قهوه اتیوپی لیموی و رایحه ی خوش طعمش را از دست ندهید!

قهوه اتیوپی لیمو دارای بدنی متوسط با طعمی صاف و مبهم خاکی است.

قهوه اتیوپی لیمو 100٪ قهوه عربیکا است که مستقیماً از یکی از منحصر به فردترین مناطق رشد قهوه در جهان است که به دلیل طعم های عمیق  پیچیده  شناخته می شود.

طعم بی نظیر قهوه اتیوپی لیمو به دلیل محلی است که در منطقه  شرقی این کشور پرورش میابد.

قهوه اتیوپی لیمو در کنار مزارع موز ، دارچین و چای در فاصله نه چندان دور از آدیس آبابا ، پایتخت اتیوپی ، پرورش می یابد.

دانه قهوه  لیمو خوش طعم ترین  قهوه آفریقا نامگذاری شده است.

عطر و طعم پیچیده و منحصر به فرد آن ، آن را به قهوه ای متعادل و خوشمزه تبدیل می کند.

قهوه لیمو چه نوع قهوه ای است؟

قهوه اتیوپی لیمو

 

لیمو (همچنین لیمو) یک منطقه در حال رشد در جنوب اتیوپی است که قهوه های متمایز از انواع سنتی عربیکا را تولید می کند که مدت زیادی در این منطقه رشد کرده است.

این یک قهوه خشک یا “طبیعی” است ، به این معنی که دانه ها در میوه خشک می شوند نه بعد از برداشت میوه ، مانند قهوه های فرآوری شده یا “شسته”.

گرچه افراد زیادی  این قهوه را نمی شناسند و شهرت کمتری نسبت به  قهوه سیدامو دارد ، اما قهوه اتیوپیایی لیمو واقعاً یک تجربه طعم فوق العاده است.

قهوه لیمو کجا پرورش می یابد؟

 

قهوه اتیوپی لیمو یکی از مناطق  رشد قهوه ارومیا در جنوب غربی اتیوپی است

قهوه اتیوپی لیمو در فاصله کمی از پایتخت آدیس آبابا ، درست در شمال منطقه سیدامو رشد می کند.

بهترین رشد آن در ارتفاعات بین 1200 تا 2000 متر است.

قهوه لیمو اتیوپی یک قهوه عربیکا است .

علیرغم رشد قد ، دارای اسیدیته متوسط و کافئین 1.5٪ است.

این تنوع با بدن کامل ، رایحه تند ، اسیدیته متوسط و  طعم دودی مشخص می شود.

ارتفاع زیادی که در آن کشت می شود  گویاست که  دارای ویژگی های چشایی شیرینی است.

این  قهوه از نظر اندازه متوسط ​​، سبز روشن (وقتی به طور طبیعی تفت داده نمی شود است.

به گفته برخی ، دلیل طعم خارق العاده آن در بلوغ آن در “باغ چای” نهفته است .

یعنی در مزارع مكانی كه قهوه همراه با موز ، دارچین و گیاهان چای رشد می كند.

این اجازه می دهد تا  قهوه در ان منطقه تنوع و پیچیدگی معطر زیادی را جمع کند.

به گفته برخی ، عطر و بوی خارق العاده این قهوه به تراکم دانه آن بستگی دارد .

 

ویژگی های طعمی قهوه  لیمو

 

لیمو یکی از مناطق مناطق رشد قهوه اورومیا در جنوب غربی اتیوپی است.

قهوه اتیوپی لیمو در ارتفاع از 1500 تا 1900 رشد می کند که دانه هایی با اندازه متوسط و متمایز و رنگ سبز تولید می کند.

این قهوه دارای مشخصات حجمی مشابه قهوه  سیدامو  و یرگاچف با اسیدیته مرکبات ، شکلات زیر بنای توت است.

قهوه اتیوپی لیمو (همه شسته شده) به طور کلی اسیدیته ملایم تری نسبت به سیدامو و یرگاچف دارد.

این قهوه با برخورداری از طعم های تند قابل توجه ، طعم میوه  ای در اولین جرعه رایحه را تسخیر می کنند.

طعم این قهوه با خنک شدن  قهوه لیمو طعمی  شیرین تر  به خود میگیرد.

طعم های می  زردآلو ، خربزه و یک شکلات شیرین حاصل از رشد در کنار مزارع کاشت موز ، دارچین و چای است.

قهوه لیمو یک قهوه معطر ، شیرین و پیچیده است.

شیرینی و جثه سبک  این قهوه را در طول روز به طرز باورنکردنی قابل نوشیدن می کند.

این قهوه نیز از لحاظ  بدنه ساختای متوسط است ، دارای شکل متمایز گرد و رنگ مایل به سبز است.

 قهوه لیمو از کجا آمده است؟

قهوه اتیوپی لیمو

 

حوضه آبریز موکا جیمه اتیوپی (لیمو) بزرگترین منطقه در اتیوپی است.

این قهوه ها به دلیل بدن و اسیدیته بسیار شناخته شده اند.

قهوه اتیوپی لیمو در مناطق ایلوبابور و کافا در اتیوپی در ارتفاعاتی از 3،600 تا 6،200 فوت در اتیوپی جنوب غربی / جنوب مرکز تولید دانه های قهوه متوسط ​​، با شکل متمایز و رنگ سبز تولید می شود ،.

منطقه ای که حدود 60،000 تن  قهوه تولید و صادر می کند.

قهوه از اتیوپی به دلیل داشتن طعم های میوه ای و معروف است.

قهوه ها یا شسته می شوند و یا به طور طبیعی فرآوری می شوند. روش فرآوری استفاده شده تأثیر زیادی در طعم نهایی قهوه دارد.

موقعیت جغرافیایی منطقه لیمو

 

منطقه لیمو در واقع یک منطقه رسمی در اتیوپی نیست.

منطقه تعریف شده سیاسی جیما نام دارد.

از طرف دیگر ، قهوه اتیوپی لیمو ، یک عطر و طعم معمول قهوه است که در جیما و منطقه همسایه آن ، ایلوبابور یافت می شود.

در کل این منطقه قهوه های متمایزی از انواع سنتی Arabica تولید می کند که بومی این منطقه هستند.

قهوه لیمو در ارتفاعات از 3600 تا 6200 فوت از سطح دریا رشد می کند ، ارتفاع کمی کمتر از منطقه یرگاچف.

این بدان معنی است که  قهو ها زودتر رشد  میکنند و میزان اسیدیته کمی تغییر می کند.

یکی از موارد خاص قهوه اتیوپی لیمو قهوه ارگانیک بودن آن است.

بیشتر کشاورزان تولید کننده قهوه از کودهای طبیعی و کودهای مصنوعی استفاده نمی کنند.

از آنجا که قهوه اتیوپی لیمو از نوع محلی است ، از رایحه پیچیده خاصی برخوردار است.

مراحل آماده سازی قهوه لیمو

قهوه اتیوپی لیمو

 

  1. دانه های قهوه اتیوپی لیمو در مزارع کوچک نگهداری در منطقه جیما پرورش داده می شوند.
  2. سپس ، آنها به مرکز پردازش قهوه شسته Kecho Anderacha ارسال می شوند.
  3. کشاورزان می توانند تا 7 کیلومتر مسافت را طی کنند تا محصولات خود را در اینجا تحویل دهند.
  4. فقط یک محصول اصلی در سال در اتیوپی وجود دارد. این بین نوامبر و دسامبر اتفاق می افتد.
  5. دانه های قهوه قبل از تحویل به نقاط جمع آوری آسیاب با دست چیده می شوند.
  6. در اینجا آنها به تعداد زیادی تقسیم می شوند.
  7. گیلاس های قهوه در آسیاب با دست مرتب می شوند و هر گونه کیفیت بی کیفیت را از بین می برند.
  8. پس از جدا شدن قهوه از نظر مکانیکی خمیر می شود و به سه درجه وزنی طبقه بندی می شود.
  9. بعد ، دانه ها درون مخزن بتونی قرار می گیرند و در آنجا بین 48 تا 72 ساعت تخمیر می شوند.
  10. پس از اتمام تخمیر ، قهوه از طریق کانال درجه بندی شستشو می شود ،
  11. در آخر ، لوبیاها را روی تخت های برافراشته قرار می دهیم تا خشک شوند.
  12. در طول چند هفته لوبیا به طور منظم برگردانده می شود.
  13. سرانجام ، قهوه به آسیاب خشک انبار و انبار در شهر آدیس آبابا منتقل می شود.
  14. در اینجا قهوه آسیاب می شود ، مواد خارجی را از بین می برد ، پوست باقیمانده و دانه های معیوب را از بین می برد.

 

پرورش قهوه در آفریقا

لیمو

 

اتیوپی با تولید 270،000 تن قهوه سبز در سال 2010 ، بزرگترین صادر کننده قهوه عربیکا در آفریقا است.

مزارع کوچک قهوه خصوصی حدود 90٪ قهوه را تولید می کنند ، در حالی که مزارع بزرگ دولتی بقیه را تشکیل می دهند.

تعیین سطح كل كشت قهوه دشوار است زیرا قطعه قطعه قطعه شده و با سایر محصولات تقسیم می شود.

تخمین زده می شود که اتیوپی بیش از 320،000 هکتار درخت قهوه دارد. تولید سالانه بسته به آب و هوا و قیمتها از 200000 تا 300000 تن است. بیش از 35٪ کل تولید به صورت محلی مصرف می شود.

در اتیوپی ، ما می توانیم تمام عناصر ضروری را برای پرورش دانه های قهوه پیدا کنیم: ارتفاعات مطلوب ، بارندگی زیاد ، دمای مناسب و خاک حاصلخیز.

این شرایط ایده آل باعث رشد قهوه در سراسر کشور می شود.

حدود 400000 هکتار از اراضی در مناطق غربی ، جنوبی و شرقی آدیس آبابا فقط با قهوه عربیکا در ارتفاعات بالاتر از 3600 فوت کاشته می شود.

حدود 80 درصد از صادرات اتیوپی قهوه های عربیکا طبیعی (خشک شده توسط آفتاب) است. باقیمانده شسته می شود.

نام قهوه ها در اتیوپی همه به دلیل موقعیت جغرافیایی محل رشد آنها است .

از این رو  قهوه اتیوپی لیمو “لیمو”  نامگذاری شده است.

 

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *