توضیحات
استرینر (صافی) هاوتورن : استرینر (صافی) هاوتورن پر استفاده ترین ابزار بار کافه شما خواهد بود. این استرینر از وارد شدن پالپ، تفاله میوه و خرده های یخ به لیوان جلوگیری می کند تا نوشیدنی لذت بخش تری فراهم شود.
استرینر (صافی) هاوتورن Hawthorne Steel Strainer :
استرینر (صافی) هاوتورن Hawthorne Steel Strainer پر استفاده ترین ابزار بار کافه خواهد بود. این استرینر از وارد شدن پالپ، تفاله میوه و خرده های یخ به لیوان جلوگیری می کند تا نوشیدنی لذت بخش تری فراهم شود. استرینر، شیکر، بار اسپون ، جیگر از مهمترین ابزارها برای سرو نوشیدنی های سرد در لوازم کافی شاپ می باشند. توجه داشته باشید استرینر برای صاف و زلال کردن نوشیدنی طراحی نشده است بلکه برای جلوگیری از ورود یخ و تکه درشت میوه و سبزی به لیوان استفاده می شود پس این صافی همه چیز را صاف نخواهد کرد. اغلب دوبار صاف کردن از ورود پالپ های ریزتر، دانه های میوه، تکه های یخ و غیره به لیوان نهایی جلوگیری شود.
سایر نکات :
طول دسته ۱۴ سانتی متر و قطر دهانه صافی ۸٫۳ سانتی متر می باشد. قطرهای صفحه بیضی شکل استرینر یا ریم rim به ترتیب ۶ و ۷ سانتی متر هستند که باعث می شود این محصول به همراه انواع مختلفی از شیکر ، لیوان و ظروف ساخت نوشیدنی مناسب باشد. این صفحه دو زائده برای کمک به ثبات بیشتر صافی روی ظرف مورد نظر دارد. قطعه اصلی که بیشترین کارکرد را در فیلترینگ دارد، فنر این وسیله است. فنر هم به جایگیری درست صافی در ظروف با ابعاد گوناگون کمک می کند و هم به مثابه فیلتر عمل می کند از این رو فاصله حلقه های آن اهمیت دارد. محصول حاضر فنر بسیار مناسبی دارد که به خوبی می تواند وظیفه خود را انجام دهد و نیز به راحتی قابل جداسازی و شستشو است.
استرینر از مباحثی است که در کار کافه و کافه داری، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در تهیه نوشیدنی های مختلف با استفاده از شیکر برای انتقال نوشیدنی به ظروف سرو احتیاج به صاف کردن و یکدست کردن نوشیدنی داریم. در واقع تکه های میوه و یخ و سبزی های معطری که گاهی در شیکر استفاده می شود را باید از محصول نهایی جدا نماییم. استرینر که از لوازم کافه و باریستا است، ابزاری است که برای این منظور ساخته شده است. دور قسمت صافی استرینر یک فنر موجود می باشد که فشرده شده و داخل لیوان شیکر جای میگیرد و با خم کردن شیکر، نوشیدنی داخل لیوان سرو ریخته می شود.
برای مشاهده و خرید محصولات کافه ساپورت کلیک کنید
ویژگی های محصول :
دسته با طول کاملا مناسب به شما در حین کار آزادی عمل بیشتری برا ی افزایش سرعت آماده سازی نوشیدنی شما در بار، کافه یا منزل شما را می دهد. استرینر یکی از وسایل ضروری لوازم کافه است و در هر باری یافت می شود. به همان اندازه ای که در تمامی بار ها، شیکر برای سرو نوشیدنی ضروری است وجود استرینر در بین لوازم بارتندری هم الزامی می باشد. درست است که مدت بسیار کمی از تولید شدن این گونه استرینر ها می گذرد اما مانند وسایل انقلابی دیگر بار کمک بسیار زیادی به دنیای نوشیدنی های گرم و سرد،کرده است. اغلب نوشیدنی هایی که امروزه می خوریم بدونه این صافی،طعمی متفاوت داشتند.
استرینر (صافی) مخصوص بار سرد (Strainer) یکی از کاربردی ترین ابزارهای ساخت نوشیدنی است که بارتندرها از آن استفاده میکنند. این صافی تخصصی برای فیلتر کردن قطعات یخ، میوه، گیاهان و … پس از شیک بکار می رود. برای جدا سازی موارد ریزتر از جمله پالپ و دانه ها و … فیلترهای دیگری با استرینر ترکیب می شوند. این وسیله از جنس استیل ساخته شده است که فلزی مقاون و پرکاربرد برای بسیار از لوازمی است که در بار سرد استفاده میشوند.
استیل دوام زیادی داشته و به سختی تغییر شکل می دهد، مقاومت خوبی در مقابل خط و خش دارد و در تماس با مواد غذایی و خوراکی واکنشی ایجاد نمی کند و تاثیری بر روی طعم و رنگ برجای نمی گذارد. دسته این استرینر توپر است و وزن آن به ایجاد تعادل بهتر هنگام کار کمک می کند استرینر (صافی) مخصوص بار سرد محصولی با کیفیت و قیمت مناسب است که می تواند تاثیر زیادی بر کیفیت نوشیدنی داشته باشد.
طریقه استفاده از استرینر (صافی) :
• ابتدا می بایست وسیله حاوی نوشیدنی بطور ثابت و عمودی روی سطح میزکار قرار گیرد و سپس استرینر روی دهانه آن قرار داده شود. قسمتی از صفحه که فنر روی آن قرار دارد می بایست رو به داخل ظرف باشد.
• ظرف مورد نظر را باید فقط به کمک یک دست بلند کرده و با آن کار کنید. برای این کار، انگشت شصت باید در یک سوی بدنه قرار گیرد، انگشت اشاره روی صافی گذاشته می شود تا تسلط بر آن ایجاد شود و سه انگشت باقی مانده نیز سمت دیگر ظرف را می گیرند.
• فنر استرینر می بایست کاملا مماس بر بدنه ظرف باشد. در این حالت با حرکت دادن انگشت اشاره می تواند فاصله صفحه از لبه را کم و زیاد کرد که باعث می شود شدت جریان و نیز فضای داده شده به مایع برای خروج تغییر کند و می توان اجسامی که از فنر رد شده اند را به این صورت کنترل کرد
• و در آخر با دقت به محل قرار گرفتن صافی، آن را خم کرده و نوشیدنی را داخل لیوان مورد نظر بریزید.
• برای مصارف و اهداف خاص، می توان یک فنر دیگر را بواسطه پیچ دادن، درون فنر هاوتورن قرار داد و با این کار فاصله حلقه ها را کمتر و شدت فیلترینگ را بیشتر نمود.
استرینر (صافی) مخصوص بار سرد وسیله ای اساسی در بار سرد است که برای ساخت بسیاری از نوشیدنی ها مورد نیاز است ولی به خاطر سادگی طراح، راحتی استفاده و قیمت مناسب می توان در آشپزخانه نیز از آن کمک گرفت و به راحتی نوشیدنی هایی با کیفیت بهتر و دردسر کمتر را تهیه کرد.
شما با خرید استرینر بار سرد می توانید برخورداری و استفاده از محصولی فوق العاده با بهترین کیفیت را تجربه کنید.
مشخصات محصول :
استرینر (صافی شیکر)
جنس :
استیل
نوع ابزار :
بارسرد
قطر صافی :
۸٫۳ سانتی متر
طول دسته :
۱۴ سانتی متر
سایر مشخصات :
_کیفیت ساخت بالا
_طراحی زیبا
_کارایی ساده
_بادوام
_ جنس مرغوب
_ کاربردی
_ ساخت دقیق و ظریف
_ درجه یک
_ قیمت مناسب
مناسب برای :
_ کافه ها
_ رستوران
_ کافی شاپ ها
و…
در تهیه نوشیدنی های مختلف با استفاده از شیکر برای انتقال نوشیدنی به ظروف سرو احتیاج به صاف کردن و یکدست کردن نوشیدنی داریم. در واقع تکه های میوه و یخ و سبزی های معطری که گاهی در شیکر استفاده می شود را باید از محصول نهایی جدا نماییم. استرینر که از لوازم مورد نیاز باریستا می باشد،به همین منظور ساخته شده است و در این کار به باریستا کمک می کند.
هنوز بررسیای ثبت نشده است.