توضیحات
ست بار سرد 13 تکه تمام استیل با پایه بامبو : ست بار سرد 13 تکه تمام استیل با پایه بامبو مجموعه ای از لوازم مورد استفاده برای تهیه انواع نوشیدنی سرد است که اصطلاحا ست بار سرد نامیده می شود.
ست بار سرد ۱۳ تکه تمام استیل طلایی با پایه بامبو :
ست بار سرد ۱۳ تکه تمام استیل طلایی با پایه بامبو مجموعه ای از لوازم مورد استفاده برای تهیه انواع نوشیدنی سرد است که اصطلاحا ست بار سرد نامیده می شود. این ست بار سرد ۱۳ تکه تمام استیل با پایه بامبو دارای کیفیت عالی و با طراحی بسیار جذاب هم دارای کارایی بالایی است هم زیبایی بار شما دوچندان می کند. این ست حرفه ای با مجموعه کاملی از لوازم بارتتندری مورد نیاز برای تهیه نوشیدنی های سرد است طراحی ساده و وزن سبک از جمله مزایای این محصول است. ست ۱۳ تکه بار سرد محصولی تخصصی است که ساختی بسیار با کیفیت دارد و می تواند هم زمان مورد استفاده حرفه ای ها و نیز علاقمندان تجربه با نوشیدنی ها در منزل باشد.
برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت بالا از ویژگی های این محصول می باشد.
ست حرفه ای مخصوص بار سرد تهیه شده از ورق استیل ضد زنگ درجه یک با ضخامت بالا و کیفیت عالی شامل :
_ شیکر استیل سه تکه ۶۰۰ میلی لیتری کابلر Cobbler shaker
_ مادلر استیل ۲۱ سانتی متری با سر سیلیکونی Stainless Steel Muddler
_ بار اسپون استیل بدنه مارپیچ مادلر دار مدل اروپایی European bar spoon (25 سانتی متر)
_ جیگر (جیجر) استیل ۱۵+۳۰ میلی لیتری دبل مدل ژاپنی Japanese Style Double Jigger
_ استرینر (صافی) مدل هاوتورن Hawthorne Strainer قطر ۸ ارتفاع با دسته ۱۴ سانتی متر
_ استرینر (صافی) مدل فاین مش قطر دهانه ۸٫۵ طول با دسته ۲۱ سانتی متر
_ چوب پنبه کش/ درب بطری بازکن (کورک اسکرو) دو مفصلی تمام استیل Double Hinged Waiter’s Corkscrew
_ دو عدد پورر (شات ریز یا سر سیروپ) فلزی استاندارد ۱۰ سانتی متری
_ دو عدد باتل استاپر استیل Bottle stopper (9 سانتی متر)
_ انبر یخ Ice Tongs (طول هر بازو ۱۶ سانتی متر)
_ پایه بامبو
با خرید این محصول با کیفیت می توانید برخورداری و استفاده از محصول فوق العاده با بهترین کیفیت را تجربه کنید.
معرفی لوازم مختلف موجود در ست بار سرد ۱۳ تکه تمام استیل با پایه بامبو :
شیکر استیل سه تکه ۶۰۰ میلی لیتری کابلر Cobbler shaker :
شیکر کابلر چیست؟
شیکرها انواع متنوعی دارند. یکی از گونه های اصلی این ابزار، کابلر نام دارد که از سه بخش تشکیل می شود. بدنه اصلی شیکر که تقریبا همچون لیوانی بزرگ است و مواد اولیه تماما درون آن ریخته می شود. بر روی بدنه درپوش گنبدی شکلی قرار می گیرد که بر بالای آن فیلتر یا صافی این وسیله قرار دارد و در نهایت درب کوچکی که فیلتر و محل خروج مایع را می پوشاند. ویژگی شیکر کابلر همین صافی آن است که می تواند به راحتی جلوی خروج ترکیباتی همچون یخ، تکه های میوه، سبزی و… را بگیرد و با وجود سادگی، تاثیر زیادی در سرعت و کیفیت کار دارد. کابلر یکی از طرح های کاربردی و بسیار موثر شیکر است که طرفداران بسیاری در میان بارتندرهای صاحب نام دارد.
مادلر استیل ۲۱ ساتی متری با سر سیلیکونی Stainless Steel Muddler :
جنس استیل این مادلر باعث می شود تا در تماس با مایعات مختلف هیچ گونه واکنشی پدید نیاید و همچنین با توجه به تحت فشار قرار گرفتن مداوم ابزار، هیچ گونه مشکلی از نظر دوام در طی زمان اتفاق نیفتد. این محصول دارای سر سیلیکونی است که باعث می شود لطافت و نرمی خاصی در ضربات مادلر پدید آید و تسلط بر آن در حین کار افزایش یابد. همچنین اصطکاک وسیله با کف لیوان یا ظرف مورد نظر کاهش می یابد و ایمنی کار بالا می رود. بدنه محصول طراحی بسیار زیبایی دارد و به راحتی در دست جای گرفته و قابل کنترل می باشد.
بار اسپون استیل بدنه مارپیچ مادلر دار مدل اروپایی European bar spoon :
بار اسپون دو وظیفه اصلی دارد. اولین کاربرد آن، هم زدن انواع مخلوط ها است که با تکیه بر قاشقی که دارد و نیز بدنه بلند آن انجام می گیرد. دومین وظیفه اصلی باراسپون کمک به ساختن نوشیدنی های چند لایه است. برای این منظور، بار اسپون درون مایع پایه با زاویه خاصی قرا می گیرد و سپس لایه های بعدی به آرامی روی بدنه مارپیچ ریخته می شود. مایع روی دسته باراسپون سریده و به آرامیده روی لایه پایینی می ریزد.
جیگر (جیجر) استیل ۱۵+۳۰ میلی لیتری دبل مدل ژاپنی Japanese Style Double Jigger :
جیگرها انواع بسیار گوناگونی دارند اما یکی از پرکاربرد ترین آن ها مدل دبل ژاپنی است. جیگر دبل شکلی همانند ساعت شنی دارد و از دو بخش مخروطی تشکیل می شود که از قاعده به هم چسبیده اند. هرکدام از مخروط ها حجم مشخصی دارند و معمولا حجم مخروط بزرگ دو برابر مخروط کوچک است. به این تریب می توان حجم های مختلفی را از ترکیب مخروط های یک جیگر بدست آورد. جیگر ژاپنی مخروط هایی دارد که باریک و بلند هستند. این حالت سبب کوچک شدن دهانه و در نتیجه بالا رفتن دقت می شود. هر میلی متر بالا یا پایین ایستادن مایع در جیگر ژاپنی، حجم کوچیکتری را نسبت به مدل های که کوتاه و پهن هستند دربر می گیرد و در نتیجه میزان خطا پایین می آید. مخروط های این محصول ۳۰ و ۱۵ سی سی حجم دارند.
استرینر (صافی) مدل هاوتورن Hawthorne Strainer :
مواد اولیه ای که انواع نوشیدنی های سرد با استفاده از آن ها تهیه می شوند همواره مایعات نیستند. یخ، میوه ها، انواع سبزی ها و گیاهان معطر، میوه های خشک و… از جمله مواد جامدی هستند که بطور گسترده مورد استفاده اند و در بسیاری مواقع لازم است که این مواد پیش از سرو نوشیدنی از آن جدا شوند. وظیفه استرینر همین کار است. این ابزار به ساده ترین شکل ما را قادر می سازد تا نوشیدنی را صاف نموده و انواع مواد جامد را از آن جدا کنیم. استرینر می تواند همراه با انواع لیوان ها، شیکر ها و دیگر ظروف استفاده شود و هرچقدر قابلیت انتطباق این وسیله با سایر ابزار ما بالاتر باشد، سرعت بیشتری را در کار شاهد خواهیم بود.
استرینر هاوتورن چیست :
این مدل استرینر از سه بخش اصلی تشکیل شده و مشخصه اصلی آن علاوه بر کارایی بالا، قابلیت استفاده با طیف وسیعی از ظروف در اندازه های مختلف است. فیلتر دایره شکل یا صفحه اصلی که ریم Rim نامیده می شود، دسته و فنر سه بخش اصلی را تشکیل می دهند. ریم، صفحه ای گرد است که (در اینجا ۸٫۲ سانتی متر قطر دارد) بر روی خود سوراخ هایی در اشکال مختلف دارد و همین سوراخ ها هستند که مایع را عبور داده و تکه های جامد را پشت خود نگه می دارند.
ارتفاع این وسیله همراه با دسته خود ۱۴ سانتی متر است که ابعادی مناسب برای راحتی کاربرد است. دو زائده در بخش بالای صفحه قرار دارند که به همراه دسته سبب ثابت شدن فیلتر بر روی دهانه ظرف می شوند. فنر، مشخصه اصلی هاوتورن به شمار می رود و قابلیت انطباق آن را بالا میبرد چرا که با باز شدن و فشرده شدن لبه ها را بسته و مواد جامد را فیلتر می کند و به این ترتیب استرینر، با دهانه های مختلف ظروف متفاوت، هماهنگ می شود.
استرینر فاین مش چیست؟
این نوع صافی که به آن صافی چای یا Tea Strainer نیز می گویند، پرقدرت ترین فیلتر را در میان صافی های بارسرد دارد. فاین مش برای جدا کردن قطعات معلق بسیار ریز همچون پالپ میوه، ذرات ریز سبزی ها، دانه ها و هسته های بسیار کوچک، تکه های ریز یخ و به طور خلاصه کوچک ترین و ریز ترین مواد استفاده می شود. به طور معمول این وسیله در ترکیب با هاوتورن به کار می رود، بدین صورت که هاوتورن بر دهانه ظرف محتوی مخلوط قرار می گیرد و قطعات بزرگتر یخ و میوه و سبزی را فیلتر می کند و فاین مش همزمان بر دهانه ظرف مقصد قرار گرفته و ذرات کوچکتر را فیلتر می نماید. جنس این نوع فیلتر از تور فلزی است.
چوب پنبه کش/درب بطری بازکن (کورک اسکرو) دو مفصلی تمام استیل Double Hinged Waiter’s Corkscrew :
چوب پنبه کش ابزاری بسیار مفید است که برای باز کردن تمام انواع بطریها به کار می رود. این وسیله در حالت بسته اش سری به شکل علامت سوال دارد و برای باز کردن درب های فلزی بطری ها استفاده می شود.
سه عدد پورر (شات ریز یا سر سیروپ) فلزی استاندارد Standard Metal Pourer :
این ابزار وسیله است برای سرعت بخشیدن و بالا بردن دقت در ریختن مایعات از بطری ها به درون لیوان، شیکر، جیگر و… با در نظر گرفتن اینکه سرعت در کار بارتندر اهمیت زیادی دارد و نیز بسیار پیش می آید که مقادیر کمی از مایعات مورد نیاز باشد، وسیله ای که خروج مایع از بطری را مدیریت کند، اهمیت بسیار زیادی پیدا می کند. پورر مانند یک درپوش بر روی درب بطری قرار می گیرد.
دو عدد باتل استاپر استیل Bottle stopper :
این وسیله برای بستن درب انواع بطری به کار می آید و همچون پورر می تواند در بالا بردن سرعت کار موثر باشد. باتل استاپر این ست، طراحی ویژه و جذابی دارد که رنگ و حسی دلپذیر به ابزار و محیط کار می دهد و از جمله دلایل استفاده از این وسیله با کیفیت است.
انبر یخ Ice Tongs :
انبر یخ ابزاری آشنا است که در بسیاری از خانه ها یافت می شود. استفاده اصلی این وسیله برای رعایت بهداشت در حین برداشتن یخ و نیز داشتن تسلط بیشتر به خاطر لیز بودن این ماده است. انبر موجود در این ست بار سرد کیفیت شگفت انگیزی دارد و مقاومت آن بسیار زیاد است. درواقع خم کردن بازوهای این انبر و خارج کردن آن از شکل نرمال خود نیروی زیادی می طلبد که فراتر از نیروی لازم برای برداشتن یخ است. از این رو می توان مدت های طولانی بدون نگرانی از تغییر شکل و افت کیفیت از این انبر استفاده کرد. طول هریک از بازوهای انبر ۱۶ سانتی متر است.
پایه بامبو :
ست های بار سرد این حسن را دارند که علاوه بر داشتن قطعات متنوع با طرح و کیفیت یکدست، پایه ای نیز برای آن ها ارائه می دهند. تنوع و تعدد ابزار و لوازم و مواد مورد استفاده در بار سرد باعث می شود که نظم بخشیدن به کار بسیار مهم باشد وگرنه تهیه ده ها نوشیدنی در آن محیط ممکن نخواهد بود. علاوه بر این در مواقعی که از ابزار استفاده نمی شود، چه بهتر است که بتوان آن ها را در معرض دید داشت و از زیبایی آن ها لذت برد. پایه بامبوی این محصول، سبک است، به راحتی قابل تمیز کردن است، جای کمی اشتغال می کند و مهم تر از همه تمامی لوازم را در دسترس قرار می دهد. رنگ این وسیله نیز در کنار ابزار استیل جلوه زیبایی پیدا کرده است.
مشخصات محصول :
ست بار سرد ۱۳ تکه تمام استیل با پایه بامبو
جنس :
استیل ،
چوب
نوع ابزار :
بار سرد
سایر مشخصات :
_ ست کامل
_کیفیت ساخت بالا
_طراحی زیبا
_کارایی عالی
_ استیل
_بادوام
_ مرغوب
_ کاربردی
_ ساخت دقیق
_ ظریف
_ درجه یک
_ قیمت مناسب
_ طراحی بسیار جذاب
_ سازگار با مواد غذایی
_ مقاوم در برابر ضربه
_ مقاوم در برابر زنگ زدگی
_ وزن سبک
_ راحتی در نظافت
_ بدنه صیقلی و براق
_ قابلیت استفاده راحت
_ عملکردی فوق العاده در برابر گرما، سرما و رطوبت دارد
مناسب برای :
_ کافه ها
_ منازل
_ رستوران
_ کافی شاپ ها
_ و…
نکات مهم :
- حتما پس از هر بار استفاده شیکر را بشویید تا مواد در آن رسوب نکنند.
- توصیه می شود شستشوی شیکر را با مواد شوینده انجام ندهید.
- سعی کنید ضربه محکمی به بدنه شیکر وارد نشود.
- دارای بدنه ی کاملا استیل با کیفیت عالی و رنگ زیبا
هنوز بررسیای ثبت نشده است.