توضیحات
قهوه اسپیس آدیتی ری : قهوه اسپیس آدیتی ری ،از قهوه ی عربیکای مرغوب تشکیل شده است. این ترکیب با طعم یادهای پرتقال، لیمو، شکر قهوه ای و مغرهای بوداده فنجان قهوه ای متفاوت به شما ارائه می کند.
قهوه اسپیس آدیتی ری :
قهوه اسپیس آدیتی ری ،از قهوه ی عربیکای مرغوب تشکیل شده است. این ترکیب با طعم یادهای پرتقال، لیمو، شکر قهوهای و مغرهای بو داده فنجان قهوه ای متفاوت به شما ارائه می کند. با خرید قهوه اسپیس آدیتی ری ، خود را به فنجان قهوهی دلچسب مهمان کنید. قهوه ترکیبی اسپیس آدیتی ترکیبی کم نظیر از قهوه های آمریکای جنوبی ، آفریقا و آسیا است.
برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت بالا از ویژگی های این محصول ری است.
برای مشاهده و خرید قهوه من این بلک ری کلیک کنید
سایر توضیحات :
در ترکیب این قهوه بی نظیر از برشته کاری ری تماما از زیرگونه های عربیکا استفاده شده است. قهوه ۱۰۰% عربیکای اسپیس آدیتی ری از نظر درجه برشتگی و تن واری نوشیدنی، قهوه های کلاسیک ایتالیایی را یادآوری می کند. در هم تنیدگی و پیچیدگی طعمی این ترکیب شما را متعجب خواهد کرد در طعم یادهای اسپیس آدیتی نوت های مرکباتی مانند پرتقال و لیمو در اسیدیته و شکر قهوه ای در پس مزه و بافت نوشیدنی احساس می شود.
در نهایت طعمی که از قهوه پس از گذشت چند دقیقه در کام تان باقی می ماند طیف وسیعی از مغزهای بو داده مانند بادام و فندق است. به تمام ویژگی های مثبت این محصول ری باید قیمت اقتصادی و مقرون به صرفه آن را هم اضافه کنیم تا بدانید در خرید آن کوچکترین شکی نباید کرد. تنیدگی طعمی این محصول ری با احضار طعم پرتقال، لیمو، شکر قهوه ای و مغز بادام همراه است. این لاین علاوه بر شدت طعمی به لحاظ اقتصادی هم محصول مقرون به صرفه محسوب می شود.
با خرید محصول ری که بسیار با کیفیت است می توانید طعمی فوق العاده را تجربه کنید.
برای مشاهده و خرید قهوه کینگ کریمسون ری کلیک کنید
مشخصات محصول :
قهوه اسپیس آدیتی ری
محصول :
ایران
برند :
برشته کاری :
درصد عربیکا :
۱۰۰%
درصد روبوستا :
۰%
درجه برشته کاری :
متوسط به سمت تیره
ویژگی های طعمی :
اسیدیته متوسط رو به بالا, تلخی متوسط, تنواری متوسط
وزن :
۲۵۰ گرم
_ درجه برشتگی این قهوه در کنار بادی بالا هویت این محصول ری را تشکیل داده تا طرفداران قهوه های عربیکا به یاد قهوه های کلاسیک ایتالیایی از این لاین لذت ببرند.
_ ترکیبی از بهترین دانه های آفریقا، آمریکای مرکزی و آسیا.
برای مشاهده و خرید محصولات قهوه ری کلیک کنید
برای مشاهده سایر محصولات کافه ساپورت کلیک کنید
لازم به ذکر است که این محصول به صورت دانه ی آسیاب نشده است.
برای مشاهده و خرید قهوه ونیز کویین ری کلیک کنید
گاهی اوقات زمانی پیش می آید که در انتخاب قهوه در دو راهی انتخاب تلخی بیشتر یا روبوستا و کافئین کمتر متوقف می شویم. در واقع هم ترشی بیشتر قهوه های عربیکا را نمی پسندیم، هم کافئین بیشتر قهوه های روبوستا را دوست نداریم. پس چاره چیست؟ جالب است بدانید اولین فاکتور تاثیر گذار در تلخی قهوه درصد کافئین آن نیست!
تلخی در قهوه می تواند در اثر درجه برشته کاری، میزان عصاره گیری و از همه مهمتر به خاطر کافئین، کلروژنیک اسید و تری گونلین باشد. تری گونلین معمولا در فرآیند رست از بین می رود و کلروژنیک اسید هم به اسید کوئینیک و اسید کافئیک تجزیه می شود. کلروژنیک اسیدها و مواد قلیایی در قهوه مهمترین عوامل تلخی قهوه هستند. پس اگر تمایل داشته باشیم که قهوه ای کمتر ترش با کمترین میزان کافئین ممکن را استفاده کنیم باید به سراغ قهوه های عربیکا با درجه برشتگی تیره تر و رست متفاوت تر برویم.
برای مشاهده و خرید قهوه دیترویت ری کلیک کنید
درباره برند رِی :
برای بعضی قهوه صرفا یکی نوشیدنی است، برای بعضی نه! قهوه انتخاب دانههای مرغوب و شکار طعم است. طعمی که از طریق بررسی انواع دانه (یا میوه درخت قهوه) و طرز فرآوری آن دسترس پذیر می شود. در “قهوه ری” ابزاری برای این شکار وجود دارد که با استانداردهای جهانی تعریف می شود. این استانداردها چه در مرحله انتخاب دانه، چه در مرحله ی برشته کاری اجازه می دهد، ضمن ایجاد تنوع در محصول نهایی، طعم نوشیدنی در محدوده ای مشخص مهار شود. این محدوده به نظر همان سرزمینی است که دوستداران قهوه نظر مساعدی به آن دارند و با استفاده از ابزارهای مختلف روشهای دم آوری پا به آن می گذارند برای “قهوه ری” فعالیت هر روزه در این عرصه یک ماجراجویی بی پایان است.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.