فهرست مطالب
گرچه در زمان خرید دستگاه اسپرسو ساز صنعتی، دانستن اینکه هر دستگاه اسپرسو سازی چه ویژگی ها و مزایای را می تواند برای هر فرد داشته باشد کمی سخت باشد.
اما شما می توانید با جواب دادن به این چند سوال کلیدی مانند اینکه بودجه تان چقدر است؟ چه نوشیدنی هایی را ترجیح
می دهید با دستگاه اسپرسو ساز آماده کنید؟
در یک روز، چند نوشیدنی را، ممکن است درست کنید؟ آیا ابعاد فضایی که ماشین های اسپرسو خود را می خواهید در آن
بگذارید مناسب است، می توانید تصمیات بهتری را بگیرید.
در این مقاله کافه ساپورت قصد دارد که مهمترین ویژگی هایی که یک دستگاه اسپرسو ساز صنعتی باید داشته باشد را
بیان کند تا شما بتوانید بر اساس آنها یک انتخاب درست را داشته باشید.
راهنمای خرید دستگاه اسپرسو ساز صنعتی
مشتاقانه منتظر خرید دستگاه اسپرسوساز صنعتی برای کافه خود هستید؟
با توجه به تعداد زیادی از برندهای موجود در بازار، این می تواند یک کار سخت باشد.
برای چنین سرمایه گذاری مهمی باید مطمئن شوید که زمان کافی را صرف تحقیق کرده اید تا مطمئن شوید که دستگاه مناسب را تهیه می کنید.
در غیر این صورت، ممکن است در نهایت ماشین اشتباهی را برای کسب و کار خود بخرید که می تواند منجر به مشکلات فراوانی شود.
پس باید به دنبال چه چیزی باشید؟
چندین ویژگی اساسی وجود دارد که باید قبل از متعهد شدن به یک ماشین خاص به دنبال آنها باشید.
و باید بسنجید که در موقعیت خاص شما خرید چه دستگاه اسپرسو ساز صنعتی برای شما بهتر است.
با ویژگی های ماشین اسپرسوساز و اصطلاحات آن آشنا شوید
خرید دستگاه اسپرسوساز صنعتی مناسب
هدهای گروه به جزء موجود در دستگاه اسپرسوساز اشاره دارد که امکان اتصال به پورتافیلتر را در هنگام استخراج اسپرسو فراهم می کند.
آب گرم تحت فشار از طریق سرگروه عبور می کند.
سر گروه به طور مساوی آب را روی آسیاب های اسپرسو در سبد پورتافیلتر توزیع می کند.
که سپس به صورت گرم آماده نوشیدن اسپرسو آزاد می شود.
هر گروه می تواند دو شات اسپرسو در یک زمان درست کند.
یک دستگاه اسپرسوساز تجاری جمع و جور معمولاً تنها دارای 1 سر گروه است.
که به عنوان یک مدل استاندارد دارای گروه 2 یا 3 است و یک دستگاه با ظرفیت بالاتر دارای 4 سر گروه است.
داشتن سر گروه بیشتر میزان قهوه ای را که می توانید در هر زمان تولید کنید افزایش می دهد.
با این حال، اگرچه آنها پتانسیل نوشیدنی های بیشتری را در یک زمان ارائه می دهند.
برخی محدودیت ها ممکن است بر این مزیت تأثیر بگذارد، به عنوان مثال:
- تعداد باریستاهایی که همزمان کار می کنند
- مهارت و تجربه باریستاها
- اندازه دیگ دستگاه
- سرعت چرخ قهوه
- اتوماتیک در مقابل نیمه اتوماتیک
خرید دستگاه اسپرسو نیمه صنعتی
این ماشینها معمولاً دارای پمپ اتوماتیک و کنترل دما برای دیگ هستند.
اما نیمه اتوماتیک نامیده میشوند، زیرا یک کلید فعال برای درگیر شدن و جدا شدن لازم است.
دستگاه اسپرسو ساز صنعتی اتوماتیک
چیزی که این دستگاهها را از دستگاه اسپرسوساز نیمه اتوماتیک جدا میکند این است که دارای تنظیمات خودکار و اغلب قابل برنامهریزی و همچنین گزینههایی هستند که میتوان آنها را انتخاب کرد.
نکاتی که باید قبل خرید دستگاه اسپرسوساز صنعتی بدانید
در اینجا ویژگی های کلیدی برای تجزیه و تحلیل قبل از خرید دستگاه اسپرسوساز صنعتی آورده شده است:
آسیاب قهوه
اگر میخواهید که قهوه خوش طعم و عطر را داشته باشید باید قهوه آسیاب شده شما تازه باشد اگر این نکته درست انجام
نشود میتواند بر روی قهوه تاثیر بگذارد.
بنابراین خرید دستگاه اسپرسو سازی که یک دستگاه آسیاب قهوه هم کنار خود دارند می تواند برای کسانی که کافه یا
رستوران دارند مناسب باشد.
گرچه این مورد می تواند هزینه زیادی را برای کاربر داشته باشد.
تاثیر گذاری خط آب در انتخاب دستگاه اسپرسو ساز صنعتی
مخزن آب از جمله عواملی است که در زمان خرید دستگاه اسپرسو ساز باید به آن توجه کنید. روش اول تامین آب در دستگاه
های اسپرسو ساز از طریق مخزن هایی است که در خود دستگاه تعبیه شده است.
این مخزن های تامین آب معمولاً در دستگاه های اسپرسو برای افرادی مناسب تر هستند که روزانه تعداد انگشتشماری
قهوه تهیه می کنند.
بنابراین این دستگاه ها برای استفاده در خانه ها مناسب تر هستند.
مزیت این دستگاه های اسپرسو ساز مخزنی این است که به راحتی با استفاده از آنها میتوانید کیفیت آب را بررسی
کنید.
آنها به راحتی تنظیم می شوند اما یک عیب بزرگ نیز دارند که آن هم این است که گاه به گاه باید آنها را تمیز کنید.
اسپرسو ساز های دیگری نیز هستند که آب خود را از طریق اتصال مستقیم به لوله آب به دست می آورند.
اگر یک باریستا هستید و میخواهید دستگاه اسپرسو ساز صنعتی بگیرید که برای کافه یا رستوران شما مناسب باشد
بهتر است از دستگاه های اسپرسو استفاده کنید که آب خود را از طریق اتصال مستقیم به لوله آب تامین می کنند.
مزیت استفاده از دستگاه های اسپرسو ساز که به صورت مستقیم به لوله آب متصل می شوند این است که هرگز نیازی به
پر کردن مجدد ندارد زیرا مستقیم به منبع آب متصل هستند.
اما عیب این دستگاه ها نیز این است که شما نیاز به یک لوله کشی سبک پیدا خواهید کرد که با محیط کافه شما نیز
سازگار باشد.
اهمیت حجم کسب و کار شما در خرید دستگاه اسپرسوساز صنعتی
سطح فعالیتی که مؤسسه شما دریافت می کند یکی از مهم ترین عوامل تصمیم گیری است.
در نظر گرفتن اندازه کسب و کار و میزان شلوغی آن در زمان اوج مصرف به تعیین ظرفیت مورد نیاز شما از دستگاه اسپرسوساز شما کمک می کند.
قهوه سازها و اسپرسوسازها عموماً در دو دسته، 3 یا 4 گروهی ساخته می شوند که به ترتیب قادر به تولید 4، 6 و 8 نوشیدنی هستند.
ظرفیت دستگاه اسپرسو حجم کاری که هر واحدی می تواند از عهده آن برآید یک عامل کلیدی است که قبل از استقرار در یک دستگاه اسپرسوساز خاص در نظر گرفته شود.
به عنوان مثال، اگر کافه شما در طول روز مشتری های زیادی را دریافت می کند، به دستگاهی نیاز دارید که بتواند این حجم کاری را انجام دهد.
آنچه شما برای خرید دستگاه اسپرسو ساز صنعتی نیاز دارید حداکثر استفاده برای به دست آوردن ارزش سرمایه گذاری است.
به عنوان مثال، یک ماشین درجه یک حرفه ای باید بتواند در تمام طول روز بدون تزلزل استفاده شود.
در حالی که یک ماشین کوچکتر که برای تجارت فشرده مناسب نیست.
اگر به طور منظم فراتر از توانایی های خود فشار داده شود، ممکن است دوام نیاورد.
یکی از موارد بسیار مهمی که باید بررسی شود، مقدار دانههایی است که دستگاه میتواند ذخیره کند تا در صورتی که بتواند نیازهای کسب و کار شما را برآورده کند، ایده بدهد.
ویژگی های دیگری که باید بررسی کنید ظرفیت آب و تعداد فنجان اسپرسو است که دستگاه می تواند هر تنظیم را انجام دهد.
قابلیت کف کردن دستگاه اسپرسو ساز صنعتی
این ویژگی صرفاً با توجه به نوع قهوه تخصصی که دم می کنید تعیین می شود.
به عنوان مثال، اگر در حال دم کردن کاپوچینو، آمریکایی و ماکیاتو هستید، قابلیت کف کردن یک ویژگی ضروری است که باید در نظر بگیرید.
برای اینکه دستگاه اسپرسوساز شیر را به درستی کف کند، باید دارای دهانه ای باشد که شیر تحت فشار از آن خارج شود.
فشار شیر باید در دمای مناسب و PSI باشد تا نوشیدنی اماده شود.
برای خرید دستگاه اسپرسو ساز صنعتی، این ممکن است به عنوان یک ویژگی ضروری برای در نظر گرفتن نباشد.
قابلیت تعویض و تمیز کردن قطعات
هرچی دستگاه اسپرسو ساز صنعتی بزرگ تر پیچیده تر باشد قطعات بیشتری دارد که نیاز به تعویض کردن یا تمیز کردن داشته
باشند
بنابراین ضروری است زمان خرید یک دستگاه اسپرسو ساز چیزی را بخرید که به راحتی بتوانید قطعات آن را از هم جدا کرده
و تمیز کنید.
یادتان باشد زمانی که دستگاه اسپرسو ساز صنعتی با ظرفیت بالا را برای کافه رستوران خود انتخاب می کنید ویژگی تمیز
کردن خودکار را داشته باشد شما با این ویژگی می توانید با یک کلیک خیلی راحت دستگاه اسپرسو خود را تمییز کنید.
دستگاه های اسپرسو ساز خانگی چون فاقد چنین ویژگی هستند کمی سخت تر تمیز می شوند.
بودجه برای دستگاه اسپرسو ساز صنعتی
انتخاب نوع اسپرسوساز متناسب با بودجه بسیار مهم است .
زمانی که برای خرید این دستگاه هایی اقدام میکنید به یاد داشته باشید که دستگاه اسپرسو ساز باید محکم و ایمن
باشند و استخراج مناسب، نیاز به دما و فشار بالا را داشته باشد.
اسپرسو ساز های نیمه اتوماتیک میتوانند برای افرادی که میخواهند هزینه کمتری را پرداخت کنند مناسب باشد.
متاسفانه من مجبور می شدم هر 3 ماه یکبار رسوب زدایی کنم دستگاه اسپرسوساز رو
البته اولش بلد نبودم میبردم بیرون که خیلی سخت بود جابجایی تا اموزش دیدم و خودم رسوب زدایی کردم
سلام . میخواستم بپرسم بین دستگاه اسپرسوساز دلونگی ec850m و ec785BG و سنکور ses 4050ss و جیمیلای 3605 و گاستروبک 42716 کدوم قهوه و کاپوچینوی بهتری میده و کیفیت بهتری داره ؟؟؟ یه توضیح کوچک بدید ممنون میشم؟
البته واسه خونه میخوام ولی بین اینا موندم کدوم رو انتخاب بکنم. کیفیت عطر و طعم قهوه و کاپوچینو برام خیلی مهمه.