زانتان گام (Xanthan Gum)

ویژگی های محصول:
  • کشور سازنده:: ایران
  • وزن:: 100 گرم
عنوان

215,000تومان

عنوان

تمامی کالاهای این فروشگاه اورجینال و برند بوده و با گارانتی بازگشت وجه ارائه می شوند.

  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

توضیحات

زانتان گام : زانتان گام (Xanthan Gum) یا همان صمغ زانتان نوعی پلی ساکارید با وزن مولکولی بالاست که از فرایند تخمیر حاصل می شود. این صمغ اغلب به صورت پودر سفید رنگ متمایل به شیری تولید می شود.

زانتان گام (Xanthan Gum) :

زانتان گام (Xanthan Gum) یا همان صمغ زانتان نوعی پلی ساکارید با وزن مولکولی بالاست که از فرایند تخمیر حاصل می شود. این صمغ اغلب به صورت پودر سفید رنگ متمایل به شیری تولید می شود. البته می توان آن را به صورت محلول نیز تهیه نمود. با توجه به قدرت حلالیت بالای آن در آب، برای فرآیندهای آب محور مناسب تر است. برای این صمغ کاربردهای متنوعی از افزودنی خوراکی گرفته تا کاربرد در صنایع دیگر تعریف شده است.

اما در صنایع غذایی و نوشیدنی ها از این صمغ به عنوان حجم دهنده و تثبیت کننده استفاده می شود. در نوشیدنی های با طعم میوه با هدف تقویت حس مزه و آزادسازی کامل طعم آن از زانتان گام استفاده می‌شود. وجود این صمغ به ویژه برای نوشیدنی های کم کالری که از که در آن ها از شیرین کننده های مصنوعی وجود دارد، اهمیت دارد. اغلب در صنایع غذایی برای پایداری و ماندگاری تمام محصولات مانند دسر ها کیک ها و پودینگ ها وجود زانتان گام اهمیت بسزایی دارد، زیرا از تبخیر جلوگیری کرده و در نتیجه ماندگاری طعم محصولات را تضمین می کند. برخوردار بودن از قیمت مناسب و کیفیت بالا از ویژگی های این محصول می باشد. با خرید این محصول مرغوب کیفیت بی نظیر را تجربه کنید.

کاربرد زانتان گام (Xanthan Gum) در صنعت غذایی :

زانتان گام در کارخانجات مواد غذایی به عنوان یک نوع حجم دهنده به حساب می آید. این ماده علاوه بر خاصیت حجم دهندگی در انواع سس ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد. زانتان گام در سس موجب ایجاد یکنواختی گردیده که در هنگام خروج از بطری رقیق می باشد. زانتان گام همچنین به عنوان عاملی در تنظیم رئولوژیکی، طعم، ترکیب و ظاهر محصولات کاربرد دارد و از کاربری گسترده ای در محصولات غذایی نیز برخوردار است. در محصولات لبنیاتی همچون بستنی، ماست و پنیر باعث بهبود کیفیت آن گردیده و همچنین پایداری محصول را افزایش می دهد. زانتان گام می تواند موجب شود عطر محصولات آزاد گردیده و طعم تازه ای به آن ها دهد. در نوشیدنی ها موجب یک دستگی گردیده و در محصولات پخته شده موجب افزایش حباب لانه زنبوری و افزایش میزان نگهداری آب می گردد. در تازه ماندن و ماندگاری محصولات منجمد گردیده نیز موثر می باشد.

زانتان گام (Xanthan Gum) مولکولار ریتون

زانتان گام همچنین در نوشیدنی های سرد و گرم موجب تغییرات ویسکوزیته می شود. این ماده می تواند طعم و بافت خوراک را تغییر داده و مناسب خوردن نماید. در اکثر غذاها زانتان گام به مقدار 5 درصد یا کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. زانتان گام در انواع سس، مواد غذایی، نان، نوشیدنی و لبنیات استفاده می گردد. صمغ زانتانگام به عنوان یک پایدارکننده و همچنین غلظت دهنده در غذاهای کنسروی و تسهیل پمپاژ در سس سالاد و نیز به عنوان یک امولسیون پایدار در پنیر و نوشیدنی های شیری مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده به دلیل اینکه فاقد هر گونه کلسترول و چربی می باشد و فیبر فراوانی دارد به هضم غذا کمک زیادی می کند.

در صنایع غذایی :

_ زانتانگام در جایگزین سفیده تخم مرغ

_ در کاهش چربی، مارگارین

_ به عنوان جاذب آب و روغن در مواد غذایی و نوشیدنی

_ در نان فاقد گلوتن جهت کاهش راندمان پخت

_ به عنوان استابیلایزر و تثبیت کننده در انواع سس ها

_ در سوپ فوری

_ جلوگیری از تشکیل کریستالهای یخی در تولید انواع بستنی

_ به عنوان غلظت دهنده در آب میوه

_ افزایش ویسکوزیته سیال در غذاهای کنسروی استفاده میشود.

کاربری زانتان گام (Xanthan Gum) در سلامت انسان :

این محصول از فواید مناسبی در سلامتی انسان برخوردار است. این ماده به منظور کاهش فشار خون استفاده می گردد به نحوی که در برنج استفاده گردیده و موجبات کاهش فشار خون را فراهم می کند. از این ماده همچنین به منظور کاهش سطح کلسترول نیز استفاده می شود به نحوی که در افرادی که این ماده را به مدت سه هفته استفاده کرده اند میزان کلسترول را تا 10 درصد کاهش خواهد داد.همچنین به عنوان جایگزین مناسبی در افرادی که دچار خشکی مزمن دهان هستند می باشد به نحوی که در تولید برخی از خمیر دندان ها مقداری از این ماده وجود داشته و به مرطوب نگه داشتن دهان کمک می کند. زانتان گام با توجه به آنکه به آب می چسبد می تواند وارد روده گردیده و کمک در متورم سازی غذا و روده گردیده و عملکرد گوارش را بهبود می بخشد.

بیماری هایی وجود دارد که مشکل در بلع ایجاد می کند و دهان و گلو را خشک می سازد و به افرادی که مبتلا به بیماری دیسفاژی می باشد در بلع مشکل ایجاد کرده و کمک در بلع راحت تر می سازد. موجب افزایش بزاق دهان گردیده و غذا در دهان حجیم می سازد و در حرکت مناسب تر غذا کمک ساخته و از خفگی فرد جلوگیری می کند. زانتان گام همچنین با بهبود سرطان با کند شدن رشد آن تاثیر می گذارد. این ماده همچنین در افراد مبتلا به سلیاک و حساس به گلوتن می تواند موجب درد معده و علائم ناخوشایند گردد. اکثر آردها محتوی گلوتن می باشد که برای افراد مضر است و این در حالی می باشد که صمغ زانتان محتوی خاصیت امولسیون کنندگی بوده و به عنوان نوعی کربوهیدرات شناخته شده که التهاب روده را برطرف می سازد.

کاربرد زانتان گام (Xanthan Gum) در صنایع دارویی :

صمغ زانتان برای افرادی که دچار سکته مغزی یا سایر شرایطی شده‌اند، استفاده از این صمغ برای اصلاح بافت، در اتصال پروتئینها به هم تداخل ایجاد کرده و قدرت ژل پروتئینی را کاهش خواهد داد .

در پزشکی :

استفاده پزشکی آن برای ضخیم‌کردن مایعات است که بلع مایعات رقیق را دشوار می‌کند و در ترکیب خمیر دندان، رنگ مو، کرم ها و لوسیون ها غالبا این ماده مصرف می شود.

سایر کاربردها :

همچنین صمغ زانتان در صنعت نفت و حفاری، دارو سازی، رنگ های ساختمانی، نساجی، سرامیک، کشاورزی، راه سازی و معدن به کار برده می شود.

برای مشاهده محصولات سیروپ و پوره کلیک کنید

ویژگی های محصول

کشور سازنده:

ایران

وزن:

100 گرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “زانتان گام (Xanthan Gum)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت
زانتان گام (Xanthan Gum) مولکولار ریتون
زانتان گام (Xanthan Gum)

215,000تومان