توضیحات
فرنچ پرس استیل 600 میلی لیتر : فرنچ پرس استیل 600 میلی لیتر مناسب برای تهیه انواع چای،دمنوش و قهوه فرانسه می باشد. دارای شیشه مقاوم در برابر حرارت می باشد و جنس فیلتر آن از استیل است.
فرنچ پرس استیل ۶۰۰ میلی لیتر :
فرنچ پرس استیل ۶۰۰ میلی لیتر مناسب برای تهیه انواع چای،دمنوش و قهوه فرانسه می باشد. دارای شیشه مقاوم در برابر حرارت می باشد و جنس فیلتر آن از استیل است. فرنچ پرس از قدیمی ترین و محبوب ترین ابزارهای دم آوری قهوه است و مدت هاست که قهوه فرانسه در کافه های ایرانی از محبوبیت فراوانی برخوردار است. جنس این محصول از شیشه شفاف با کیفیت و مقاوم در برابر حرارت است.
برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت عالی از ویژگی های این محصول می باشد.
قهوه سازهای فرنچ پرس از گذشته های دور وسیله ای ساده و با سرعت عملکرد بالا جهت آماده کردن یک فنجان قهوهی دم شده بوده اند. فرنچ پرس استیل گنجایشی معادل ۶۰۰ میلی لیتر را داشته و علاوه بر داشتن طراحی زیبا، قابلیت آماده سازی یک لیوان قهوه، چای و یا دمنوش را برای شما فراهم می کند. جداره فلزی آن کیفیتی مرغوب دارد و به آسانی تمیز شده و از شیشه قهوه ساز در مقابل ضربات محافظت به عمل میآورد.
با خرید این محصول با کیفیت می توانید با بالا بردن بهره وری فرآیند تهیه, بهترین عملکرد خود را ارائه دهید.
مشخصات محصول :
کشور سازنده :
چین
روش دم آوری :
IMMERSION
جنس بدنه :
شیشه-استیل
نوع فیلتر :
فلزی
سایز ابزار :
–
حجم :
۶۰۰
ویژگی های منحصر به فرد :
–
رنگ :
نقره ای
سایر مشخصات :
_کیفیت ساخت بالا
_طراحی زیبا
_کارایی عالی
_مقاوم
_قیمت مناسب
_ با دوام
_ قابلیت استفاده آسان
_ استاندارد
_ دم آوری با کیفیت
ابعاد :
عرض (میلی متر) : ۱۰۰
عمق (میلی متر) : ۱۰۰
ارتفاع (میلی متر) : ۲۱۰
فرنچ پرس چیست؟
اگر شما اخیراً درباره روشهای دم کردن قهوه چیزی شنیده باشید، ممکن است تصور کنید که فرنچ پرس روشی جدید برای تهیه ی قهوه است. در حالی که منشأ آن نسبتاً مجهول است، بیش از ۱۰۰ سال است که در اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال طراحی فعلی، در سال ۱۹۲۹ توسط آتیلو کالیمانی به ثبت رسید، که در عین ناباوری ایتالیایی بود نه فرانسوی. طراحی مدرن آن بسیار ساده است و شامل یک پارچ یا مخرن یا کارافه (گاهی اوقات جام نیز گفته می شود) و قسمت پیستون مانند (اهرم پرس) است. مخزن فرنچ پرس به طور معمول از نوعی شیشه ی خاص ساخته می شود، اما شما میتوانید مخزن ساخته شده از سفال لعابدار، فولاد ضد زنگ و یا پلاستیک را نیز بیابید.
چگونه با فرنچ پرس قهوه تهیه کنیم؟
قبل از پرس کردن قهوه ی آسیاب شده برای استخراج تمام قطره های روغن خوشمزه، باید بگذارید قهوه در آب گرم خیس بخورد تا تمام طعم و عطر آن خارج شود. دم کردن قهوه با فرنچ پرس ۶۰۰ میلی لیتر استیل آسان است، اما دم کردن قهوه بینقص نیاز به تمرین دارد. اگر تازه با این روش آشنا شده اید، ابتدا باید یاد بگیرید چطور دانه های قهوه را آسیاب کنید. قهوه ای که درست آسیاب شده است را به مخزن قهوه اضافه کنید، ترجیحاً دانه هایی که تازه بو داده شده اند.
در هربار تهیه قهوه از یک قاشق غذاخوری قهوه استفاده کنید. آب را در یک کتری بجوشانید، سپس اجازه دهید تا کمی خنک شود و به دمای ۹۶ درجه ی سانتی گراد برسد. به ازای هر قاشق غذاخوری قهوه به یک فنجان آب نیاز دارید. حدوداً نصف آب را در فرنچ پرس بریزید و بگذارید قهوه به مدت یک دقیقه خیس بخورد تا به اصطلاح شکوفه بدهد. باقیمانده ی آب را به آن اضافه کنید و سپس حداقل سه دقیقه آن را به حال خود رها کنید تا قهوه خیس بخورد. بنابراین اگر می خواهید قهوه ی شما غلیظ باشد، میتوانید قهوه را مدت بیشتری بخیسانید. اهرم پیستون را به آرامی را تا آنجا که ممکن است فشار دهید، فقط با از وزن دست خود استفاده کنید.
به منظور تجربه ی بهترین طعم، بلافاصله قهوه را بنوشید.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.