اصطلاحات بارتندری 5 نوشیدنی محبوب را بشناسید

به عنوان یک بارتندر باید با اصطلاحات بارتندری مرسوم در کافه ها آشنا باشید.

کافه ساپورت در این مقاله  در نظر دارد به اصطاحات بارتندری انواع نوشیدنی پرکاربرد بپردازد.

در ادامه با ما همراه باشید تا با این اصطلاحات بارتندری آشنا شوید.

 اصطلاحات بارتندری  مربوط به انواع نوشیدنی

به عنوان یک بارتندر باید با انواع نوشیدنی ها  در بار آشنا باشید  و اصطلاحات بارتندری نوشیدنی ها را به خوبی بدانید .

به همین دلیل ما در اینجا شما را با چند اصطلاح بارتندری نوشیدنی آشنا میکنیم تا مقدمه ی خوبی برای اشنایی با بارتندری داشته باشید.

برای آشنایی با ابزار بارتندری اینجا کلیک کنید.

اصطاحات بارتندری :  کافه لاته

به عنوان بارتندر باید بدانید که یکی از نوشیدنی های محبوب  کافه  لاته است.

کافه لاته  یا همانطور که اکثر ما ترجیح می دهیم آن را لاته” بنامیم.

لاته همچنین از ایتالیا سرچشمه می گیرد یا به معنای واقعی کلمه به معنای “قهوه با شیر” است (از لحاظ فنی به معنی “شیر قهوه” است).

یک کافه لاته به اندازه آمریکنو سریع تهیه می شود زیرا از 1/3 اسپرسو تهیه شده است.

2/3 شیر داغ و روی آن را با یک لایه شیر فوم دار  میکنند .

کافه لاته به طور پیوسته در سراسر جهان محبوبیت بیشتری پیدا می کند و تقریباً در هر کافی شاپ ، بدون توجه به جایی که هستید ، می توانید آن را پیدا کنید.

 کاپوچینوی نوشیدنی  محبوب همیشگی

اصطلاحات بارتندری

باید بدانید که کاپوچینو یک دهه پیش بسیار محبوب بود .

کاپوچینو همچنین از ایتالیا سرچشمه می گیرد.

این محصول از 1/3 اسپرسو ، 1/3 شیر داغ و 1/3 شیر کف دار تهیه می شود.

در بسیاری از کافی شاپ ها کاپوچینو با مقداری شکلات یا پودر کاکائو  سرو می شود که  مورد علاقه بسیاری است.

اصطلاحات بارتندری نوشیدنی :  امریکانو

اصطلاحات بارتندری

قهوه آمریکانو یک نوع قهوه بسیار محبوب است ، اما بسیاری از مردم از اصالت آن چیزی نمی دانند.

به عنوان یک بارتندر بد نیست که  داستان قهوه امریکانو را بدانید.

داستان از این قرار است که وقتی سربازان آمریکایی در جنگ جهانی دوم در ایتالیا مستقر شده بودند ، از طعم قوی قهوه اسپرسو که توسط بومیان نوشیدند ، چشم پوشی کردند.

طعم کامل و غنی یک قهوه اسپرسو که با قهوه قطره ای تولید می شد ، نا آشنا بود.

بنابراین ، آنها ایده اضافه کردن آب بیشتر به اسپرسو را پذیرفتند و نوشیدنی سیاه معروف به وجود آمد.

 اسموتی  نوشیدنی سالم  و مقوی

بارتندری

اسموتی از دیگر اصزاحات بارتندری  است که در واقع یک  یک نوشیدنی مخلوط غلیظ با قوام شیک است که معمولاً در مخلوط کن حاوی میوه ها و/یا سبزیجات و همچنین مایع اضافه شده مانند آب میوه ، آب سبزیجات ، شیر یا حتی ماست پوره می شود.

اسموتی ها دارای 3 قسمت اصلی هستند

به طور سنتی ، اکثر اسموتی ها از سه قسمت تشکیل شده اند: نوعی مایع (که اغلب “پایه اسموتی” نامیده می شود) ، مجموعه ای از میوه ها و/یا سبزیجات و یخ.

در صورت استفاده از میوه یا سبزیجات یخ زده ، دمای خنک بدون استفاده از یخ قابل دستیابی است.

طرز تهیه اسموتی در خانه را  اینجا بخوانید.

 

 اصطلاحات بارتندری: نوشیدنی  شیک  را بشناسید

 

یکی از اصصطلاحات بارتندری پرکاربرد نوشیدنی شیک است.

نوشیدنی  مقوی شیک ، که به آن میلک شیک نیز گفته می شود ، یک دسر یا شیرینی است.

آنها معمولاً برای جایگزینی وعده غذایی استفاده نمی شوند ، اما می توانند همراه با غذا سرو شوند.

پایه میلک شیک لبنیات است ، معمولاً بستنی یا شیر.

طعم از شربت ها ، پودرها و میوه های واقعی اضافه می شود.

اما برخی از میلک شیک ها طعم خود را فقط از بستنی های طعم دار می گیرند.

می توانید شیک ها را با خامه فرم گرفته و مواد شیرینی روی آن بریزید.

در این مقاله با تعداری از اصطلاحات بارتندری  مربوط به نوشیدنی ها ی رایج اشنا شدید.

در صورتیکه هرگونه سوال و یا نظری در  مورد اصطاحات بارتندری دارید میتوانید ان را با ما به اشتراک بگذارید

اشتراک‌گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *