توضیحات
اسید مالیک (Malic Acid) : اسید مالیک یک اسید کریستالی است که در میوه های مختلف به ویژه در سیب یافت می شود. افزودن آن به بعضی غذاها و نوشیدنی ها باعث ایجاد طعم ترش در آنها می گردد.
اسید مالیک (Malic Acid) :
اسید مالیک (Malic Acid) یک اسید کریستالی است که در میوه های مختلف به ویژه در سیب یافت می شود. افزودن آن به بعضی غذاها و نوشیدنی ها باعث ایجاد طعم ترش در آنها می گردد. اگر شما طرفداران خوراکیه کمی ترش هستید، می توانید از این ماده در خوراکی های تان اضافه کنید. اسید مالیک به طور کلی در صنایع غذایی کاربرد فراوانی دارد. در بسیاری از غذاهای آماده به عنوان افزودنی غذایی یافت می شود و هدف آن در صنایع غذایی افزایش اسیدیته خوراکی ها و بهبود طعم آنهاست .همچنین اسید مالیک برای تثبیت رنگ نیز به غذاهای آماده مانند ژله ها، مربا ها و نوشیدنی ها اضافه می شود. برخوردار بودن از قیمت مناسب و کیفیت بالا از ویژگی های این محصول می باشد.
این ماده در بسیاری از میوه ها مانند سیب و انگور به مقدار کم و در میوه هایی مانند آلو توت فرنگی، گوجه فرنگی و حتی موز به مقدار بیشتری وجود دارد و قابل تشخیص است. این ماده برای جلوگیری از سفت شدن چربی ها و روغن استفاده میشود، بنابراین در تهیه سس ها به کار می رود و باعث می شود محصولات غذایی عمر مفید طولانی تر و طعمی دلپذیر تر داشته باشند. برخی از مطالعات نشان داده است که مصرف این مکمل می تواند به برخی افراد در شرایط خاص کمک کرده و کیفیت زندگی آنها را بالا ببرد. با خرید این محصول که بسیار مرغوب است می توانید کیفیت بی نظیر را تجربه کنید.
اسید مالیک (Malic Acid) چیست :
اسید مالیک (نام انگلیسی: Malic acid) با فرمول شیمیایی C4H6O5 یک اسید دی کربوکسیلیک کریستالی می باشد یکی دیگر از مواد شیمیایی موجود در فروشگاه کافه ساپورت است این فروشگاه باتوجه به رویکردی مشتری مداری محصولات خود را با کیفیت بالا و حرفه ای تهیه و در اختیار مشتریان عزیز قرار می دهد چنانچه قصد خرید این محصول را از مجموعه ما دارید می توانید با شماره های داخل سایت با کارشناسان قسمت خدمات مشتریان در ارتباط تا ضمن ارائه قیمت همچنین اطلاعات کامل محصول را در اختیار شما قرار دهند.
یک اسید دی کربوکسیلیک کریستالی است که به ویژه به صورت ایزومر چرخشی اسید مالیک در میوه های مختلف مانند سیب یافت می شود و به عنوان یک واسطه در چرخه کربس تشکیل می شود. علیرغم نام ترسناک آن کلمه اسید مالیک از کلمه لاتین مالوم به معنای سیب گرفته شده است. اسید مالیک اولین بار در سال ۱۷۸۵ از آب سیب جدا شد و با اضافه کردن آن به برخی غذاها و نوشیدنی ها باعث طعم ترش در آنها می شود. اگر از طرفداران خوراکی های کمی اسیدی هستید، می توانید اسید مالیک را در خوراک هایتان اضافه کنید.در کل می توان گفت که اسید مالیک یکی از خانواده اسیدهای میوه به نام آلفا هیدروکسی اسید AHAs است. AHA ها با تداخل در نحوه پیوند سلول های پوست باعث تحریک لایه برداری می شود. در نتیجه پوست کدر برداشته می شود تا راه برای پوست جدیدتر باز شود. نام های دیگر آن (-) اسید مالیک، (R)-هیدروکسی بوتاندیوئیک اسید، (S)-هیدروکسی بوتاندیوئیک اسید، ۲-هیدروکسی بوتاندیوئیک اسید، D-مالیک اسید، L-مالیک اسید، اسید مالیک، مالات می باشد.
مزایایی استفاده اسید مالیک (Malic Acid) :
_ اسید مالیک یک ماده شیمیایی است که در برخی میوه ها یافت می شود. برای تهیه دارو از آن استفاده می شود.
_ افراد برای رفع خستگی و فیبرومیالژیا اسید مالیک را از طریق دهان مصرف می کنند.
_ در غذاها از اسید مالیک به عنوان طعم دهنده استفاده می شود تا طعم ترش به غذا بدهد.
_ در تولید، از اسید مالیک (Malic Acid) برای تنظیم اسیدیته لوازم آرایشی استفاده می شود.
_ اسید مالیک (Malic Acid) در چرخه کربس نقش دارد. این فرآیندی است که بدن برای تولید انرژی از آن استفاده می کند.
کاربردهای اسید مالیک (Malic Acid) :
_ آبرسانی به پوست
_ سبب لایه برداری یا حذف سلول های مرده پوست
_ سبب صافی و سفیدی پوست
_ باعث کاهش چین و چروک
_ رفع خستگی
_ فیبرومیالژیا
_ رفع خشکی دهان
_ اسید مالیک همچنین به عنوان ماده مهمی است که فرآیندی خوردن غذا سبب جذب انرژی در بدن می شود
برای مشاهده محصولات سیروپ و پوره کلیک کنید
هنوز بررسیای ثبت نشده است.