توضیحات
قهوه اندونزی سوماترا مندلینگ بن مانو : دانه قهوه اندونزی سوماترا مندلینگ بن مانو یکی از بهترین و پرطرفدارترین قهوه های آسیایی است که دارای عطر فراوان و طعم جذاب است.
دانه قهوه اندونزی سوماترا مندلینگ بن مانو (۲۵۰ گرم) :
دانه قهوه اندونزی سوماترا مندلینگ بن مانو یکی از بهترین و پرطرفدارترین قهوه های آسیایی است که دارای عطر فراوان و طعم جذاب است. بادی متوسط رو به پایین دارد و در رست اسپرسو یک شات فوق العاده خواهد داد. برای نوشیدنی های پایه اسپرسو بسیار پیشنهاد می شود و در صورت علاقه به نوشیدنی های سرد دم نیز طعم جالبی را در فنجان خواهید گرفت. هنگامی که پس از دم آوری با شیر ترکیب شود طعم فوق العاده ای در فنجان خواهد داشت. اسیدیته یا ترشی این قهوه متوسط است نهایتا اگر به دنبال یک عربیکای با کیفیت و کم کافئین هستید حتما یک بار این قهوه را امتحان کنید.
برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت عالی از ویژگی های این محصول می باشد.
اندونزی از اولین کشورهایی است که پس از اتیوپی قهوه در حجم های بسیار بالا در آن کشت شد. و سوماترا مندلینگ یکی از قهوه هایی است که قهوه نوش های حرفه ای حتما باید آنرا بنوشند. معمولا این قهوه در رست های مدیوم تا مدیوم دارک مورد استفاده قرار می گیرد تا عطر فوق العاده آن بخوبی آزاد شود. سوماترا مندلینگ برای تهیه انواع قهوه ها پیشنهاد می شود. قهوه سوماترا اسیدیته نسبتاً کمی دارد، اما به اندازه ای که به طعم های پیچیده علاقه مند می شوید. قهوه عربیکا سوماترا با اسیدیته کم، بادی متوسط و رایحه و طعمی منحصر به فرد در هیچ قهوه دیگری یافت نمی شود.
با خرید این محصول که بسیار با کیفیت و خوش طعم است می توانید طعم و عطر بی نظیر را تجربه کنید.
برای مشاهده و خرید محصولات کافه ساپورت کلیک کنید.
سایر توضیحات :
بسته بندی قهوه اندونزی سوماترا مندلینگ بن مانو :
بسته بندی این قهوه توسط مواد اولیه درجه ۱ و با کیفیت انجام گرفته است. استحکام بسته بندی قهوه بن مانو بسیار بالا بوده و اجازه ورود یا خروج هوا را به داخل بسته نمی دهد. این مواد کاملا بهداشتی و بدون ضرر می باشند و با ترکیبات تشکیل دهنده قهوه واکنش نشان نمی دهند.
مقدار قهوه اندونزی سوماترا مندلینگ بن مانو :
هر بسته قهوه تک خاستگاه سوماترا مندلینگ بن مانو در حجم ۲۵۰ گرمی تولید و به بازار عرضه شده است. قهوه های موجود در این بسته آسیاب نشده و به صورت دانه کامل هستند. در نتیجه برای تهیه اسپرسو یا باید مهارت کافی را داشته باشید و یا از تجهیزاتی مانند دستگاه اسپرسو ساز استفاده کنید.
مشخصات محصول :
نام محصول :
قهوه تخصصی اندونزی سوماترا مندلینگ
مواد تشکیلدهنده :
دانه قهوه
میزان کافئین :
متوسط رو به پایین
خاستگاه :
اندونزی سوماترا
روش فرآوری :
شسته
ارتفاع :
۱۳۰۰ متر
منطقه رشد (اقلیم) :
Sumatra Mandheling Grade 1
طعم یاد :
سیب سبز، ریواس و مرکبات
پس طعم :
متوسط
شیرینی :
کم
رایحه :
متوسط رو به بالا
جان مایه (بادی) :
متوسط رو به پایین
درجه برشته کاری :
مدیوم
اسیدیته :
متوسط
میزان تلخی :
متوسط
دم افزار پیشنهادی :
ابزارهای موج سوم, اسپرسوساز تخصصی
وزن بستهبندی :
۲۵۰ گرم
ابعاد بسته بندی :
۱۷*۵ سانتی متر
نوع بسته بندی :
پاکت ۳ لایه فویل آلومینیومی، بسته بندی شده در اتمسفر اصلاح شده
ساخت :
ایران
مناسب برای :
همه افراد
سایر مشخصات :
_طعم هماهنگ کامل و با کیفیت
_ استاندارد
_ مرغوب و درجه یک
_ خوش طعم و مطبوع
_ با کیفیت ترین محصول ایرانی
_ اقتصادی و عرضه با قیمت مناسب
هنوز بررسیای ثبت نشده است.