قهوه جوش (Vinod)

دسته بندی:

ناموجود

عنوان

تمامی کالاهای این فروشگاه اورجینال و برند بوده و با گارانتی بازگشت وجه ارائه می شوند.

  • تضمین بهترین قیمت بازار
  • پشتیبانی عالی ۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
  • بازگشت وجه در صورت عدم رضایت
  • اصالت کالاها از برترین برندها
  • تحویل سریع در کمترین زمان ممکن

توضیحات

قهوه جوش (Vinod) : قهوه جوش (Vinod) دارای ظرفیت 300 سی سی و از جنس استیل می باشد و دسته بلند جابه جا کردن آن را آسان کرده است. از این قهوه جوش علاوه بر دم کردن قهوه می توان برای گرم کردن شیر نیز استفاده کرد.

قهوه جوش (Vinod) :

قهوه جوش (Vinod) دارای ظرفیت ۳۰۰ سی سی و از جنس استیل می باشد همچنین دسته بلند جابه جا کردن آن را بسیار آسان کرده است. از این قهوه جوش علاوه بر دم کردن قهوه می توان برای گرم کردن شیر نیز استفاده کرد. کیفیت استیل استفاده شده در ساخت لوازم وینود Vinod بالاترین کیفیت استیل موجود در جهان است که به استیل ۱۰-۱۸ معروف است و در تجهیزات آشپزخانه استفاده می شود. زیرا این استیل مقاوم در برابر مواد شیمیایی، زنگ زدگی، تغییر رنگ و ماهیت و فرسودگی است.

برخوردار بودن از قیمت بسیار مناسب و کیفیت عالی از ویژگی های این محصول می باشد.

قهوه جوش (Vinod)

مسی بودن کف قهوه جوش ۳۰۰ سی سی وینود باعث می شود حرارت زودتر به ظرف منتقل شود. برای درست کردن قهوه ترک که یکی از محبوب ترین قهوه ها می باشد نیاز به یک قهوه جوش است. به ازای هر فنجان قهوه ترک نیاز به یک قاشق مرباخوری قهوه و یک استکان آب سرد است. یکی از نکات مهم در دم کردن قهوه ترک این است که قهوه نباید بجوشد. شکل ساده و سهولت کارکردن با این قهوه جوش باعث افزایش محبوبیت و افزایش تعداد کاربران آن شده است.

با خرید این محصول با کیفیت می توانید با بالا بردن بهره‌ وری فرآیند تهیه, بهترین عملکرد خود را ارائه دهید.

مشخصات محصول :

قهوه جوش (Vinod)

قهوه جوش (Vinod)

جنس :

استیل ، مس

نوع ابزار :

قهوه جوش ، شیرجوش

قطر :

۶ سانتی متر

ارتفاع :

۹٫۵ سانتی متر

ظرفیت :

۳۰۰ سی سی

برند :

Vinod

ساخت :

هند

سایر مشخصات :

_کیفیت ساخت بالا

_طراحی زیبا

_مقاوم

_ با دوام

_قیمت مناسب

_کارایی عالی

_ استاندارد

_ قابلیت استفاده آسان

_ دم آوری راحت

مناسب :

برای دم آوری قهوه

طرز تهیه قهوه ترک :

قهوه جوش (Vinod)

به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری پودر قهوه و کمی بیشتر از یک فنجان (به این دلیل که بخشی از آب بخار می‌ شود) آب سرد، درون قهوه جوش بریزید. در انتها باید هرفنجان قهوه ‌تان چیزی حدود ۸۰ تا ۱۲۰ میلی لیتر (یا همان گرم) باشد. منظور از آب سرد این نیست که آب را از یخچال بردارید، همان آب خنک داخل لوله آب کافیست. می توانید با ترازوی آشپزخانه وزن نوشیدنی را کنترل نمایید. اگر قهوه تان را شیرین میل می کنید می توانید شکر را در همین مرحله به قهوه اضافه کنید (بهتر است شیر را پس از آماده شده قهوه به آن اضافه کنید) پس از افزودن قهوه و شکر و ترکیب آن با آب، حسابی آنها را مخلوط کنید تا قهوه به صورت کلوخ داخل قهوه جوش نماند. این کار به تشکیل فوم روی قهوه شما نیز کمک می کند.

قهوه جوش را روی شعله ملایم گاز قرار دهید. زمانی که قهوه جوش را روی شعله گاز گذاشتید، دیگر نه آن را تکان دهید و نه هم بزنید. پس از دقایقی (۳ تا ۴ دقیقه) قهوه شروع به بالا آمدن می‌ کند. زمانی که حرکت قهوه به سمت بالا را مشاهده کردید،اجازه دهید مقداری به سمت بالا حرکت کند. مثلا تا دهانه ایبریک و سپس آن را از روی شعله بردارید، می‌توانید قهوه را در فنجان بریزید و میل کنید اما حتما به این فوت و فن کوزه گری توجه کنید.

فوت و فن تهیه قهوه ترک :

پس از برداشتن قهوه جوش از روی حرارت، قهوه را فورا در فنجان نریزید، بگذارید قهوه جوش کمی ساکن بماند، تا لرد قهوه ته نشین شود این کار کمک می کند که در نوشیدنی نهایی تان، لرد قهوه کمتری روی زبان و داخل دهان حس کنید. برای داشتن خامه قهوه یا کرمای روی نوشیدنی، پس از گذاشتن قهوه جوش بر روی حرارت، دیگر آن را بهم نزنید. یکی از نشانه های یک فنجان قهوه ترک خوب، فوم روی آن می‌ باشد، فراموش نکنید وقتی فوم به وجود می‌ آید که از آب سرد استفاده کرده باشید.

آب سرد می‌ تواند آب لوله کشی یا آب معدنی و یا آب دستگاه تصفیه باشد. البته همانطور که اشاره کردیم منظور از آب سرد این است که قبل از ریختن آب روی پودر قهوه، نباید آب داغ یا آب گرم لوله کشی باشد. راستی اگر می‌خواهید همیشه نوشیدنی قهوه تان یک طعم داشته باشد باید بتوانید آبی که استفاده می‌ کنید یکنواخت با سری قبلی باشد، مثلا می‌توانید همیشه از یک برند آب معدنی استفاده کنید. اگر فوم قهوه را دوست ندارید کمی بیشتر آن را روی گاز نگه دارید در این صورت قهوه‌ ای با طعم یک دست و بدون فوم خواهید داشت.

کالری قهوه ترک :

در خصوص میزان کالری قهوه ترک البته بدون شکر و حجم ۱۲۰ میلی لیتر حدود ۲ کالری است که با افزودن شکر این مقدار تا ۱۸ کالری افزایش خواهد داشت.

میزان کافئین :

با توجه به روش دم آوری قهوه ترک، درگیر بودن قهوه و آب و میزان برشتگی، همچنین روبوستا بودن دانه های تشکیل دهنده قهوه ترک این قهوه بیشترین کافئین را در میان قهوه ها دارد.

چند نکته کوتاه پیرامون تهیه قهوه ترک :

برای درست کردن قهوه ترک باید قهوه شما کاملا پودر شده باشد و حالت یکنواخت داشته باشد. این موضوع در طعم نهایی شما بسیار تاثیر گذار است. بهتر است از قوری مخصوص قهوه جوش (ترجیحا از جنس مس) استفاده کرد. دهانه این قوری های مخصوص باریک تر از شیرداغ کن است و باعث تشکیل بهتر فوم روی قهوه می شود. قهوه ترک به دلیل میزان برشتگی روشن، ریز آسیاب شدن دانه‌ ها، درگیری زیاد آب و قهوه از کافئین بیشتری بر خوردار است. برای تهیه قهوه ترک با ایبریک بهتر است ابزارتان را متناسب با تعداد نفراتی که معمولا قهوه می‌نوشید، خریداری کنید.

برای مشاهده و خرید محصولات کافه ساپورت اینجا کلیک کنید

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قهوه جوش (Vinod)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت