فهرست مطالب
طی شش دهه گذشته ، تحولات سریع ، چه تجاری و چه فرهنگی ، قهوه اتیوپی گوجی را به عنوان یک قهوه منحصر به فرد ارتقا داده است.
در این مقاله ، ما به تاریخ و فرهنگ مردم گوجی و ریشه های قهوه اتیوپی گوجی و طعم جذاب آن می پردازیم.
منطقه گوجی در جنوب اتیوپی مکانی دور افتاده ، جنگلی زیبا و از بسیاری جهات منطقه ای دست نخورده از کشور است.
وقتی از این جاده های روستایی عبور می کنید، جنگلهای سرسبز را میبینید که تا چشم کار میکند همه ی تپه ها را پوشانده است.
کشاورزان قهوه گوجی
قسمت جنوبی اتیوپی ، که گوجی بخشی از آن است .
مردم اورومو ابتدا در اتیوپی امروزی زندگی می کردند.
از اینجا است که آنها طی قرن ها به آرامی در سراسر کشور به سمت شمال حرکت کردند.
مورخان بر این باورند که گوجی (همراه با منطقه بورنا) یکی از اولین مناطقی است که مردم اورومو در اتیوپی کنونی مستقر شده اند.
ما می دانیم که مردم اورومو حداقل 500 سال در این منطقه زندگی می کنند.
منطقه گوجی برای کشاورزی بسیار عالی است.
از آنجا که بیشتر زمین یک جنگل دست نخورده بود ، خاک فوق العاده حاصلخیز است.
در اینجا نیاز کمی به کود اضافه شده است.
همانطور که کشاورزان قهوه اتیوپی گوجی می گویند ، “خاک اینجا کاملا ارگانیک است “.
خصوصیات منطقه گوجی
گوجی همچنین یک منطقه غنی از مواد معدنی در اتیوپی است.
در گوجی می توان طلا ، سنگ های قیمتی و سایر مواد معدنی مورد جستجو را پیدا کنید. این یکی از دلایلی است که به تازگی پتانسیل قهوه در منطقه آشکار شده است.
منطقه گوجی به دلیل ثروت گسترده معدنی در این منطقه سالها برای افراد غیرمقیم ممنوع بود.
اگر دلیل خیلی خوبی برای این کار نداشته باشید نمی توانید به منطقه سفر کنید.
قهوه گوجی جای طلا را می گیرد
در نتیجه ، استقرار مزارع بزرگ قهوه یا ایستگاه های شستشو در منطقه دشوار بود ، حتی اگر زمین (خوب آبیاری و در ارتفاعات بیش از 1500 مترمربع) و آب و هوا برای انجام این کار مناسب باشد.
با این حال ، در چند دهه گذشته ، محدودیت ها سهولت یافته و منطقه را باز کرده اند.
این ، به نوبه خود ، زمینه ساز بزرگترین تولیدکنندگان قهوه و ایستگاههای شستشو در این منطقه شده است .
به این ترتیب یک فرصت برای قهوه گوجی فراهم می کند تا در میان قهوه های دیگر جنوب اتیوپی نامی کسب کند.
تاریخچه قهوه در منطقه گوجی
قهوه اتویپی گوجی بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ گوجی و گسترده تر اورومو است.
برخی از مورخان معتقدند مردم ارومو از اوایل قرن دهم میلادی از قهوه استفاده می کردند ، اگرچه در آن زمان از قهوه استفاده نمی شد.
در آن زمان ، دانه های قهوه با چربی خوراکی مخلوط می شدند و گلوله های کوچکی ایجاد می کردند که مردم برای دفع خستگی آنها را می جویدند.
این یک میان وعده ایده آل برای ادامه سفرهای طولانی و خسته کننده بود.
در اتیوپی چند داستان در مورد چگونگی کشف و تولید قهوه به عنوان یک نوشیدنی وجود دارد.
با این حال ، فرهنگ اورومو داستان خاص خود را درباره چگونگی پیدایش قهوه دارد.
مردم گوجی ، درست مثل بقیه مردم اورومو ، در مزارع خود قهوه پرورش داده اند .
قرنها حتی امروز بسیاری از کشاورزان گوجی روش های سنتی را برای پرورش قهوه گوجی خود دنبال می کنند.
قهوه غالباً با محصولات غذایی مخلوط می شود تا وسیله ای برای حداکثر استفاده از زمین و تأمین غذا برای خانواده ها باشد.
مشخصات طعم قهوه اتیوپی گوجی
قهوه اتیوپی گوجی یک قهوه برشته شده سبک و متوسط است که مملو از طعم های فوق العاده است.
مخلوط دلچسب عسل و ، معطر و طعم های میوه ای ترکیب شده و عطر و طعمی کاملاً غیرمعمول و اعتیاد آور ایجاد می کند.
گوجی که در ارتفاع 1900 متری کشت می شود ، قهوه ای بسیار گران قیمت از انواع قهوه Typica و Heirloom است.
اسیدیته مطبوع و ملایم این قهوه به عنوان یک نوشیدنی ایده آل در روزهای گرم تابستان سرشار از طروات و انرژی است.
گرچه تردیدی نیست که مشخصات قهوه گوجی منحصر به فرد و جدا از قهوه یرگاچف و سیدامو است .
اما بحث در مورد اینکه آیا تمام قهوه های گوجی می تواند به یک نمایه طعم دار محدود شود بحث وجود دارد.
به طور کلی ، قهوه های این منطقه مشخصات طعمی متعادل و کاملاً مطلوبی را ارائه می دهند .
شما چه نوع قهوه گوجی تهیه می کنید؟
این بستگی به این دارد که قهوه شما از کدام منطقه ی گوجی می آید.
بسیاری از مالکان کوچک در حیاط خانه خود قهوه می کارند.
آنها معمولاً قهوه های برداشت شده خود را به نزدیکترین ایستگاه شستشو می برند.
از آنجا که اکثر این مزارع کوچک نیمه جنگلی در یک منطقه عمومی قرار دارند ، ارتفاعات ، انواع خاک و انواع مشابه را دارند.
در نتیجه ، قهوه ای که از آن ایستگاه شستشوی خاصی تهیه می شود مشخصات منحصر به فرد خود را خواهد داشت.
از طرف دیگر ، اکنون چندین مزرعه بزرگ قهوه در گوجی نیز وجود دارد.
این عملیات بزرگتر به طور منظم تری انجام می شود ، معمولاً شامل انتخاب انواع مختلف و روش های استاندارد برای اطمینان از قوام قهوه آنها است.
این مزارع بزرگتر نیز مشخصات منحصر به فرد خود را دارند.
سرانجام ، عامل دیگری که باید در نظر گرفت نحوه پردازش قهوه است.
به طور سنتی ، قهوه اتیوپی گوجی به صورت شسته یا طبیعی در دسترس بوده است.
با این حال ، اکنون می توانید قهوه های فرآوری شده با عسل را نیز پیدا کنید. این امر بعد دیگری به قهوه گوجی اضافه می کند.
قهوه در آینده
برای قهوه اتیوپی گوجی ، از آغاز تا جایگاه امروز خود در صحنه جهانی ، سفر آسان نبوده است.
تولیدکنندگان قهوه در مورد چالش هایی که اخیراً یک دهه پیش به وجود آمده بود ، در مورد متقاعد کردن کشاورزان محلی به این نکته است که قهوه ارزش سرمایه گذاری در وقت و تلاش خود را در مقیاس وسیع دارد.
اما خوشبختانه (و با سخت کوشی زیاد) ، رشد فزاینده قهوه گوجی در سراسر جهان به دست آورده است .
به این معنی که صاحبان کوچک ، ایستگاه های شستشو و مزارع بزرگ اکنون انگیزه بیشتری برای کار بر روی قهوه خود دارند
قهوه گوجی را از کجا بخرید؟
تولیدکنندگان ، پردازنده ها ، صادرکنندگان و واردکنندگان قهوه به گوجی می آیند.
زیرا این عطر و طعم نامی در صنعت به خود اختصاص داده است.
ما به عنوان وارد کننده قهوه ، بیش از یک دهه با تولیدکنندگان گوجی کار کرده ایم. برای سفارش قهوه اتیوپی گوجی اینجا کلیلک کنید.
دیدگاهتان را بنویسید