دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (۲۵۰ گرم)

ویژگی های محصول:
  • کشور سازنده:: ایران
  • وزن:: 250 گرم
عنوان
دسته بندی:

ناموجود

عنوان

تمامی کالاهای این فروشگاه اورجینال و برند بوده و با گارانتی بازگشت وجه ارائه می شوند.

  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

توضیحات

دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو : دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (250 گرم) 30% عربیکا و 70% روبوستا با درجه‌ برشته‌ کاری میان‌ تیره می‌ باشد.

دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (۲۵۰ گرم) :

دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (۲۵۰ گرم) ۳۰% عربیکا و ۷۰% روبوستا با درجه‌ برشته‌ کاری میان‌ تیره می‌ باشد. در کلی‌ ترین حالت، دان‌ های قهوه به دو دسته‌ عربیکا و روبوستا تقسیم می‌ شوند. مشخصه‌ اصلی قهوه‌ های عربیکا، عطر و طعم خوشایند آن‌ هاست. در مقابل قهوه‌های روبوستا میزان کافئین بالا و کف (Crema) زیادی دارند. برای تهیه‌ یک قهوه‌ مطلوب و متناسب با سیلقه و نیاز مصرف‌ کننده باید مقادیر مشخصی از دان‌ های قهوه‌ های عربیکا و روبوستا ترکیب شوند. از آنجا که این محصول به صورت دانه‌ های آسیاب نشده عرضه شده است لذا توصیه می‌شود فرایند آسیاب کردن آن را به شکل کاملاً یک دست و ابعادی مابین دانه‌ های آرد و نمک انجام دهید. منظور این است که دانه ها نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشند.

برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت عالی از ویژگی های این محصول می باشد.

دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (250 گرم)

احتمالاً می‌ دانید که سایز و ابعاد دانه‌ های قهوه ارتباط مستقیمی با سرعت دم کشیدن آنها دارد. هر چقدر دانه‌ ها درشت‌ تر باشد فرایند دم کشیدن آنها زمانبر خواهد بود. واضح است که پیش نیاز و لازمه خرید هر محصولی این است که یک سری دستورالعمل‌ها رعایت شود. خرید دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو نیز از این قاعده مستثنا نیست. شما با رعایت چند نکته ساده می‌ توانید با اطمینان خاطر اقدام به خرید قهوه نمایید و پس از نوشیدن اولین فنجان از آن محصول، از خرید خود پشیمان نشوید! اولین نکته این است که بدانید یک قهوه اسپرسوی ایده‌ آل معمولاً ترکیبی از دانه‌ های عربیکا و روبستا است؛ درست مانند قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو!

با خرید این محصول که بسیار با کیفیت و خوش طعم است می توانید طعم و عطر بی نظیر را تجربه کنید.

سایر توضیحات :

از اصلی‌ ترین مشخصه‌ های این محصول این است که ترکیبی از دانه‌ های قهوه عربیکا و ربوستا می‌باشد. گفتنی است که ۷۰ درصد دانه‌های این محصول از نوع قهوه ربوستا بوده و ۳۰ درصد باقیمانده از نوع قهوه عربیکا است؛ بنابراین مسلماً رایحه و عطر و طعم آن به قهوه روبوستا شباهت بیشتری دارد. دانه قهوه اسپرسو بن مانو ویتالی ۲۵۰ گرم همانطور که از نامش برمی‌آید از برند بن مانو بوده و می‌توان آن را با قهوه ساز‌های خانگی، فرنچ پرس‌ها، موکاپات و یا ماشین اسپرسو مورد استفاده نهایی قرار داد. خرید این محصول به افرادی که به طعم شیرینی ملایم و کم علاقمند هستند، توصیه می‌شود.

دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (250 گرم)

آنچه که دانه قهوه اسپرسو بن مانو ویتالی ۲۵۰ گرم را به یک محصول فوق‌ العاده تبدیل کرده است، این است که طعم آن ترکیبی از دو نوع قهوه نام برده می‌ باشد. به عبارتی دیگر نه به تلخی قهوه روبوستا است و نه به اندازه قهوه عربیکا طعم شیرینی دارد. شما با خرید دانه قهوه اسپرسو بن مانو ویتالی ۲۵۰ گرم می‌ توانید یک نوشیدنی محبوب و انرژی‌زا درست کنید که استفاده از آن خالی از لطف نیست و مزایایی را برای مصرف‌کننده در پی خواهد داشت. از جمله این مزیت‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

_ افزایش عملکرد سیستم بدن

_ افزایش سطح سوخت و ساز بدن و کمک به چربی سوزی و لاغری

_ کاهش خطر ابتلا به سرطان، سکته، بیماری پارکینسون و بیماری‌ های مربوط به کبد و روده بزرگ

_ تأثیر فوق‌العاده بر رشد مجدد تار‌های مو و جلوگیری از ریزش آن‌ ها

_ افزایش هوشیاری و بالا بردن سطح تمرکز

سایر نکات :

ترکیب عربیکا و روبوستا دانه قهوه اسپرسو ویتالی به چه صورت است؟

دانه قهوه جیورنو از ترکیب ۳۰% عربیکا و ۷۰% روبوستا تهیه شده است.

میزان کافئین دانه قهوه ویتالی چگونه است؟

میزان کافئین دانه قهوه ویتالی، بالا است.

دانه قهوه ویتالی برای چه دم‌ افزارهایی مناسب است؟

از دانه قهوه ویتالی برای دم‌آوری قهوه با اسپرسو ساز، موکاپات، فرنچ‌ پرس، جذوه، قهوه‌ ساز فرانسه و ابزارهای موج سوم استفاده کنید.

با دانه قهوه ویتالی چگونه قهوه دم کنیم؟

اگر از اسپرسو ساز برقی استفاده می‌ کنید، مخزن آب را پر کرده و دستگاه را روشن کنید تا آب به دمای تنظیم‌شده برسد. برای اسپرسو “سینگل‌شات” حدود ۷ گرم و برای اسپرسو “دبل‌شات” در حدود ۱۴ گرم قهوه آسیاب شده نیاز دارید. قهوه را درون پرتافیلتر بریزید. به کمک انگشتان، قهوه را پخش کرده و سطح آن را صاف کنید. توسط تمپر با فشار حدودی ۱۴ کیلوگرم آن را به صورت قائم و یکنواخت فشرده کنید. پرتافیلتر را به هدگروپ وصل کنید و شات اسپرسو را زیر خروجی آن قرار بدهید. سریعا دکمه‌ عصاره‌ گیری را فشار بدهید. فرایند عصاره‌ گیری کامل، ۲۵ تا ۳۰ ثانیه زمان می‌ برد.

مشخصات محصول :

دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (250 گرم)

نام محصول :

دانه اسپرسو ویتالی (VITALY)

گونه :

ترکیب ۷۰% روبوستا و ۳۰% عربیکا

خاستگاه :

آسیا, آفریقا

مواد تشکیل‌دهنده :

دانه قهوه

میزان کافئین :

بالا

طعم‌ یاد :

شکلاتی

پس‌ طعم :

بالا

شیرینی :

کم

رایحه :

متوسط

جان‌ مایه (بادی) :

متوسط رو به بالا

درجه برشته‌ کاری :

مدیوم دارک

اسیدیته :

متوسط

میزان تلخی :

بالا

دم‌ افزار پیشنهادی :

اسپرسوساز خانگی, جذوه, فرنچ‌ پرس, موکاپات, ابزارهای موج سوم, قهوه‌ ساز فرانسه

وزن بسته‌ بندی :

۲۵۰ گرم

ابعاد بسته‌ بندی :

۵*۹*۲۹ سانتی‌ متر

نوع بسته‌ بندی :

پاکت ۳ لایه فویل آلومینیومی، بسته‌ بندی شده در اتمسفر اصلاح‌ شده

ساخت :

ایران

گواهی‌ نامه‌ های محصول :

HACCP, HALLAL, ISO22000, ISO9001, ISO26000

شماره پروانه ساخت :

۲۲/۱۳۱۵۳

مناسب برای :

همه افراد

سایر مشخصات :

_طعم هماهنگ کامل و با کیفیت

_ استاندارد و مرغوب

_ خوش طعم و مطبوع

_ با کیفیت‌ ترین محصول ایرانی

_ اقتصادی و عرضه با قیمت مناسب

_ درجه یک و پر طرفدار

برای مشاهده و خرید محصولات کافه ساپورت اینجا کلیک کنید

 

ویژگی های محصول

کشور سازنده:

ایران

وزن:

250 گرم

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانه قهوه اسپرسو ویتالی بن مانو (۲۵۰ گرم)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت