فهرست مطالب
تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل در غلظت و مواد تشکیل دهنده می باشد؛ سیروپ کارامل سبک تر، شفاف تر و به طور معمول حاوی آب و شکر است که بیشتر برای طعم دار کردن نوشیدنی ها استفاده می شود در مقابل، سس کارامل غلیظ تر، تیره تر و غالبا شامل خامه یا کره است و برای تزئین دسرها کارایی دارد. کارامل از محبوب ترین و پرکاربردترین طعم ها در دنیای نوشیدنی ها و دسرها است.
از کافه ها تا رستوران ها و مصارف شخصی، کارامل مورد استفاده قرار می گیرد. سیروپ کارامل و سس کارامل در نگاه اول ممکن است شبیه به هم به نظر برسند، اما تفاوت های مهمی در ترکیب، کاربرد، بافت و میزان کالری دارند. سیروپ کارامل یک مایع شیرین و طعم دار می باشد که اکثرا به عنوان طعم دهنده در نوشیدنی ها کارآمد است. این سیروپ روان، شفاف غلظت کمتری نسبت به سس کارامل دارد.
سس کارامل غلیظ، کرمی و غنی تر درمقایسه با سیروپ کارامل است که بیشتر برای تزئین و اضافه کردن بافت و طعم در انواع دسرها کاربرد دارد. علت ماندگاری خط های تزئینی به اصطلاح گارنیش هم همین است که از سس کارامل به جای سیروپ کارامل استفاده می شود ، به دلیل اینکه سس کارامل از بافت بهتری نسبت به سیروپ کارامل برخوردار می باشد و به آسانی روی دیواره لیوان نقش می بندد اما در انواع نوشیدنی های سرد بسیار بهتر است که از سیروپ استفاده شود چون خیلی سریع و راحت با بقیه متریال ترکیب خواهد شد.
سیروپ کارامل یا سس کارامل، کدام یک را انتخاب کنیم؟
سیروپ کارامل و سس کارامل جایگاه مختص به خود را دارند که دانستن تفاوت آن ها در تهیه نوشیدنی ها و دسرها کمک خواهد نمود. در نتیجه اگر به دنبال گزینه ای سبک، سریع و ایده آل برای قهوه می باشید، سیروپ کارامل بهترین انتخاب است. اما اگر طعمی عمیق و بافتی کرمی برای دسرها نیاز دارید، سس کارامل را انتخاب کنید. قبل از هر چیز، مهم است که تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل را بدانید تا هنگام خرید گزینه ای متناسب با نیاز انتخاب کنید.
سس ها اکثرا غلیظ تر از سیروپ ها می باشند و برای تزئین، لایه گذاری یا طعم دهی به کیک ها، دسرها و بستنی ها مورد استفاده قرار می گیرند. سس کارامل از معروف ترین انواع سس ها می باشد. سس کارامل ، دارای طعمی شیرین و خوش رنگ است که برای ترکیب با قهوه، دسرها و کیک ها کاملا ایده آل می باشد.
سیروپ ها مایع و روان تر می باشند و بیشتر در ترکیب نوشیدنی ها، شیرینی ها و دسرها کارایی دارند. سیروپ ها اکثرا شیرین و بسته به طعم در نوشیدنی های گرم و سرد به کار می روند. سیروپ کارامل از محبوب ترین سیروپ های موجود در بازار است. سیروپ کارامل، از طعمی شیرین و لطیف برخوردار است و به انواع نوشیدنی ها عمق می بخشد.
سیروپ کارامل :
بافت : رقیق و بدون چربی یا خامه
شفافیت : به طور معمول شفاف است.
طعم : شیرین و کاملا سبک.
کاربرد : برای طعم دار کردن نوشیدنی های متنوع همچون قهوه ، کاپوچینو و لاته، چای و کوکتل ها و شیرین کردن مواد غذایی کارایی دارد.
ترکیب پایه سیروپ کارامل : شکر سفید یا قهوه ای، آب ، طعم دهنده طبیعی یا مصنوعی
سس کارامل :
ترکیبات : کارامل (شکر کاراملی شده)، کره، خامه،
بافت : غلیظ، چرب و کرمی.
شفافیت : تیره رنگ است و بافتی نرم و مخملی دارد.
طعم : غنی، عمیق و کره ای.
کاربرد : تزئین دسرها و بستنی، طعم دار کردن شیرینی، افزودن طعم به شیر و به عنوان تاپینگ یا پرکننده (فیلینگ) در دسرها مانند بستنی، کیک، براونی و پنکیک مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع کاربرد سیروپ کارامل و سس کارامل
این محصولات بسته به نوع مصرف، به دسته های متنوع تقسیم بندی می شوند.
نقش سس کارامل در قنادی و شیرینی پزی :
سس های کارامل نقش مهمی در تزئین و طعم دار کردن کیک ها و شیرینی ها دارند :
- تزئین روی کیک ها و دسرها ، پنکیک و وافل
- لایه گذاری بین کیک ها و دسرهای چند لایه
- اضافه کردن طعم های مختلف به شیرینی ها
- ترکیب با بستنی
- در تهیه برخی نوشیدنی های ویژه همچون کافی کارامل، کافه ماکیاتو
نقش سیروپ کارامل در کافه و تهیه نوشیدنی ها :
از مهم ترین کاربردهای سیروپ کارامل ، استفاده در نوشیدنی های گرم و سرد می باشد :
- اضافه کردن طعم های مختلف به قهوه ، لاته و کاپوچینو
- استفاده در میلک شیک ها، اسموتی ها ، فراپه و نوشیدنی های ویژه
- تهیه موهیتو، انواع چای های طعم دار و کوکتل ها
نکات حائز اهمیت زمان خرید سیروپ کارامل و سس کارامل :
برند معتبر : همیشه از برندهای معتبر خرید کنید تا از کیفیت، طعم و سلامت محصول اطمینان داشته باشید. برندهای معتبر از مواد طبیعی و باکیفیت در تولید سس و سیروپ استفاده می کنند.
ترکیبات طبیعی و سالم : محصولاتی با ترکیبات طبیعی سبب افزایش کیفیت و طعم بهتر می شوند محصولاتی را انتخاب کنید که فاقد مواد نگهدارنده و رنگ های مصنوعی باشند.
بسته بندی استاندارد : محصولاتی که در بسته بندی های مناسب مثل بطری های شیشه ای یا پلاستیکی مرغوب ارائه می شوند، ماندگاری بیشتری دارند.
نحوه نگهداری سیروپ کارامل و سس کارامل :
برای حفظ کیفیت و افزایش طول عمر سیروپ کارامل و سس کارامل ، این نکات را رعایت کنید :
- پس از باز کردن درب بطری سیروپ کارامل و سس کارامل ، در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
- برخی از سیروپ ها را می توانید در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.
- درب بطری را کاملا محکم ببندید تا از نفوذ هوا و خراب شدن جلوگیری شود.
سیروپ کارامل و سس کارامل از لوازم جدایی ناپذیر قنادی ها و کافه ها می باشند و تأثیر قابل توجهی بر طعم و ظاهر خوراکی ها دارند. همچنین باید به کیفیت، ترکیبات و کاربرد این محصولات توجه کرد تا بهترین انتخاب را داشته باشید. با رعایت نکات گفته شده و انتخاب برندهای معتبر لذت استفاده از این محصولات را در آشپزی و نوشیدنی ها چند برابر کنید.
شما می توانید برای خرید انواع سیروپ ها و سس های برندهای معتبر به سایت فروشگاه کافه ساپورت سر بزنید و محصول مورد نظر را سفارش دهید. برای کسب اطلاعات درباره جدیدترین محصولات صفحه اینستاگرام کافه ساپورت را دنبال کنید.





دیدگاهتان را بنویسید