تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل

تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل در غلظت و مواد تشکیل‌ دهنده می باشد؛ سیروپ کارامل سبک‌ تر، شفاف‌ تر و به طور معمول حاوی آب و شکر است که بیشتر برای طعم‌ دار کردن نوشیدنی‌ ها استفاده می‌ شود در مقابل، سس کارامل غلیظ‌ تر، تیره تر و غالبا شامل خامه یا کره است و برای تزئین دسرها کارایی دارد. کارامل از محبوب‌ ترین و پرکاربردترین طعم‌ ها در دنیای نوشیدنی‌ ها و دسرها است.

از کافه ها تا رستوران ها و مصارف شخصی، کارامل مورد استفاده قرار می گیرد. سیروپ کارامل و سس کارامل در نگاه اول ممکن است  شبیه به هم به نظر برسند، اما تفاوت‌ های مهمی در ترکیب، کاربرد، بافت و میزان کالری دارند. سیروپ کارامل یک مایع شیرین و طعم‌ دار می باشد که اکثرا به‌ عنوان طعم‌ دهنده در نوشیدنی‌ ها کارآمد است. این سیروپ روان، شفاف غلظت کمتری نسبت به سس کارامل دارد.

سس کارامل غلیظ، کرمی و غنی‌ تر درمقایسه با سیروپ کارامل است که بیشتر برای تزئین و اضافه کردن بافت و طعم در انواع دسرها کاربرد دارد. علت ماندگاری خط های تزئینی به اصطلاح گارنیش هم همین است که از سس کارامل به جای سیروپ کارامل استفاده می شود ، به دلیل اینکه سس کارامل از بافت بهتری نسبت به سیروپ کارامل برخوردار می باشد و به آسانی روی دیواره لیوان نقش می بندد اما در انواع نوشیدنی های سرد بسیار بهتر است که از سیروپ استفاده شود چون خیلی سریع و راحت با بقیه متریال ترکیب خواهد شد.

سیروپ کارامل یا سس کارامل، کدام‌ یک را انتخاب کنیم؟

تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل

سیروپ کارامل و سس کارامل جایگاه مختص به خود را دارند که دانستن تفاوت آن‌ ها در تهیه نوشیدنی‌ ها و دسرها کمک خواهد نمود. در نتیجه اگر به دنبال گزینه‌ ای سبک، سریع و ایده آل برای قهوه می باشید، سیروپ کارامل بهترین انتخاب است. اما اگر طعمی عمیق و بافتی کرمی برای دسرها نیاز دارید، سس کارامل را انتخاب کنید. قبل از هر چیز، مهم است که تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل را بدانید تا هنگام خرید گزینه‌ ای متناسب با نیاز انتخاب کنید.

سس‌ ها اکثرا غلیظ‌ تر از سیروپ‌ ها می باشند و برای تزئین، لایه‌ گذاری یا طعم دهی به کیک‌ ها، دسرها و بستنی‌ ها مورد استفاده قرار می‌ گیرند. سس کارامل از معروف‌ ترین انواع سس ها می باشد. سس کارامل ، دارای طعمی شیرین و خوش‌ رنگ است که برای ترکیب با قهوه، دسرها و کیک‌ ها کاملا ایده‌ آل می باشد.

سیروپ‌ ها مایع و روان‌ تر می باشند و بیشتر در ترکیب نوشیدنی‌ ها، شیرینی‌ ها و دسرها کارایی دارند. سیروپ ها اکثرا شیرین و بسته به طعم در نوشیدنی‌ های گرم و سرد به کار می روند. سیروپ کارامل از محبوب‌ ترین سیروپ‌ های موجود در بازار است. سیروپ کارامل، از طعمی شیرین و لطیف برخوردار است و به انواع نوشیدنی‌ ها عمق می‌ بخشد.

سیروپ کارامل :

تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل

بافت : رقیق و بدون چربی یا خامه

شفافیت : به طور معمول شفاف است.

طعم : شیرین و کاملا سبک.

کاربرد : برای طعم‌ دار کردن نوشیدنی‌ های متنوع همچون قهوه ، کاپوچینو و لاته، چای و کوکتل‌ ها و شیرین کردن مواد غذایی کارایی دارد.

ترکیب پایه سیروپ کارامل : شکر سفید یا قهوه‌ ای، آب ، طعم‌ دهنده طبیعی یا مصنوعی

سس کارامل :

تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل

ترکیبات : کارامل (شکر کاراملی شده)، کره، خامه،

بافت : غلیظ، چرب و کرمی.

شفافیت : تیره رنگ است و بافتی نرم و مخملی دارد.

طعم : غنی، عمیق و کره ای.

کاربرد : تزئین دسرها و بستنی، طعم‌ دار کردن شیرینی، افزودن طعم به شیر و به عنوان تاپینگ یا پرکننده (فیلینگ) در دسرها مانند بستنی، کیک، براونی و پنکیک مورد استفاده قرار می‌ گیرد.

انواع کاربرد سیروپ کارامل و سس کارامل

تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل

این محصولات بسته به نوع مصرف، به دسته‌ های متنوع تقسیم بندی می‌ شوند.

نقش سس کارامل در قنادی و شیرینی‌ پزی :

سس های کارامل نقش مهمی در تزئین و طعم‌ دار کردن کیک‌ ها و شیرینی‌ ها دارند :

  •  تزئین روی کیک‌ ها و دسرها ، پنکیک و وافل
  •  لایه‌ گذاری بین کیک‌ ها و دسرهای چند لایه
  • اضافه کردن طعم‌ های مختلف به شیرینی‌ ها
  • ترکیب با بستنی
  • در تهیه برخی نوشیدنی‌ های ویژه همچون کافی‌ کارامل، کافه ماکیاتو

نقش سیروپ کارامل در کافه و تهیه نوشیدنی‌ ها :

 از مهم‌ ترین کاربردهای سیروپ کارامل ، استفاده در نوشیدنی‌ های گرم و سرد می باشد :

  •  اضافه کردن طعم‌ های مختلف به قهوه ، لاته و کاپوچینو
  •  استفاده در میلک‌ شیک‌ ها، اسموتی‌ ها ، فراپه و نوشیدنی‌ های ویژه
  •  تهیه موهیتو، انواع چای‌ های طعم‌ دار و کوکتل‌ ها

نکات حائز اهمیت زمان خرید سیروپ کارامل و سس کارامل  :

تفاوت سیروپ کارامل و سس کارامل

برند معتبر : همیشه از برندهای معتبر خرید کنید تا از کیفیت، طعم و سلامت محصول اطمینان داشته باشید. برندهای معتبر از مواد طبیعی و باکیفیت در تولید سس و سیروپ‌ استفاده می‌ کنند.

ترکیبات طبیعی و سالم : محصولاتی با ترکیبات طبیعی سبب افزایش کیفیت و طعم بهتر می شوند محصولاتی را انتخاب کنید که فاقد مواد نگهدارنده و رنگ‌ های مصنوعی باشند.

بسته‌ بندی استاندارد : محصولاتی که در بسته‌ بندی‌ های مناسب مثل بطری‌ های شیشه‌ ای یا پلاستیکی مرغوب ارائه می شوند، ماندگاری بیشتری دارند.

نحوه نگهداری سیروپ کارامل و سس کارامل  :

برای حفظ کیفیت و افزایش طول عمر سیروپ کارامل و سس کارامل  ، این نکات را رعایت کنید :

  • پس از باز کردن درب بطری سیروپ کارامل و سس کارامل ، در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
  • برخی از سیروپ‌ ها را می‌ توانید در یخچال نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.
  • درب بطری را کاملا محکم ببندید تا از نفوذ هوا و خراب شدن جلوگیری شود.

سیروپ کارامل و سس کارامل از لوازم جدایی‌ ناپذیر قنادی ها و کافه ها می باشند و تأثیر قابل توجهی بر طعم و ظاهر خوراکی‌ ها دارند. همچنین باید به کیفیت، ترکیبات و کاربرد این محصولات توجه کرد تا بهترین انتخاب را داشته باشید. با رعایت نکات گفته‌ شده و انتخاب برندهای معتبر لذت استفاده از این محصولات را در آشپزی و نوشیدنی‌ ها چند برابر کنید.

شما می‌ توانید برای خرید انواع سیروپ ها و سس های برندهای معتبر به سایت فروشگاه کافه ساپورت سر بزنید و محصول مورد نظر را سفارش دهید. برای کسب اطلاعات درباره جدیدترین محصولات صفحه اینستاگرام کافه ساپورت را دنبال کنید.

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *