.
>مدیریت آنلاین (اختیاری)
>گزینه باریستا

 

 

 

 

 

منبع: https://markibar.com/en/home/

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *