توضیحات
پودر قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن : پودر قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن (250 گرم) ترکیب تخصصی قهوه سورن از دانه های عربیکای آفریقایی 40 درصد و روبوستا 60 درصد با درجه رست مدیوم است.
پودر قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن (۲۵۰ گرم) :
پودر قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن (۲۵۰ گرم) ترکیب تخصصی قهوه سورن از دانه های عربیکای آفریقایی ۴۰ درصد و روبوستا ۶۰ درصد با درجه رست مدیوم است. اسپرسو کافه کلاسیک دارای عطر قوی و تلخی متوسط ، اسیدیته متوسط ، بادی (body) مناسب و خامه (Crema) متوسط است. همچنین قهوه تازه رست شده است و تولید به روز محصول انتظار شما را از یک قهوه تولید داخل بسیار فراتر میبرد. درجه آسیاب پودر قهوه مناسب جهت استفاده در دستگاه های اسپرسو ساز خانگی ـ موکاپات و همچنین قهوه ساز های دمی می باشد. عطر و طعم پیچیده مرکبات و کارامل در ترکیب اسپرسو کافه کلاسیک سورن قابل حس است. دان قهوه اسپرسو کافه کلاسیک بصورت حرفه ای و با توجه به ذائقه قهوه نوش ایرانی فراوری شده و با افتخار یک محصول تولید ایران است.
برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت عالی از ویژگی های این محصول می باشد.
سایر توضیحات :
پودر قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن یک عطر و طعم خاص و کاملا متفاوت نسبت به دیگر قهوه ها دارد این ترکیب از با کیفیت ترین نوع قهوه عربیکا تهیه شده است. قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن با کیفیت و طعم و مزه عالی از ترکیب ۶۰ درصد دانه قهوه های خالص روبوستای پرکافئین و ۴۰ درصد دانه قهوه های مرغوب و با کیفیت عربیکا، تجربه ی تلخی مناسب قهوه روبوستا را در کنار طعم ترش مزه قهوه عربیکا را به شما ارائه می دهد.
این ترکیب با عطر و طعم بی نظیر و درصد کافئین خوب خود کاملا مناسب برای افرادی ست که عاشق قهوه هستند. پودر قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن، تجربه ای متمایز از قهوه را ارائه می دهد. این محصول تهیه شده از قهوه های مرغوب بصورت میکس عربیکا و روبوستا می باشد که با کیفیت بالا در بسته بندی کاملا بهداشتی و بسیار مقرون بصرفه تقدیم علاقه مندان می گردد.
با خرید این محصول که بسیار با کیفیت و خوش طعم است می توانید طعم و عطر بی نظیر را تجربه کنید.
برای مشاهده و خرید محصولات کافه ساپورت کلیک کنید.
چرا قهوه را باهم ترکیب می کنند ؟
دلایل مختلفی وجود دارد که برشته کننده های قهوه٫ قهوه را با هم ترکیب می کنند. یکی از دلایل اصلی دستیابی به قوام در طعم است. قهوه تک منشا به دلیل عواملی مانند آب و هوا، خاک و روش های فرآوری می تواند از نظر طعم از یک برداشت به برداشت دیگر متفاوت باشد. مخلوط کردن دانههای قهوه به برشته کنندگان اجازه میدهد تا طعمی ثابت در طول سال ایجاد کنند.
یکی دیگر از دلایلی که رسترها قهوه را با هم ترکیب می کنند، ایجاد یک طعم منحصر به فرد است. مخلوط کردن دانه های قهوه میتواند طعم ها و نت های متفاوتی مانند آجیلی، شیرینی میوه ای یا شکلاتی را نشان دهد. برشته کننده ها میتوانند با ترکیبهای مختلفی از دانههای قهوه آزمایش کنند تا پروفایل های طعمی منحصربه فرد و پیچیده ایجاد کنند.
برشته کننده ها دانههای قهوه را برای رسیدن به سطح مطلوبی از اسیدیته و بدن مخلوط می کنند. انواع مختلف دانه های قهوه دارای سطوح مختلف اسیدیته و بدن هستند که می تواند بر طعم و طعم کلی قهوه تأثیر بگذارد. با ترکیب انواع دانههای قهوه، روستکنندهها می توانند یک فنجان قهوه متعادل با سطح اسیدی و بدن مورد نظر ایجاد کنند. یکی دیگر از دلایل ترکیب قهوه رسیدن به قیمت قهوه مورد نظر است. به این صورت که قهوه های ارزانتر با قهوه گران قیمت تر ترکیب می شود در نتیجه علاوه بر حفظ کیفیت٫ قیمت نیز کاهش می یابد.
مشخصات محصول :
پودر قهوه اسپرسو کافه کلاسیک سورن
نوع :
پودر قهوه اسپرسو
برند :
سورن
مدل :
کافه کلاسیک
درجه رست :
مدیوم
ترکیبات :
۴۰ درصد عربیکا و ۶۰ درصد روبوستا
وزن :
۲۵۰ گرم
کشور تولید کننده :
ایران
تاریخ انقضا :
۱۸ ماه پس از تولید
موارد مصرف :
تهیه قهوه اسپرسو بوسیله موکاپات یا قهوه ساز برقی
شرایط نگه داری :
_جای خشک و خنک
_دور از تابش مستقیم نور خورشید
مناسب برای :
کافه ها
کافی شاپ ها
رستوران
منازل و…
سایر توضیحات :
_ با کیفیت ترین محصول ایرانی و متفاوت
_خوش عطر
_طعم هماهنگ کامل و با کیفیت
_ قیمت مناسب
_ استاندارد
_ مرغوب
_ خوش طعم
_ درجه یک
_ پر طرفدار
_ تهیه شده از بهترین دانه های قهوه
برند سورن :
شرکت پاک تاب غذا با نام تجاری سورن فعالیت خود را در زمینه تولید و بسته بندی قهوه، دانه قهوه، پودر قهوه، دانه و پودر قهوه سبز ،ادویه و تجهیزات از سال ۱۳۸۱ در تهران آغاز کرد. امروزه نام سورن در صنایع مواد غذایی مساوی با کیفیت بالای محصول ، تحویل به موقع و پایبندی به شعار مشتری مداری است. از آنجا که در جان و وجود هر انسانی، ذائقه ای خاص تکامل یافته است. سورن نیز قهوه خام مرغوب را در هرجا که باشد، از بزریل و اکوادور تا مزارع ویتنام و اندونزی جستجو کرده و به کمک بهترین کارشناسان قهوه ایران و جهان و مدرن ترین دستگاه های رست «بو دادن قهوه» و دستگاه های بسته بندی که طعم و کیفیت قهوه را محافظت نموده تا عالی ترین و خوش گوارا ترین قهوه مناطق تولید و به مصرف کنندگان قهوه سورن عرضه کند.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.