توضیحات
کلد برو تادی : کلد برو تادی یک روش هوشمند و بدون استفاده از برق برای درست کردن قهوه است که حاصل آن قهوه ای شفاف از نظر طعمی، غنی از نظر تنواری، با شیرینی متعادل و اسیدیته پایین می باشد.
کلد برو تادی Toddy :
کلد برو تادی یک روش هوشمند و بدون استفاده از برق برای درست کردن قهوه است که حاصل آن قهوه ای شفاف از نظر طعمی ،غنی از نظر تنواری، با شیرینی متعادل و اسیدیته پایین می باشد. این ابزار شامل فیلتر کاغذی، مخزن غوطه وری آب و قهوه، دستگیره نگهدارنده مخزن، فیلتر فلت صاف کردن قهوه در زیر مخزن با قابلیت استفاده چند باره و یک عدد فیلتر یدک، چوب پنبه طبیعی برای مسدود سازی دریچه خروجی مخزن غوطه وری و مخزن شیشه ای نگهداری قهوه عصاره گیری شده به همراه درب که طراحی آن به صورتی است که قابلیت نگهداری قهوه به مدت طولانی و تازه را فراهم می کند.
از تادی می توانید حتی برای دم آوری چای و انواع دمنوش به صورت سرد استفاده کنید. فرآیند دم آوری قهوه به صورت سرد طعم متعادل و یکدستی از قهوه ایجاد کرده و تادی نزدیک به ۵۰ سال است که این روش را معرفی نموده است.
برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت بالا از ویژگی های این دستگاه دم سرد می باشد.
بیایید دستور تهیه برای دم آوری قهوه و چای به وسیله تادی را بررسی کنیم :
۳۴۰ گرم قهوه درشت آسیاب شده به همراه ۶۵/۱ لیتر آب سرد (یا ۲۳۰ گرم چای به همراه ۱۳/۲ لیتر آب سرد) را در مخزن غوطه وری تادی ریخته و به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت به آن زمان بدهید. حال چوب پنبه مسدود سازی دریچه را بردارید تا قهوه شما به آرامی فیلتر شود و در نهایت فیلتر کاغذی را خارج کنید.
با خرید این محصول می توانید برخورداری و استفاده از محصول فوق العاده با بهترین کیفیت را تجربه کنید.
ویژگی های محصول :
بعد از آب ، قهوه پر مصرف ترین نوشیدنی جهان است. این نوشیدنی حاوی حجم زیادی از اسید های چرب اشباع محلول است که گاهی اوقات باعث مشکلاتی برای سیستم گوارش بدن می شود. اما اسید های موجود در قهوه از کجا می آیند؟ دم آوری با آب سرد می تواند باعث کاهش اسیدیته قهوه بشود اما چگونه؟
بخش قابل توجهی از اسیدیته محلول در قهوه در اثر عصاره گیری و به دلیل دمای آبی است که با آن عصاره گیری انجام می شود. تحقیقات ثابت کرده است که استفاده از آب سرد برای دم آوری باعث کاهش ۵۰ تا ۶۷ درصدی اسید های محلول در قهوه می شود.
سایر توضیحات :
در دم آوری با آب سرد ( Coldbrew ) عامل زمان جایگزین دمای آب عصاره گیری می شود و به وسیله تادی (Toddy) از روش غوطه وری یا (Imerssion) برای عصاره گیری استفاده می کنیم. در کلدبرو TODDY که فرآیند دمآوری قهوه به صورت سرد می باشد ، زمان جایگزین حرارت می شود. تاد سیمپسون، فارغ التحصیل مهندسی شیمی از دانشگاه کرنل، سیستم دم آوری قهوه تادی را توسعه داد، او در جریان اکتشافاتش دریافت که عصاره گیری از قهوه با آب گرم ممکن است برخی طعمهای نامطلوب را آزاد کند.
دانه ی قهوهی بو داده حاوی عناصر بسیار زیادی است که در طول فرآیند دمآوری استحصال می گردد. برخی از این ترکیبات و عناصر صرفاً در دمای بالا قابلیت انحلال دارند. درطول فرآیند دم آوری کلد برو با آب سرد این ترکیبات هیچگاه آزاد نشده و تنها کنسانتره غلیظی از قهوه بدست می آید. در دمای پائین فقط ترکیبات خوش طعم و کافئین آزاد شده و روغنهای تلخ و یا اسیدهای زننده و عناصری چون کتونها، استرها و آمیدها آزاد نمی گردد. این ترکیبات همان اسیدهای بد طعم و روغنی هایی هستند که گاهاً روی سطح فنجان قهوه داغ می نشیند.
این محصول فوق العاده می تواند یکی از بهترین ابزارها بین لوازم کافه برای شما باشد.
برای مشاهده و خرید محصولات کافه ساپورت کلیک کنید.
مشخصات محصول :
کلد برو تادی
برند :
TODDY
کشور سازنده :
آمریکا
روش دم آوری :
IMMERSION
نوع فیلتر :
پارچه ای
سایز ابزار :
–
حجم ابزار (میلی متر) :
۱۵۰۰
ابعاد :
عرض (میلی متر) : ۱۲۰
عمق (میلی متر) : ۱۲۰
ارتفاع (میلی متر) : ۳۸۰
در آخر باید بگوییم اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که تمایل به ساخت بهترین قهوه ها را دارید تمام نکاتی که در این محتوا بیان شد را در زمان خرید دستگاه کلد برو صنعتی در نظر داشته باشید.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.