چطور در کمترین زمان ،یک سیروپ گل رز عالی تهیه کنیم؟

 

 

این سیروپ با گلبرگ های معطر ملکه گل ها ،گل رز ساخته می شود.تهیه این سیروپ در خانه آسان است و هرکسی

می تواند این طعم دهنده گل رز خانگی را فقط در 30 دقیقه درست کند.

شما برای ساخت این سیروپ  نیازمند آب و شکر به شکل مساوی و برخی طعم دهنده های دیگر هستید.

این سیروپ برای پایه  کوکتل ، دسر و سایر نوشیدنی ها بسیار ایده آل است. افزودن این طعم دهنده به غذاها عطر

و بوی دوست داشتنی گل های لطیف رز را برایتان به ارمغان می آورد.

این طعم دهنده بی نظیر است و مهم نیست که آن را به کدام ظرف اضافه می کنید زیرا همیشه مانند معجونی باشکوه

عمل می کندکه ماده نگهدارنده ای ندارد، 100٪  ارگانیک است و از مواد طبیعی برای ساخت آن استفاده شده است.

سیروپ رز مونین

سیروپ رز مونین


برای خواندن مقاله در مورد سیروپ اینجا کلیک کنید


طرز تهیه سیروپ گل رز

 

برای تهیه این سیروپ گل رز خانگی ، فقط به تعدادی مواد اولیه ساده آشپزخانه و حدود 30 دقیقه از وقت خود نیاز

دارید . همچنین شما می توانید این سیروپ را تا چند ماه به خوبی ذخیره کنید .

سیروپ گل رز را می توان با برخی از مواد که به راحتی در هر فروشگاه مواد غذایی موجود است تهیه کرد. در زیر موادی

که برای تهیه بهترین طعم دهنده گل رز که  به آن ها نیاز دارید ، آورده شده است:

گلاب (برای دادن طعم)

گلبرگ های گل رز قرمز / صورتی خوراکی ، اسپری نشده و بدون مواد شیمیایی.

شکر

آب

آب لیمو

چغندر یا رنگ غذایی صورتی (اختیاری)

این شربت گل رز در 6 مرحله ساده درست می شود:

مرحله 1: آب و شکر را به قابلمه اضافه کنید. هم بزنید و اجازه دهید شکر حل شود.

مرحله 2:  گلبرگ های گل رز را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بجوشانید. در صورت استفاده از چغندر ، آن را اضافه کرده

و درب قابلممه راببندید.

مرحله 3: به مدت 10-12 دقیقه بجوشانید.

مرحله 4: طعم دهنده ها و آب لیمو را اضافه کنید. اجازه دهید که همراه آن ها بپزند.

مرحله 5: حال تمام مواد را از صافی رد کنید.

مرحله ششم: زیر قابلمه را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

حال شربت گل رز آماده استفاده است.

طرز تهیه سیروپ گل رز

سیروپ خوش عطر گل رز

 


برای خواندن مقاله در مورد سیروپ کارامل اینجا کلیک کنید


نوشیدنی با سیروپ گل رز

لاته

> مواد مورد نیاز

1 شات اسپرسو

1 / 2 اونس  شربت گل رز مونین

1 / 4 اونس  شربت وانیل فرانسوی مونین

با شیر بخارپز شده پر کنید

 

>دستورالعمل 

مواد را به جز شیر در فنجان سرو ترکیب کنید.

هم بزنید و کنار بگذارید.

حال،شیر بخار پز شده را در فنجان سرو بریزید و به آرامی هم بزنید.

نوشیدنی شما آماده است می توانید آن را نوش جان کنید.

 

آیس تی گل رز

>موارد مورد نیاز

1 / 2 اونس  طعم دهنده عسل مونین

1 / 2 اونس  طعم دهنده گل رز مونین

7 اونس چای سرد

>دستورالعمل :

لیوان پر از یخ را پر کنید.

مواد را به ترتیب ذکر شده درون لیوان سرو بریزید.

مواد را در ظرفی دیگر ریخته و هم بزنید و دوباره داخل لیوان سرو برگردانید تا مخلوط شود.

حال نوشیدنی شما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

سیروپ گل رز

سیروپ گل رز

 


برای خواندن مقاله در مورد سیروپ فندق اینجا کلیک کنید


کاربرد سیروپ گل رز

این طعم دهنده برای کوکتل و نوشیدنی های غیر الکلی مناسب است.

شربت گل رز خانگی بهترین ماده برای تهیه میلک شیک  است.

از این شربت گل رز برای شیرین کردن لیموناد می توانید استفاده کنید.( کافیست گل رز تازه داشته باشید)

چای ها و لاته های خود را می توانید با این شربت، شیرین کنید .

این سیروپ برای یک میان وعده عالی ، دسر ، پنکیک یا کرپ مناسب می باشد.


برای خواندن مقاله در مورد سیروپ بلوبری اینجا کلیک کنید


سیروپ گل رز مونین

 سیروپ گل رز بی نظیر است. شربت گل رز مونین، با طعم معطر غنی ،خود به نوشیدنی ها عطر و طعمی دلپذیر را

هدیه می دهد.

شما با خرید سیروپ گل رز مونین می توانید به راحتی آن را برای هر نوشیدنی استفاده کنید زیرا گلوتن ندارد و بدون

عطر و طعم مصنوعی است. همچنین، این طعم دهنده  فاقد مواد نگهدارنده و شیرین کننده مصنوعی می باشد.

سیروپ خوش طعم گل رز

سیروپ خوش طعم گل رز

 


برای دیدن و خرید سیروپ گل رز فو اینجا کلیک کنید


نکات مهم برای تهیه بهترین سیروپ گل رز

ما در دستورالعمل این سیروپ  از شکر سفید استفاده کرده ایم ، اما شما می توانید برای این شربت ساده از

شکر قهوه ای نیز استفاده کنید.

برای این دستور به برخی از گلبرگ های گل رز درجه یک نیاز دارید. هنگام خرید گلبرگ گل رز برای پخت و پز ، مطمئن

شوید که آنها اسپری نشده و خوراکی هستند.

گل های رز قرمز برای این سیروپ، از نظر رنگ بهترین هستند. اما ، شما می توانید از گلهای رز صورتی نیز برای این

دستورالعمل استفاده کنید.

ما در اینجا از شکر سفید استفاده کرده ایم ، اما اگر می خواهید که سیروپ عالی داشته باشید ، می توانید از شربت افرا

نیز استفاده کنید.

برای رنگ ، چغندر زیاد اضافه نکنید ، زیرا در طعم سیروپ شما تاثیر می گذارد. در صورت تمایل می توانید بعد از 5 دقیقه

قطعات چغندر را دور بریزید.

افزودن آب لیمو به عنوان ماده نگهدارنده عمل می کند و همچنین از متبلور شدن شربت جلوگیری می کند. بنابراین حتماً آن

را به شربت خود اضافه کنید.

 

 

 

منبع :mygingergarlickitchen

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *